Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας πήρα ένα usb stick της Toshiba από ebay και βγάζει προβλήματα με data corruption δλδ περνάω αρχεία και μετά μόλις παω να τα επιλέξω κολλάει το σύμπαν κτλ γίνεται rename σε ακαταλαβίστικα κτλ

υεπειδή μόλις εχω μετακομίσει και δεν εχω internet σε υπολογιστή για να το ψαξψ μόνος μου με την άνεση μου και μπαίνω με το κινητό

ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι πχ αν ισχύει κάποια εγγύηση για αυτά τα προϊόντα, αν υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ κτλ

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν του κάνεις full format σου στρώνει το πρόβλημα; Αν οχι τότε είτε κάηκε ο controller (εγγύηση) ή το στικάκι ειναι μαιμου με πειραγμένο controller για να δείχνει αλλη χωρητικότητα σε σχέση με την πραγματική του. 

Αν εχει "πειραγμένο" controller μπορείς να το δοκιμάσεις με το πρόγραμμα H2testw αφου πρωτα κάνεις πλήρες μορφοποίηση (format)

Αν το στικάκι ειναι αυθεντικό και εντός εγγύησης, επικοινωνείς με την ideal (toshiba στην Ελλάδα) και ζητάς βοήθεια. 

Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ

όταν βρω ευκαιρία και παω σε intermet cafe το σκ θα το ελεγξω

αν και ενώ η συσκευασια του ήταν κομπλέ, φοβάμαι την περίπτωση μαίμου

Toshiba και να μην δουλεύει δύσκολο

ίσα ίσα που για αυτό παρηγγειλα ρο συγκεκριμενο

ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

βασικα άλλος μου το παρηγγειλε και μου πε ότι είχε ξαναπάρει από εκεί

για δες αν μπορείς γιατί στο κινητακι μου ούτε που το φορτώνει

www.ebay.co.uk/itm/TOSHIBA-64GB-USP-USB-2-0-Flash-Memory-Trans-Memory-Windows-7-XP-Mac-Ready-Boos-/121175062985?pt=UK_Computing_FlashDrives_SM&hash=item1c3698b9c9

Δημοσ.

Μάλλον αγόρασες fake-μαϊμου αλλά λόγω της τιμής δεν είμαι απολυτα σίγουρος. Για να είσαι απολυτα σίγουρος κάνε τη διαδικασία που σου προτεινα στο #2

Γιατι πιστευω οτι ειναι fake. Πέρα απο τα προβλήματα που ανέφερες (καμπανάκια ντιν ντιν), η τιμή του ειναι αρκετά χαμηλότερη σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμες για 64αρια. Ο πωλητής δίνει και free shiping παγκόσμια, οπότε απο τις 17 λίρες θα αφαιρέσει 3-4 λίρες για ταχυδρομικά, άρα του μένουν 13-14 λιρόνια για 64αρι στικάκι (και μάλιστα επωνυμο). Κάτι δεν κολλάει. Μια πιθανή απαντηση ειναι οτι τα έκλεψε/βρήκε και τωρα τα πουλά.

Πέρα απο αυτό κοιταξα το αγγλικό amazon και βρηκα δυο καταχωρήσεις. 

http://www.amazon.co.uk/Toshiba-THNU64HAY-BL5-Transmemory-Hayabusa/dp/B009YTMR8Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1386019567&sr=8-1&keywords=toshiba+64gb+usb+memory+stick

http://www.amazon.co.uk/Memory-Drives-Sticks-Pendrives-Thumbdrive/dp/B008TUG5XY/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1386019567&sr=8-15&keywords=toshiba+64gb+usb+memory+stick

Η πρώτη καταχώρηση ειναι από το ιδιο το amazon που πουλά αυθεντικά και το δίνει 25 λίρες (ντιν ντιν)

Η δευτερη καταχώρηση το πουλά μαζί με μεταφορικα κάπου στα 14 λιρονια.

Πρόσεξε όμως τα σχόλια στις δυο καταχωρήσεις. Στη δευτερη καταχώρηση (τη φθηνή) γίνεται χαμός για πλαστά στικάκια με πειραγμένο controller.

Το άλλο που προσεξα ειναι η διαφορετική συσκευασία αναμεσα στις καταχωρήσεις. Η ακριβή πρώτη (όπως και τα ελληνικά καταστήμα στο skroutz) δεν εχουν την κοκκινίλα της φθηνής δευτερης καταχώρησης (αλλα και του προϊόντος που αγόρασες).

Γνώμη μου: Είναι 80% σίγουρος οτι αγορασες fake προϊόν. Για την ακρίβεια πλήρωσες για 64αρι αλλά μερο ζορι να ειναι 7αρι. Κανε τις δοκιμες που σου προτεινα και πες μας τα αποτελέσματα. 

Δημοσ.

ε αμα υπάρχουν σχόλια για fake σε καταχώρηση για το ίδιο προϊόν τότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο, η μόνη αμφιβολία μου ήταν αν βγαίνει fake σε αυτό το μοντέλο, αφού βγαίνει τέλος

και σκέψου πως επειδή δεν είχα internet είπα στο παιδί να ψάξει για αναφορές για παρόμοια stick που είναι fake γιατί η τιμή είναι χαμηλή

τι να κάνουμε

αν και θα αργήσω να παω κάπου να το ελεγξω υποθέτω από τώρα πως είναι fake

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...