Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν είναι δυνατό να ριψοκινδυνέψουν εξοπλισμό 500-1000 ευρό για ψοροαγορές 5-10 ευρό.

αυτός ακριβός είναι ο σκοπός τους, 1000 ευρό δεν είναι τίποτα μπροστά στο πόσο θα κόστιζε ένα υπάλληλος

Δημοσ.

πωπω, βρε σταματηστε να βαζετε βιντεος απο UPS, περιμενω αυτη τη βδομαδα μια μεγαλη παραγγελια απο UPS και εχω αγχωθει με αυτα που βλεπω. :shock:

κατι αλλο το Drone στα ελληνικα πως μεταφραζεται; υπαρχει καποιος επισημος ελληνικος ορος;

Κηφήνας.

Δημοσ.

killik νομίζεις οτι οι ελληνικοι διανομεις χειρίζονται τα πακέτα με περισσότερη φροντίδα; 

Το μπασκετάκι πάει σύννεφο

Σωστός!

Θυμάμαι έναν, με παίρνει τηλ:

-Έχω δέμα για σας, είστε στο σπίτι?

-Ναι, στον 2ο (όροφο) μένω.

-Ωραία, θα χτυπήσω κουδούνι να κατέβετε. :mellow:

-Εντάξει.

Έρχεται, χτυπάει κουδούνι, κατεβαίνω και όπως πάει να μου δώσει το δέμα (ένα ποντίκι), του πέφτει. Μπροστά μου. Ούτε καν ένα συγγνώμη...  :mellow:

Δημοσ.

Σωστός!

Θυμάμαι έναν, με παίρνει τηλ:

-Έχω δέμα για σας, είστε στο σπίτι?

-Ναι, στον 2ο (όροφο) μένω.

-Ωραία, θα χτυπήσω κουδούνι να κατέβετε. :mellow:

-Εντάξει.

Έρχεται, χτυπάει κουδούνι, κατεβαίνω και όπως πάει να μου δώσει το δέμα (ένα ποντίκι), του πέφτει. Μπροστά μου. Ούτε καν ένα συγγνώμη...  :mellow:

Μα που ζείς εδώ είναι η μπανανία όχι η ουτοπία. :lol:

Δημοσ.

Kατι που δεν θα το δουμε ποτε στην Ελλαδα για ευνοητους λογους.

ΥΓ.Αν και απο οσο πιστευω,πουθενα δεν προκειται να εφαρμοστει.Ολο και καπου θα στραβωσει..

Δημοσ.

Κι όσοι μένουν σε διαμερίσματα τι θα κάνουν; Εκτός κι αν χτυπάνε κ το κουδούνι!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Θα τα παρατάνε στην είσοδο όπως κάνουν και τώρα

Δημοσ.

Ο μονος τροπος για να μην παρουν και το δεμα και το drone ειναι να το εξοπλισουν και με ενα minigun πανω σε περιπτωση που δεχτει επιθεση σαν αυτα στο call of dutykmgh_drone_hunting_130718a-615x345.jpg

• Like 1
Δημοσ.

θα θελα νά ξερα αν θα διακόπταν την κυκλοφορία drones/τετραπτερυγων/βιονοελικοπτεροειδών στο αλεξάνδρας όταν παίζει και ο καραγκούνης.

επίσης αν δεχτεί επίθεση απο πτηνά τι θα γίνεται? θα εφοδιάζεται με μηχανισμούς ηλεκτροσοκ? http://www.youtube.com/watch?v=_3x1AwytB9c

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...