dvlsakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια.εχω το εξης προβλημα με τον ηχο του pc, εχω κατι ηχεια creative inspire p5800 πολυ παλια και λειτουργουν τελεια.Αλλα το χειριστηριο τα εχει παιξει δεν λειτουργει καλα με αποτελεσμα να μην λειτουργουν και τα ηχεια,το ανοιξα το πειραξα λιγο στο ποτενσιομετρο αν δεν κανω λαθος και ποτε παιζει ποτε σταματαει.Επισης βρηκα εναν ενισχυτη Pioneer SA-606 http://www.hifiengine.com/library/pioneer/sa-606.shtmlΑυτο που θελω να ρωτησω ειναι σε περιπτωση που το χειριστηριο δεν φτιαχνει μπορω να κανω καμια πατεντα με τα καλωδια και να συνδεσω τον ενισχυτη με τα ηχεια η το woofer ωστε αντι να το λειτουργω απο το χειριστηριο creative να ξεκιναει απο τον ενιχσυτη πια?Μπορω να συνδεσω (αν εχει ιδιο βισμα) ενα χειριστηριο διαφορετικης μαρκας και θα ειναι λειτουργικο ?
SPANK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω πως αν γδύσει τα καλωδιάκια απο τα ηχεία και τα βάλεις ειτε οπως ειναι πισω στον ενισχυτή η με rca βύσματα θα δουλέψουν , προσοχή μεγάλη ομως γιατι αν δυναμώσεις τον ενισχητή παραπάνω απο οτι αντέχουν τα ηχεία θα τα κάψεις σίγουρα και δεν ειναι και για πολλά πράγματα τετοια ηχεία σε κανονικό ενισχυτή.
WalkerSW Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θα αντέξουν τα inspire πάνω σε τέτοιο ενισχυτή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα