Kyriakos131211 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Λιγότερα mega pixels και γενικά έχει διαφορές πιστεύω . Τι λέτε εσείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν κοιτάς και την ελληνική αγορά αλλά υπάρχουν αρκετά καλές τιμές σε καταστήματα και πολλές ευκαιρίες σε μεταχειρισμένες. Για παράδειγμα, αναφέρω τις πωλήσεις φωτογραφικού εξοπλισμού σε διπλανό forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μόλις είδα την προσφορά του αγγλικού Amazon στην Sony NEX3NY με δύο φακούς που θα ανοιξει στις 13.00 (ώρα Ελλάδας). Ίσως να είναι ενδιαφέρουσα η προσφορά. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2013 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyriakos131211 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω της Sony NEX3NY υστερεί αρκετά βάση δεδομένων της nx300 ή έστω της nx2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirlian_camera Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι το λες αυτο? Στο μονο που ισως υστερει ειναι η αναλυση της οθονης. Απο ποιοτητα αμφιβαλλω, ειδικα τα βραδυνα της sony πιστευω ειναι καλυτερα. Τις samsung προσωπικα δεν τις εχω ψαξει πολυ αλλα παντα ηταν καποια βηματα πισω στην ποιοτητα τους σε σχεση με αλλες μεγαλες εταιριες.Για αυτο και ηταν ποιο οικονομικες. Αν εχει αλλαξει κατι στο καινουριο της μοντελο δεν το γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyriakos131211 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Στην συγκεκριμένη περίπτωση η sony είναι αυτή που είναι πιο φθηνή ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα