Captain Nemo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Είναι ένα txt ρώσικο και θέλω να το μεταφράσω άλλα το δείχνει αλαμπουρνέζικα δοκίμασα να το ανοίξω και να το αποθηκεύσω ως unicode που μου πρότειναν αλλά δεν έπιασε.
arc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 δοκιμασε να το ανοιξεις με browser με διαφορες κωδικοποιησεις
Captain Nemo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 το άνοιξα με τον explorer πως επιλέγω κωδικοποιήσεις;
Captain Nemo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 έχω αγγλικά και explorer 11 αυτό που μου λές είναι για τον explorer ;
arc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Φορτώνεις τη σελίδα, κανεις δεξι κλικ μεσα στην σελίδα, βρες την επιλογή ENCODING και κάνε διαφορες δοκιμές με Cyrillic, utf, Κλπ
Captain Nemo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σπασίμπα συντρόφια τελικά δοκίμασα με τον chrome και τα αναγνώρισε αυτόματα και τα μετέφρασε κιόλας με το πατημα ενός κουμπιού να είστε όλοι καλά για την βοήθεια σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα