Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους.

Μένω επαρχεία και είμαι για λίγες μέρες αθήνα.

Είμαι σε αναζήτηση κουτιού και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε ένα κατάστημα που να έχει πολλά κουτιά (επώνυμα όχι τούρμπο χ) για να τα δω από κοντά ώστε να κάνω την επιλογή μου.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τοτε που εψαχνα και εγω για κουτι ειχα αυτο το προβλημα.

Διαπίστωσα λοιπον οτι τα περισσότερα μαγαζιά περιμενουν να παραγγείλεις και μετά το φέρνουν, στοκ μηδέν.

Δημοσ.

Ορισμένα multirama (τα μεγάλα κυρίως) εχουν κουτιά για να δείς (για επώνημα πάντα) αλλα και το πλαίσιο , μην φανταστείς πολλα βέβαια.

Δημοσ.

Για να τα δεις απο κοντά πήγαινε μια βόλτα στην στουρνάση (κέντρο αθήνα) που εχει πλαίσιο , multirama και μερικά αλλα (οτι εχει μείνει δηλαδη) θα βρεις να δεις μερικά κουτάκια απο κοντα

Δημοσ.

O ts θέλει να τα δει απο κοντά πρωτού προβεί σε αγορά...

Γιατι ?Αφελες μου ακουγεται.Δεν αγοραζουμε τροφιμα. Στην εποχη μας υπαρχουν και εξαιρετικης πιστοτητας εικονες στο google images και πολυ κατατοπιστικα video στο youtube.  Ελαχιστα καταστηματα στοκαρουν με την κριση αλλα και πριν τη κριση κανενα καταστημα δεν αποσφραγιζε pc case απο το εξωτερικο ''για να το δει απο κοντα ο αγοραστης.''

• Like 1
Δημοσ.

και απο εδω μέσα αν μας πείς μέχρι πόσα διαθέτεις θα σου προτείνουμε case.

κανείς δεν σου ξεσφραγίζει εργοστασιακά κλεισμένο κουτί  για να το δείς(αν δεν είναι ανοικτό απο πρίν)

Δημοσ.

διαθέτω από 120μέχρι 150 max. ψάχνω για ένα αθόρυβο κουτί σαν αυτό που έγραψα πιο πάνω το silencio. το θέμα είναι πως το κουτί κατά την γνώμη μου αν δεν το δεις από κοντά δεν μπορείς να κρίνεις αν σου αρέσει εμφανισιακά....

Δημοσ.

Αθόρυβο κουτί είναι σχετικό, μπορεί να κάνουν θόρυβο οι ανεμιστήρες του κουτιού, του τροφοδοτικού, της cpu, της κάρτας γραφικών κλπ.

Είχαμε μια τετοια συζήτηση και σε eνα αλλο θεμα, αν θέλεις αθόρυβο κουτι, πρεπει να πάρεις δικούς σου ανεμιστήρες, καλο τροφοδοτικό και καλή ψύξη στην cpu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...