man of steel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά.Καταρχήν να πω πως βρίσκομαι σε χωριό και εκ τούτου έχω χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ από τον οτέ 4mbps.Παρότι αυτό το γνώριζα ωστόσο τη ταχύτητα είναι πάρα πολύ χαμηλή.Ενώ το router δίνει 1.7 mbps download ωστόσο τις περισσότερες φορές δεν πάει πάνω από 0.7 με αποτέλεσμα να κολλάει ακόμα και το you tube.Σας παραθέτω τα στοιχεία από το router ADSL Information ADSL State :Up Bandwide Down/Up(kbps) :1768 kbps / 951 kbps SNR Margin Down/Up(db) :3.9 dB / 6.2 dB FEC Down/Up :59859 / 0 CRC Down/Up :47142 / 0 HEC Down/Up :20382 / 0 IPTV Connection Information VPI/VCI :8 / 36 Link Status :Not Connected Connection Type :Bridge connection time :N/A Internet Connection Information VPI/VCI :8 / 35 Link Status :Connected up time :0d: 0h:27m:11s IP address :79.131.139.190 Υπάρχει δυνατότητα ώστε να πιάνω τουλάχιστον την ονομαστική τιμή που είναι γύρω στο 1.7΄΄ωστε τουλάχιστον να σερφάρω άνετα;Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2013 από man of steel
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 αν εισαι με ασυρματο δοκιμασε με καλωδιο ethernet για αρχη γιατι μου φαινεται παραξενο να μην πετυχαινεις αυτην την ταχυτητα.
man of steel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Με καλώδιο ethernet είμαι σε σταθερο pc windows 7 64 bit.;Έκαμα και reset στο router αλλά τίποτα.@Pouline είμαι 5.5 χλμ απο το 24 ίντερνετ πόσο πτώση θα έχω αν βάλω 24 γραμμή;Δεν θα πιάνει π.χ 3 mbps?
blazar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω πως κάτι δεν λες σωστά. Το ρούτερ σου συγχρονίζει στα 1768 kbps. Η ταχύτητα κατεβάσματος είναι KB/s. Με αυτό το συγχρονισμό λοιπόν, εσύ θα έπρεπε να κατεβάζεις περίπου με 180KB/s. Το 0.7 που λες τι είναι; Εσύ στον ΟΤΕ μπορεί να πληρώνεις για 4mbps αλλά εδώ από το ρούτερ σου βλέπουμε ότι μπαίνεις με 1.7mbps.
man of steel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω πως κάτι δεν λες σωστά. Το ρούτερ σου συγχρονίζει στα 1768 kbps. Η ταχύτητα κατεβάσματος είναι KB/s. Με αυτό το συγχρονισμό λοιπόν, εσύ θα έπρεπε να κατεβάζεις περίπου με 180KB/s. Το 0.7 που λες τι είναι; Εσύ στον ΟΤΕ μπορεί να πληρώνεις για 4mbps αλλά εδώ από το ρούτερ σου βλέπουμε ότι μπαίνεις με 1.7mbps. Στα speed test δεν φτάνει η μέτρηση του download ούτε στο ένα mbps καρφώνεται στο 0.7 αυτό εννοώ ,ότι στην ουσία δεν έχω καν adsl.Που βλέπεις το παράξενο;Τεσπα κάλεσα τον ΟΤΕ και είπαν θα στείλουν τεχνικό να το δουν.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
blazar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Οk. Γενικά να εμπιστεύεσαι μόνο sites ftp για μετρήσεις. Το speedtest δείχνει κατά προσέγγιση. Γενικά όταν κάνεις τις μετρήσεις να έχεις τα πάντα κλειστά. Browsers, torrents, skype, etc.. Επιπλέον αν τελικά δεν βελτιώνεται η ταχύτητά σου και παραμείνεις στο 1.7mbps και μετά τον τεχνικό έλεγχο, είτε 24άρα γραμμή βάλεις, είτε 500άρα, εσύ θα συνεχίσεις να συγχρονίζεις στο 1.7.
man of steel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δεν με πιάνεις.Δεν με νοιάζει να πιάσω τα 4mbps αλλά τουλάχιστον να είναι πάνω από ένα να μην κολλάει το you tuybe.Αυτό μόνο θέλω κατά τα άλλα δεν είμαι άσχετος όντως με κλειστά τα πάντα κάνω speedtest.Επίσης και σε torrents με πολλαπλάσια seeds έναντι peers κατεβάζω μόλις 40 kb/s.Σε ένα ακόμα reset του router φάνηκε να πάει να στρώσει πιάνοντας 1.3mbps αλλά μετά από μερικές ώρες πάλι άρχισε τα ίδια.Τεσπα ευχαριστώ τον για τον κόπο να απαντήσεις αλλά θα έρθει ο τεχνικός και ελπίζω να βρω μία άκρη!
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Με καλώδιο ethernet είμαι σε σταθερο pc windows 7 64 bit.;Έκαμα και reset στο router αλλά τίποτα.@Pouline είμαι 5.5 χλμ απο το 24 ίντερνετ πόσο πτώση θα έχω αν βάλω 24 γραμμή;Δεν θα πιάνει π.χ 3 mbps? oxi οτι γραμμη και να βαλεις δεν θα παιξεις παραπανω.οτι παιζεις κιολας αν εχεις τοση αποσταση ειναι θαυμα Νομίζω πως κάτι δεν λες σωστά. Το ρούτερ σου συγχρονίζει στα 1768 kbps. Η ταχύτητα κατεβάσματος είναι KB/s. Με αυτό το συγχρονισμό λοιπόν, εσύ θα έπρεπε να κατεβάζεις περίπου με 180KB/s. Το 0.7 που λες τι είναι; Εσύ στον ΟΤΕ μπορεί να πληρώνεις για 4mbps αλλά εδώ από το ρούτερ σου βλέπουμε ότι μπαίνεις με 1.7mbps. δεν θα πιασει παραπανω αν ειναι τοσο μακρυα. Στα speed test δεν φτάνει η μέτρηση του download ούτε στο ένα mbps καρφώνεται στο 0.7 αυτό εννοώ ,ότι στην ουσία δεν έχω καν adsl.Που βλέπεις το παράξενο;Τεσπα κάλεσα τον ΟΤΕ και είπαν θα στείλουν τεχνικό να το δουν.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! εδω μπορει να φταινε πολλα.μπορει θεμα καλωδιωσης δικιας σου.μπορει κατι με το Pc.αν εχεις αλλο pc δοκιμασε με αλλο.μπορει θεμα ρουτερ.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε με αλλο. μπορει λογω αποστασης να παιζεις πολυ χαμηλα και με πολλα errors για αυτο και να βλεπες τετοια ταχυτητα.δηλαδη στο πρωτο Post βλεπω 3.9 margin στο down ενω ο οτε σε κλειδωνει με 9.αν πεφτει το margin τοσο χαμηλα ανεβαζεις τρελλα errors οποτε για αυτο μπορει να μην μπορεις να τερματισεις την γραμμη.υπομονη να το δει ο τεχνικος να σου πει αν μπορει να γινει κατι καλυτερο.
blazar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 δεν θα πιασει παραπανω αν ειναι τοσο μακρυα. Αυτό του το είπα Επιπλέον αν τελικά δεν βελτιώνεται η ταχύτητά σου και παραμείνεις στο 1.7mbps και μετά τον τεχνικό έλεγχο, είτε 24άρα γραμμή βάλεις, είτε 500άρα, εσύ θα συνεχίσεις να συγχρονίζεις στο 1.7.
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 το ειπα που δεν συγχρονιζει ουτε καν στα 4 mbit:) το κακο ειναι οτι το ρουτερ του δεν εμφανιζει attenuation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα