manos28684 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 καλησπέρα σε όλους. Μένω επαρχεία και είμαι για λίγες μέρες αθήνα. Είμαι σε αναζήτηση κουτιού και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε ένα κατάστημα που να έχει πολλά κουτιά (επώνυμα όχι τούρμπο χ) για να τα δω από κοντά ώστε να κάνω την επιλογή μου. Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Τοτε που εψαχνα και εγω για κουτι ειχα αυτο το προβλημα. Διαπίστωσα λοιπον οτι τα περισσότερα μαγαζιά περιμενουν να παραγγείλεις και μετά το φέρνουν, στοκ μηδέν.
SPANK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ορισμένα multirama (τα μεγάλα κυρίως) εχουν κουτιά για να δείς (για επώνημα πάντα) αλλα και το πλαίσιο , μην φανταστείς πολλα βέβαια.
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το e-shop εχει καλη ποικιλια και αρκετα αμεσα διαθεσιμα. 1
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Σε ποιές περιοχές βρε παιδιά; Πανελλαδικα στελνει.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μην παιδεύεσαι άδικα με φυσικά μαγαζια, δεν θα βγάλεις ακρη, το πολύ πολύ βρες 2-3 κουτιά στο ιντερνετ και αν υπάρχουν πας και τα βλέπεις
manos28684 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εχω βρει 2-3 πχ coolermaster silencio 650..και corsair c70... Πως μπορώ να μάθω σε πιο μαγαζί μπορώ να το δω από κοντά ;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Χτύπατα στο https://www.skroutz.gr/ και αν τα εχει κάποιος πας και τα βλέπεις
BalthazarX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Πανελλαδικα στελνει. O ts θέλει να τα δει απο κοντά πρωτού προβεί σε αγορά...
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Για να τα δεις απο κοντά πήγαινε μια βόλτα στην στουρνάση (κέντρο αθήνα) που εχει πλαίσιο , multirama και μερικά αλλα (οτι εχει μείνει δηλαδη) θα βρεις να δεις μερικά κουτάκια απο κοντα
benign Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 O ts θέλει να τα δει απο κοντά πρωτού προβεί σε αγορά... Γιατι ?Αφελες μου ακουγεται.Δεν αγοραζουμε τροφιμα. Στην εποχη μας υπαρχουν και εξαιρετικης πιστοτητας εικονες στο google images και πολυ κατατοπιστικα video στο youtube. Ελαχιστα καταστηματα στοκαρουν με την κριση αλλα και πριν τη κριση κανενα καταστημα δεν αποσφραγιζε pc case απο το εξωτερικο ''για να το δει απο κοντα ο αγοραστης.'' 1
coolerman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 και απο εδω μέσα αν μας πείς μέχρι πόσα διαθέτεις θα σου προτείνουμε case. κανείς δεν σου ξεσφραγίζει εργοστασιακά κλεισμένο κουτί για να το δείς(αν δεν είναι ανοικτό απο πρίν)
manos28684 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 διαθέτω από 120μέχρι 150 max. ψάχνω για ένα αθόρυβο κουτί σαν αυτό που έγραψα πιο πάνω το silencio. το θέμα είναι πως το κουτί κατά την γνώμη μου αν δεν το δεις από κοντά δεν μπορείς να κρίνεις αν σου αρέσει εμφανισιακά....
NikosKallithea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αθόρυβο κουτί είναι σχετικό, μπορεί να κάνουν θόρυβο οι ανεμιστήρες του κουτιού, του τροφοδοτικού, της cpu, της κάρτας γραφικών κλπ. Είχαμε μια τετοια συζήτηση και σε eνα αλλο θεμα, αν θέλεις αθόρυβο κουτι, πρεπει να πάρεις δικούς σου ανεμιστήρες, καλο τροφοδοτικό και καλή ψύξη στην cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα