Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους.ημουν cyta ειχα αυτο το ρουτερ.επεστρεψα στον οτε και εβαλα φοιτητικο.

τα στατιστικα της γραμμης μου καθως και το bandwidth που κλειδωνω φαινονται στην εικονα.

οταν παω να κατεβασω ομως (δοκιμασα και γνωστα σαιτ καθως και το ftp.otenet.gr)

και η μεγιστη ταχυτητα που εχω ειναι: 801kb/s δλδ 801*8=6,408-> 6,4Mbps

μπορει να μ εξηγησει καποιος γτ εχει τοση μεγαλη αποκλιση το ρουτερ του thomson??

ευχαριστω...

post-246432-0-68468900-1385987033_thumb.jpg

Δημοσ.

γεια σε ολους.ημουν cyta ειχα αυτο το ρουτερ.επεστρεψα στον οτε και εβαλα φοιτητικο.

τα στατιστικα της γραμμης μου καθως και το bandwidth που κλειδωνω φαινονται στην εικονα.

οταν παω να κατεβασω ομως (δοκιμασα και γνωστα σαιτ καθως και το ftp.otenet.gr)

και η μεγιστη ταχυτητα που εχω ειναι: 801kb/s δλδ 801*8=6,408-> 6,4Mbps

μπορει να μ εξηγησει καποιος γτ εχει τοση μεγαλη αποκλιση το ρουτερ του thomson??

ευχαριστω...

κλειδωνεις στα 7400.δηλαδη κατεβασμα καθαρο κοντα στα 740-800.αν εισαι 800 εισαι Jet.η θεωρια  λεει επι 8.η πραξη λεει περιπου 100-110 kilobytes στο megabit και οχι 128.αρα εισαι μια χαρα.και επισης μια χαρα ταχυτητα για την αποσταση που εχεις.

Δημοσ.

κλειδωνεις στα 7400.δηλαδη κατεβασμα καθαρο κοντα στα 740-800.αν εισαι 800 εισαι Jet.η θεωρια  λεει επι 8.η πραξη λεει περιπου 100-110 kilobytes στο megabit και οχι 128.αρα εισαι μια χαρα.και επισης μια χαρα ταχυτητα για την αποσταση που εχεις.

με 39 db δεν κλειδωνω χαμηλα? δεν θα επρεπε πιο ψηλα?

Δημοσ.

με 39 db δεν κλειδωνω χαμηλα? δεν θα επρεπε πιο ψηλα?

στην πραξη και οχι στην θεωρια που δεν εχει σχεση με την πραξη παιζεις πολυ μια χαρα.7,4 mbit σχεδον με 39 attenuation και 9 margin ειναι πολυ καλα.

και δεν υπαρχει και τροπος  να εριχνες το Margin στο 6 να κερδιζες κανα Mbit.και ο οτε δεν δινει 6 margin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...