pOLoS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 δεν είναι δυνατό να ριψοκινδυνέψουν εξοπλισμό 500-1000 ευρό για ψοροαγορές 5-10 ευρό. αυτός ακριβός είναι ο σκοπός τους, 1000 ευρό δεν είναι τίποτα μπροστά στο πόσο θα κόστιζε ένα υπάλληλος
Captain Nemo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Έχουνε να γίνουνε θεάσεις ΑΤΙΑ ένα σωρό.Θα φωνάζει ο κυρ θόδωρος Κατίνα το δίκανο. 3
Alithinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 πωπω, βρε σταματηστε να βαζετε βιντεος απο UPS, περιμενω αυτη τη βδομαδα μια μεγαλη παραγγελια απο UPS και εχω αγχωθει με αυτα που βλεπω. κατι αλλο το Drone στα ελληνικα πως μεταφραζεται; υπαρχει καποιος επισημος ελληνικος ορος; Κηφήνας.
Captain Nemo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Χουριανοί έρχουνται τα ντρόνες,χουριανοί
sakinor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 γιατι να μην βαλουν αλεξιπτωτο και να πετανε τα δεματα?
SOADNICK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 killik νομίζεις οτι οι ελληνικοι διανομεις χειρίζονται τα πακέτα με περισσότερη φροντίδα; Το μπασκετάκι πάει σύννεφο Σωστός! Θυμάμαι έναν, με παίρνει τηλ: -Έχω δέμα για σας, είστε στο σπίτι? -Ναι, στον 2ο (όροφο) μένω. -Ωραία, θα χτυπήσω κουδούνι να κατέβετε. -Εντάξει. Έρχεται, χτυπάει κουδούνι, κατεβαίνω και όπως πάει να μου δώσει το δέμα (ένα ποντίκι), του πέφτει. Μπροστά μου. Ούτε καν ένα συγγνώμη...
Captain Nemo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Σωστός! Θυμάμαι έναν, με παίρνει τηλ: -Έχω δέμα για σας, είστε στο σπίτι? -Ναι, στον 2ο (όροφο) μένω. -Ωραία, θα χτυπήσω κουδούνι να κατέβετε. -Εντάξει. Έρχεται, χτυπάει κουδούνι, κατεβαίνω και όπως πάει να μου δώσει το δέμα (ένα ποντίκι), του πέφτει. Μπροστά μου. Ούτε καν ένα συγγνώμη... Μα που ζείς εδώ είναι η μπανανία όχι η ουτοπία.
Muchacho Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Kατι που δεν θα το δουμε ποτε στην Ελλαδα για ευνοητους λογους. ΥΓ.Αν και απο οσο πιστευω,πουθενα δεν προκειται να εφαρμοστει.Ολο και καπου θα στραβωσει..
mikelamar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Κι όσοι μένουν σε διαμερίσματα τι θα κάνουν; Εκτός κι αν χτυπάνε κ το κουδούνι!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Captain Nemo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Κι όσοι μένουν σε διαμερίσματα τι θα κάνουν; Εκτός κι αν χτυπάνε κ το κουδούνι!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Θα τα παρατάνε στην είσοδο όπως κάνουν και τώρα
genti7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ο μονος τροπος για να μην παρουν και το δεμα και το drone ειναι να το εξοπλισουν και με ενα minigun πανω σε περιπτωση που δεχτει επιθεση σαν αυτα στο call of duty 1
VagelisDer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχα αυτα ειναι! Να μην εχω ξεχασει να βλαλω το red dot μην φανε και καμια απο συνηθεια!
georgepppo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 θα θελα νά ξερα αν θα διακόπταν την κυκλοφορία drones/τετραπτερυγων/βιονοελικοπτεροειδών στο αλεξάνδρας όταν παίζει και ο καραγκούνης. επίσης αν δεχτεί επίθεση απο πτηνά τι θα γίνεται? θα εφοδιάζεται με μηχανισμούς ηλεκτροσοκ? http://www.youtube.com/watch?v=_3x1AwytB9c
gispy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα η έκφραση ..."Να ρίξω μια παραγγελία"... αποκτά άλλο νόημα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα