poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 καταλαβα..στην ουσια και με λιγα λογια αυτο που ειπες ισχυει το τι αγοραζουμε δεν το ξερουμε! τελος παντων αφου ειπες και για wd ο black που πηρα τωρα προσφατα δεν ξερω εαν ειναι refurbished αλλα δουλευει μια χαρα! ) ο refurbished στην wd συνηθως γραφει πανω στην ετικετα με μεγαλα αλλα αχνα γραμματα διαγωνια refusbished>Πιανει ολη την ετικεττα.δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.αλλα το γραφουν οταν ειναι Refurbished και οπως ειπα δινονται μονο σεαντικαταστασεις.και σε καταστημα παιζει να σου δωσουν καινουριο αφου δεν θα στειλουν τον δισκο στην wd γιατι αλλιως θα περιμενες 15 μερες.αν τωρα το καταστημα εχει περισσευμα refusbished εκει παμε αλλου.επισης στους refurbished αν στειλεις πχ τον δισκο στην wd η εγγυηση θα μετραεει για το υπολοιπο του πρωτου ενω στο καταστημα που θα σου δωσουν καινουριο αν δεν υπαρχει κατι αλλο η εγγυηση ειναι φτου και απο την αρχη Most of the times.Οποτε δισκο συμφερει να αλλαξεις στο καταστημα.μονο μια φορα σε καταστημα δισκο raptor τον εστειλαν wd επειδη δεν ειχαν.οποτε μου τον αλλαξε η wd και οχι το καταστημα .και περιμενα και 20 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 μαλιστα δεν το ηξερα αυτο. Απο ολο αυτο το θετικο τουλαχιστον ειναι οτι στον αλλαξαν τον δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 και στην seageete καιτι γραφουν οι Refurbished αλλα μου διαφευγει αυτην την στιγμη.τωρα σε Mobo κτλ δυσκολο να φτιαχτει κατι αφου ειναι ενα Pcb ολοκληρο και εκει ζοριζουν τα πραγματα.η σε μια cpu τι να φτιαχτει??απλα τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ναι αφου εδωσες αυτα τα παραδειγματα οντως δεν γινετε στα παντα refurbished αλλα στα περισσοτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Τωρα σε Tv πχ μπορεει να ειναι μια απλη βλαβη.την πηρες εσυ καινουρια και δεν παιζει πχ μια usb.οκ μπορει να φτιαχτει και να ξαναδωθει..simple.στην δικια μου samsung νομιζω δεν επαιζε το Remote control.δεν διαβαζε η tv το remote κατι τετοιο ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 μου εδωσες ιδεα για να δω εαν λειτουργουν τα usb δεν το εχω τσεκαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ειτε καινουρια ειτε οχι καλο ειναι να δοκιμαζουμε τα παντα.γιατι μερικοι βλεπουν οτι πχ δεν δουλευει η Usb μετα απο 2-3 χρονια οταν ειναι εκτος εγγυησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 σωστος..σε αυτη την περιπτωση την πατας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 και δυστυχως την εχει πατησει κοσμος.που θυμηθηκε καποια στιγμη να δει πχ ταινια απο Usb.και εννοειται δεν θα βγαλεις ακρη αφου δεν θα το δεχτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 τελος παντων αδερφε χαρηκα για την συζητηση που καναμε να εισαι καλα και ευχαριστω για την ενημερωση περι refurbished γιατι δεν γνωριζα ακριβως τι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 τιποτα.anytime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Όσον αφορά την εγγύηση της LG για zero pixel, ρώτησα και μου είπαν πως ισχύει ακόμα για 42" και άνω, ενώ για μικρότερες πρέπει να καούν περισσότερα πίξελ (δεν μου είπαν πόσα! με το τσιγγέλι τους τα έβγαζα! αν είναι δυνατόν δηλαδή για chat support... ) Edit: μου είπαν να ψάξω λεει το ISO 9241-3 που ισχύει παγκοσμίως για όλες τις εταιρίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Όσον αφορά την εγγύηση της LG για zero pixel, ρώτησα και μου είπαν πως ισχύει ακόμα για 42" και άνω, ενώ για μικρότερες πρέπει να καούν περισσότερα πίξελ (δεν μου είπαν πόσα! με το τσιγγέλι τους τα έβγαζα! αν είναι δυνατόν δηλαδή για chat support... ) Edit: μου είπαν να ψάξω λεει το ISO 9241-3 που ισχύει παγκοσμίως για όλες τις εταιρίες... παραξενο.συνηθως εγγυηση 0 καμμενα Pixel βαζουν τις μικρες οθονες που ειναι και πιο φτηνες και λογω λιγοτερο Pixels ειναι πιο δυσκολο να δεις καμμενο Pixel.τωρα κανουν το αναποδο?εκτος αν στις μεγαλες βαζουν καλυτερα panel που ξερουν οτι θα ειναι δυσκολο να εχουν καμμενα Pixels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ισχύει ακόμα δηλαδή το 0 pixel της LG; Είχα την εντύπωση πως είχε σταματήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μεσω chat support μου ειπαν οτι ισχυει για 42" και ανω. ο διαλογος είχε ως εξής: -ισχυει για τις τηλεορασεις 42" και ανω. -για τις μικροτερες υπάρχει εγγύηση για περισσότερα πίξελ ή καθόλου; -για περισσότερα (βαριόταν να απαντήσει; ) -χμμ μαλιστα, θα ήθελα ομως να μάθω περισσότερες λεπτομέροιες, τουλάχιστον που μπορω να βρω τους ορους εγγύησης σας; -αναζητηστε με τον όρο ISO μπλα μπλα μπλα -γεια σας... Τρομερή σύζήτηση ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα