Προς το περιεχόμενο

Απο androi σε windows γινεται ;

thelos257

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να κανω φορματ το tablet μου που εχει Androis πανω και να του περασω windows μεσω usb γιατι μοναδα οπτικου δισκου δεν εχει οπως τους φορητους υπολογιστες γινεται κατι τετοιο και αν γινεται πως ;

Σας ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γινεται επειδη οι επεξεργαστες των tablets, smartphones κλπ ειναι εντελως διαφορετικοι απο αυτους των υπολογιστων (με εξαιρεση το surface pro), οποτε και τα λειτουργικα τους εινια διαφορετικα απο τη "ριζα" τους.

Δεν γινεται επειδη οι επεξεργαστες των tablets, smartphones κλπ ειναι εντελως διαφορετικοι απο αυτους των υπολογιστων (με εξαιρεση το surface pro), οποτε και τα λειτουργικα τους εινια διαφορετικα απο τη "ριζα" τους.

Μ'αρεσει που βαζεις "με εξαιρεση το pro"  σαν να είναι το μονο windows tablet σε x86 στην αγορα!:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο μου ερχεται πρωτο στο μυαλο και αυτο ειναι νομιζω και το γνωστοτερο απο τα non-arm-based cpu tablets.

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο μου ερχεται πρωτο στο μυαλο και αυτο ειναι νομιζω και το γνωστοτερο απο τα non-arm-based cpu tablets.

Το καταλαβα ότι αυτό σου ηρθε πρωτο στο μυαλo και οτι εννοουσες γενικα τα x86 tablets! ;)

Απλα το surface pro δεν είναι και ο καλυτερος εκπρόσωπος των windows x86 στη κατηγορια των tablet,απλα είναι το πιο γνωστο! :P

Επεξ/σία από ektor7

Με καμια δυναμη ;

Μονο αν εχεις πολυ δύναμη και καταφέρεις και το σφηνωσεις μέσα σε ενα surface pro, αλλα υπάρχει και η πιθανότητα μετά να μην δουλεύει κανενα απο τα δυο.

Μονο αν εχεις πολυ δύναμη και καταφέρεις και το σφηνωσεις μέσα σε ενα surface pro, αλλα υπάρχει και η πιθανότητα μετά να μην δουλεύει κανενα απο τα δυο.

Αυτο το surface pro τι ειναι ακριβως ;

Αυτο το surface pro τι ειναι ακριβως ;

Το ms surface είναι windows tablet σε arm cpu(όπως τα smartphones και τα android tablets/ipads) και ΔΕΝ μπορεις να τρεξεις καμια εφαρμογή των windows 7 σ'αυτη!

To ms surface PRO είναι windows tablet σε x86/x64 cpu(όπως τα laptops και τα desktop μας) και μπορεις να τρεξεις ότι εφαρμογή θες των windows 7!

Πιο αναλυτικες πληροφοριες,εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/494179-windows-tablets%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...