zoranb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Βλέπω πως πωλούνται αρκετά iomega drives στο ebay με τις δισκέτες τους κλπ. Αλήθεια ποιός μπορεί να ενδιαφέρεται πλέον για τέτοιου είδους αποθήκευσης δεδομένων;
kostandinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα , εγω , αλλα τωρα με τα win 7 , δεν εχω drivers , ειναι αυτο που εχει συνδεση παραλληλη , των 100 ΜΒ , και δεν τους βρισκω,εδω και πολυ καιρο.
zoranb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί αποθηκεύεις σε ζιπάκια των 100mb; Γενικά γιατί τα δουλεύεις ακόμα αυτά;
arc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 zoranb στο ebay πωλουνται και diskete drive των 5.25 ελπιζω να μην ανοίξεις νεο θέμα με αναλογο ερώτημα
kostandinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 γιατι ειναι αξιοπιστα κυριως , και επηδει ηδη τα εχω, εδω και πολυ καιρο ,απο παλια , γιατι ρωτας ?
zoranb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 konstandinos Γιατί είχα την κουβέντα τους με ένα γνωστό ο οποίος έχει πολλά δισκάκια τέτοια και μου ήρθανε αναμνήσεις κλπ. arc Σύντομα σκοπεύω να ανοίξω θέμα σχετικό με τα Bernoulli (τρίζουν κόκκαλα ξέρω)... χαχαχαχ πλάκα κάνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα