Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! Πρόσφατα μου έδωσε ένας φίλος μου μια readon hd 4870. Στο pc μου τώρα έχω μια (VGA ASUS) απλή μιας και δεν παίζω παιχνίδια. Σημερα δοκίμασα και έβαλα επάνω την readon.

Το pc άνοιξε κανονικά , έκανα εγκατάσταση τους drivers και όλα οκ. Μετα (δεν ξερω πως μου ηρθε) πήγα στο Σύστημα και στην αξιολόγηση μου έδεινε 4,8 λογου της απλής καρτας που είχα ποιο πρίν. Λεω δεν κάνω να δω πόσο θα μου δώσει τώρα που έβαλα μια καλύτερη κάρτα!! Πατάω να κάνω το test ,σε κάποια στιγμή κλήνει η οθόνη και δεν ξανά άνοιξε Κάνω reset το pc δείχνει να ξεκινάει αλλά η οθόνη δεν!!! Επίσης παρατήρησα ούτε το πληκτρολόγιο - ποντίκι δεν ανοίγουν(τα λαμπάκια τους) Ετσι και βάλω την παλιά κάρτα όλα οκ με την readon τίποτα!! Τι μπορεί να έχει γίνει? Να τα έχει παίξει η κάρτα? να εχουν πρόβλημα η drivers? H μητρική κάρτα που έχω είναι η asus p8p67 rev b3 και το τροφοδοτικό SILVERSTONE STRIDER 700W.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

format....

δεν υπάρχει άλλη λυση ακόμα και με driver sweeper και clear bios δεν νομίζω να δουλέψει σωστά πρέπει να φορτωθεί ξανα λειτουργικό

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για την απάντηση.

Αφού πρεπει να κανω format θα κανω( του χρειάζεται κιόλας έχω καιρό να το κανω).

Αλλα το format πως θα γίνει αφού όταν βάζω την readon δεν ανοίγει καθόλου το PC?

Θα βάλω την παλιά κάρτα που ανοίγει το PC και θα κανω format και μετα αντικατάσταση της κάρτας με την readon και εγκατασταση των windows? ειναι σωστή η διαδικασία;

Δημοσ.

Αμα δεν ανοιγει απο το boot ο υπολογιστής αναρωτιέμαι τι δουλειά έχουν οι drivers που λετε μερικοι!! 

Μαλλος φιλε μου ισουν γκαντεμης και η καρτα ήταν να πεθανει στο πρώτο ζορισμα... 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι με την παλιά κάρτα ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής.

Θα δοκιμάσω να δω αν γίνει κατι με το format(πυρός η άλλως χρειάζεται ενα). Θα ενημερώσω αν διορθώθηκε κατι.

Δημοσ.

Παιδιά απο ότι φαίνεται η κάρτα τα εφτυσε!!! Εκανα format το pc και εβαλα την καινούργια κάρτα επάνω αλλά δυστηχως δεν άλλαξε κάτι!!!

Υπάρχει τιποτα αλλο να κάνω η στην ανακύλωση ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...