paulchro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα, εχω προβλημα με το mega. Δεν πιανει με τιποτα. Ολα τα αλλα εινα οκ. Μηπως χρειαζομαι ενισχυτη σηματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα, εχω προβλημα με το mega. Δεν πιανει με τιποτα. Ολα τα αλλα εινα οκ. Μηπως χρειαζομαι ενισχυτη σηματος? Καλα δεν χανεις και τιποτα... :-P Ψηφιακα πιανεις ή αναλογικα? Αφου με ολα τα αλλα ειναι οκ δεν νομιζω να χρειαζεται ενισχυση το σημα... Εχεις και 2η τηλεοραση σπιτι?Εκει εχεις προβλημα? Μεχρι χθες ειχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως εχει κακοκαιρια στην περιοχη σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα, εχω προβλημα με το mega. Δεν πιανει με τιποτα. Ολα τα αλλα εινα οκ. Μηπως χρειαζομαι ενισχυτη σηματος? http://m.youtube.com/watch?v=U6RWiVRwoE8&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DU6RWiVRwoE8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 http://m.youtube.com/watch?v=U6RWiVRwoE8&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DU6RWiVRwoE8 Τωρα εσυ εισαι εξυπνουλης?.. Δεν εχει κακοκαιρια. Δεν ξερω αν επιανε γιατι δεν ημουν εδω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα εσυ εισαι εξυπνουλης?.. Δεν εχει κακοκαιρια. Δεν ξερω αν επιανε γιατι δεν ημουν εδω.. Δε ξερω ίσως είμαι,αν κρίνω δλδ απο τη καούρα σου για το μεγκα.. Ξερω ομως,οτι σίγουρα εχω καλύτερη αίσθηση του χιούμορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δε ξερω ίσως είμαι,αν κρίνω δλδ απο τη καούρα σου για το μεγκα.. Ξερω ομως,οτι σίγουρα εχω καλύτερη αίσθηση του χιούμορ. Μπορει..Αλλα θα προτιμουσα μια απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις αναλογικη ή ψηφιακή λήψη; Ρώτησες κάποιο γειτονα αν πιάνει mega; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikiliop Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 καλησπέρα σας Ενώ στην τηλεόραση πιάνω κανονικότατα όλα τα κανάλια, στην τηλεόραση του η/υ (μέσω usb) έχω πρόβλημα μόνο με το Mega και το Star (έχω μόνο ήχο). Υπάρχει καμία ιδέα? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα