leleo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μιας και δεν έχω καμμία επαφή με τα feature phones, θελω την βοήθεια σας. Ψάχνω κινητό για τον πατέρα μου, μέχρι στιγμής είχε ένα νόκια, τα κλασσικά με φυσικό πληκτρολόγιο. Το κινητό που ψάχνουμε θέλουμε να έχει φυσικό πληκτρολόγιο (επιθυμητό αλλα όχι απαραίτητο) χαμηλό δείκτη sar πολύ καλό ακουστικό και πολύ καλό μικρόφωνο(σημαντικό!) καλή ποιότητα κατασκεύης και αντοχή στον χρόνο κατα προτίμηση νοκια γιατί το έχει συνηθίσει ή εστω κάποιο εύκολο στην χρήση όσο μεγαλύτερη οθόνη γίνεται τιμή έως 130 ευρώ (εδώ πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα) Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βρω κάποιο κινητό που να ικανοποιεί όλες τις παραπάνω προυποθέσεις, και είναι ένα ζήτημα, αφού άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που ψάχνουν καλό feature phone, δυσκολεύονται να βρουν αυτό που θέλουν, δεν υπάρχει καθόλου ποικιλία. Αξίζει να ψάξω για κινητό απο εξωτερικό? Επίσης πως μπορώ να ξέρω άμα ένα κινητό έχει καλό ακουστικό-μικρόφωνο? Η εμπειρία μου απο το samsung e1190 είναι η χειρότερη.
Calexako Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμασε αυτό που είναι και Dual-Sim. http://www.skroutz.gr/s/4130631/Nokia-Asha-208-Dual-Sim.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα