Jastonas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά προσπάθησα πολύ να μην ανοίξω θέμα αλλά εδώ και μέρες που ψάχνω για οθόνη έχω μπερδευτεί αρκετά... Το πρόβλημα μου είναι πως πρέπει να αγοραστεί από e-shop.gr οπότε έχω λίγες επιλογές. Θα πάει στον υπολογιστή της υπογραφής μου. Αν και είναι φτιαγμένο για να σηκώνει gaming, λόγω έλλειψης χρόνου, οι περισσότερες ώρες αφιερώνονται για διάβασμα, browsing, λίγο editing στο premiere. Κατάλαβα ότι αποκλείουμε το 3D gaming και τα 120hz αφού τα TN panel δεν είναι τόσο καλά. Από την λίστα οθονών του e-shop, ποια είναι η καλύτερη κατά την γνώμη σας.
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εδώ μέσα θα σου προτίνουν αυτές τις 2 LG 23EA63V-P 23'' LED MONITOR FULL HD BLACK (PER.169837) DELL U2312ΗM 23'' ULTRASHARP FULL HD BLACK (PER.161878) τώρα είναι εσυ τι είσαι διατεθιμένος να δώσεις σε λεφτά. Έγω προσωπικά είμαι της άποψης στην φθηνότερη λύση ούτως η αλλώς δεν θεωρώ οτι αυτές οι 2 έχουν τραγικές διαφορές.Αλλά το καλυτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις δεις δίπλα δίπλα τις οθόνες εν δράση κ εκεί αποφασίζεις αν αξιζει να δώσεις το κατι παραπάνω για την dell η οχι.
Jastonas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Θα προτιμούσα να δώσω κάτι παραπάνω.... ίσως 250+... (με ταβάνι τα 350 αν υπάρχει κάτι που αξίζει).... Την Dell U2412M ήθελα αλλά το e-shop δεν την έχει :/ Μίλησα για 2η φορά μαζί τους σχετικά με την οθόνη και ενώ πάλι έφαγα χυλόπιτα, μου είπαν να προσπαθήσω σε δύο email που μου δώσανε, μήπως προσπαθήσουν και την φέρουν.
mesas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ακολουθω πολυ τις τελευταιες τεχνογικες εξελιξεις στις οθονες. Εκ πειρας αυτο που μπορω να πω ειναι οτι η διαφορα στο μεγεθος οντως μετραει σε αυτη τη περιπτωση. Πηγα σταδιακα απο 19'' σε 27'' στα τελευταια χρονια. Εαν δεν εχεις τηλεοραση στο χωρο σου και χρησιμοποιεις την οθονη σου (σε μεγαλο χωρο όπως σαλονι ως tv ή για ταινιες) συστηνω οθονες 24''+. Οι μερικες ιντζες κανουν πολυ αισθητη διαφορα σε αποστασεις των 3-4 μετρων. Επισης δεν εχουν πολυ αρνητικο αντικτυπο στις κοντινες αποστασεις. Θα προτεινα ομως σαν μεγιστο το 27'' διοτι πιο μεγαλη δεν θα ειναι καθολου ανετη σε κοντινες αποστασεις. Προσωπικη αποψη ειναι οσο πιο πολλα input τοσο το καλυτερο για το μελλον. Θα πετυχεις πολλες συσκευες που θες να αποκτησεις αργοτερα αλλα δεν θα έχεις τροπο να τις συνδεσεις στην οθονη σου καταληγοντας σε πολυπλοκους ανταπτορες και switchers. Συγγνωμη που δεν εκφερω αποψη στα τεχνικα ζητηματα αλλα καλυτερα να μην μιλησω καθολου γι'αυτα μιας και δεν εχω σωστη γνωση
Jastonas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ακολουθω πολυ τις τελευταιες τεχνογικες εξελιξεις στις οθονες. Εκ πειρας αυτο που μπορω να πω ειναι οτι η διαφορα στο μεγεθος οντως μετραει σε αυτη τη περιπτωση. Πηγα σταδιακα απο 19'' σε 27'' στα τελευταια χρονια. Εαν δεν εχεις τηλεοραση στο χωρο σου και χρησιμοποιεις την οθονη σου (σε μεγαλο χωρο όπως σαλονι ως tv ή για ταινιες) συστηνω οθονες 24''+. Οι μερικες ιντζες κανουν πολυ αισθητη διαφορα σε αποστασεις των 3-4 μετρων. Επισης δεν εχουν πολυ αρνητικο αντικτυπο στις κοντινες αποστασεις. Θα προτεινα ομως σαν μεγιστο το 27'' διοτι πιο μεγαλη δεν θα ειναι καθολου ανετη σε κοντινες αποστασεις. Προσωπικη αποψη ειναι οσο πιο πολλα input τοσο το καλυτερο για το μελλον. Θα πετυχεις πολλες συσκευες που θες να αποκτησεις αργοτερα αλλα δεν θα έχεις τροπο να τις συνδεσεις στην οθονη σου καταληγοντας σε πολυπλοκους ανταπτορες και switchers. Συγγνωμη που δεν εκφερω αποψη στα τεχνικα ζητηματα αλλα καλυτερα να μην μιλησω καθολου γι'αυτα μιας και δεν εχω σωστη γνωση Ευχαριστώ για την συμβουλή. Θα σκεφτώ μήπως πάω σε 27" αν δεν βρεθεί κάτι καλό στις 24". Απλά το φοβάμαι μιας και η οθόνη στο γραφείο είναι αρκετά κοντά στα μάτια μου και ίσως παραπάνω από 24" να με κουράζουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Για 24άρι Dell U2412M ή τη νέα HP Z24i την οποία γλυκοκοιτάω και 'γω αλλά περιμένω το review του prad.de που ξεκλειδώνει στις 12/12.Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις την Qnix 27άρα(2560*1440) αλλά έχει ιστορία στο να βρεις πωλητή κλπ κλπ
mesas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για την συμβουλή. Θα σκεφτώ μήπως πάω σε 27" αν δεν βρεθεί κάτι καλό στις 24". Απλά το φοβάμαι μιας και η οθόνη στο γραφείο είναι αρκετά κοντά στα μάτια μου και ίσως παραπάνω από 24" να με κουράζουν. Σωστα το σκεφτεσαι. 24'' ειναι πιστευω οκ, 27'' ειναι στο οριο. Τη δικη μου 27''αρα την εχω στα 60-70 εκ. μακρια μου (λιγο πιο μακρια απο μια τυπικη οθονη δηλαδη) που σημαινει οτι χρειαζεσαι και αρκετα πλατυ τραπεζι (1,20 περιπου στο πλατος!) Οπως και αν εχει, ειναι στη δικη σου κριση και σιγουρα καλο θα ηταν να κατσεις μπροστα απο τετοια οθονη να την δοκιμασεις πριν να κανεις οποιαδηποτε αγορα. Χαππυ Σοππινγκ
Jastonas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Η Z24i φαίνεται καλό μανούλι Νόμιζα πως για 3D πας αναγκαστικά σε TN panel, αλλά βλέπω υπάρχει και 3D και IPS. Αξίζει λέτε; Όπως είπα.. θέλω να δώσω βάση σε ξεκούραστη και όμορφη εικόνα, παρά hz, 3d και gaming, αλλά αν μπορώ να τα συνδυάσω όλα, δεν με χαλάει!
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 νομίζω αυτή που βρήκες η lg είναι καλή περίπτωση κ σε καλύπτει σε οτι ζητάς..εμένα το μόνο θέμα μου είναι κατα πόσο θα σε βολεύει σε μεγέθος γιατί κατα εμένα θεωρώ οτι ειναι πολλές ίντσες για δουλειά απο κοντά.Ίσως λέω μαλακίες γιατί κ εγω πριν λίγες μέρες πήρα μια 24αρα και μου φαινέται αν ήτανε παραπάνω ίντσες θα με κούραζε.Αλλά αυτο θα μου πείς είναι υποκειμενικό.Γνώμη μου οτι κ να αποφασίσεις καλύτερα να την δεις απο κοντά κ εν δραση και μετα αποφασίζεις.
Jastonas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το να την δω από κοντά, είναι πολυτέλεια που δεν έχω, αλλιώς δεν θα ρώταγα εδώ! Οθόνη από e-shop.gr και ότι γίνει.....
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το να την δω από κοντά, είναι πολυτέλεια που δεν έχω, αλλιώς δεν θα ρώταγα εδώ! Οθόνη από e-shop.gr και ότι γίνει..... πήγαινε σε άλλο κατάστημα να την τσεκάρεις δεν είπα στο e-shop καπου που μπορεί να την έχουν σαν εκθεσιακό κομμάτι. Αν κ χλωμό το κόβω να την βρεις ευκολα σε εκθεσιακό κομμάτι οπότε ίσως λέω μαλακίες.
nikpoth Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ σε δίλημμα είμαι μεταξύ LG 23EA63V και LG 24EA53VQ . Σε απεικόνιση-χρώματα λογικά είναι ίδιες ρε παιδιά? Θέλω την παραπάνω ίντσα αλλα γουστάρω τρελά το bezel τις 23αρας.
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 εγώ διάλεξα την ιντσα.διαφορές δεν μπορώ να σου πω αν εχουν γιατί δεν τις είδα δίπλα δίπλα..αλλά δεν νομίζω να έχουν τραγικές διαφορές,χλωμό το κόβω να έχουν... 1
nikpoth Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το Super-Resolution υπάρχει και στις δυο στο menu?
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το Super-Resolution υπάρχει και στις δυο στο menu? να σου πω την αλήθεια δεν έχω κάτσει ακόμη να τα ψάξω όλα,δεν έχω βρει τον χρόνο.Γιατι δεν το googlareis?? με μια γρήγορη αναζήτηση στο google νομίζω η 24" δεν έχει super resolution. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα