borntodie22 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 γεια σε ολους.ημουν cyta ειχα αυτο το ρουτερ.επεστρεψα στον οτε και εβαλα φοιτητικο. τα στατιστικα της γραμμης μου καθως και το bandwidth που κλειδωνω φαινονται στην εικονα. οταν παω να κατεβασω ομως (δοκιμασα και γνωστα σαιτ καθως και το ftp.otenet.gr) και η μεγιστη ταχυτητα που εχω ειναι: 801kb/s δλδ 801*8=6,408-> 6,4Mbps μπορει να μ εξηγησει καποιος γτ εχει τοση μεγαλη αποκλιση το ρουτερ του thomson?? ευχαριστω...
antbyron Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχει και μεγάλη απόκλιση καθώς 801kB/s * 10 = 8Mbps(εκτός από την καθαρή πληροφορία υπάρχουν και τα headers κ.α)
antbyron Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 αναλόγως την εφαρμογή, μπορεί να είναι πληροφορίες ελέγχου ροής, σφαλμάτων, επιβεβαιώσεις, διευθύνσεις κλπ.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 οταν λες headaers? Μην δίνεις σημασία είναι κάποια άχρηστα διφία.
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 γεια σε ολους.ημουν cyta ειχα αυτο το ρουτερ.επεστρεψα στον οτε και εβαλα φοιτητικο. τα στατιστικα της γραμμης μου καθως και το bandwidth που κλειδωνω φαινονται στην εικονα. οταν παω να κατεβασω ομως (δοκιμασα και γνωστα σαιτ καθως και το ftp.otenet.gr) και η μεγιστη ταχυτητα που εχω ειναι: 801kb/s δλδ 801*8=6,408-> 6,4Mbps μπορει να μ εξηγησει καποιος γτ εχει τοση μεγαλη αποκλιση το ρουτερ του thomson?? ευχαριστω... κλειδωνεις στα 7400.δηλαδη κατεβασμα καθαρο κοντα στα 740-800.αν εισαι 800 εισαι Jet.η θεωρια λεει επι 8.η πραξη λεει περιπου 100-110 kilobytes στο megabit και οχι 128.αρα εισαι μια χαρα.και επισης μια χαρα ταχυτητα για την αποσταση που εχεις.
borntodie22 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 κλειδωνεις στα 7400.δηλαδη κατεβασμα καθαρο κοντα στα 740-800.αν εισαι 800 εισαι Jet.η θεωρια λεει επι 8.η πραξη λεει περιπου 100-110 kilobytes στο megabit και οχι 128.αρα εισαι μια χαρα.και επισης μια χαρα ταχυτητα για την αποσταση που εχεις. με 39 db δεν κλειδωνω χαμηλα? δεν θα επρεπε πιο ψηλα?
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 με 39 db δεν κλειδωνω χαμηλα? δεν θα επρεπε πιο ψηλα? στην πραξη και οχι στην θεωρια που δεν εχει σχεση με την πραξη παιζεις πολυ μια χαρα.7,4 mbit σχεδον με 39 attenuation και 9 margin ειναι πολυ καλα. και δεν υπαρχει και τροπος να εριχνες το Margin στο 6 να κερδιζες κανα Mbit.και ο οτε δεν δινει 6 margin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα