redarmada Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια επικοινωνησα με την εταιρια θα σας πω αυριο μεθαυριο το αποτελεσμα- story!οσο για τα καμμενα πιξελ την ειδα ακομα καλητερα και σε μαυρο φοντο οπως σας ειπα εχει 3 λευκα πιξελακια με την τελευταια ματια που εριξα.και σε μπλε αλλα 2 μαυρα καθετα κολλημενα σαν μια μικρη μαυρη γραμμουλα. αυτο σημαινει οτι παμε στα 5 περιπου.τελος παντων εγω οπως και ο καθενας στην θεση μου αυτο το θεωρω ΕΛΛΑΤΩΜΑ.πληρωνεις κατι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ πρεπει να ειναι αψογο κατα την γνωμη μου.και εαν οχι αψογο (επειδη ειναι μεγαλη λεξη) τουλαχιστον να ειναι αξιοπρεπες.
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια επικοινωνησα με την εταιρια θα σας πω αυριο μεθαυριο το αποτελεσμα- story! οσο για τα καμμενα πιξελ την ειδα ακομα καλητερα και σε μαυρο φοντο οπως σας ειπα εχει 3 λευκα πιξελακια με την τελευταια ματια που εριξα.και σε μπλε αλλα 2 μαυρα καθετα κολλημενα σαν μια μικρη μαυρη γραμμουλα. αυτο σημαινει οτι παμε στα 5 περιπου. τελος παντων εγω οπως και ο καθενας στην θεση μου αυτο το θεωρω ΕΛΛΑΤΩΜΑ. πληρωνεις κατι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ πρεπει να ειναι αψογο κατα την γνωμη μου. και εαν οχι αψογο (επειδη ειναι μεγαλη λεξη) τουλαχιστον να ειναι αξιοπρεπες. δεν διαφωνω μαζι σου.απλα απο την στιγμη που αγοραζεις κατι δεχεσαι και το Policy της εταιρειας. 1
redarmada Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) δηλαδη αδερφε μου λες να δεχτω τα καμμενα πιξελ στην οθονη;;αυτοι ειναι οι κανονισμοι των εταιριων;; να δεχεσαι δηλαδη το ελλατωμα;τελος παντων μεγαλη συζητηση ειναι αυτη! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2013 από redarmada
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 δηλαδη αδερφε μου λες να δεχτω τα καμμενα πιξελ στην οθονη;; αυτοι ειναι οι κανονισμοι των εταιριων;; να δεχεσαι δηλαδη το ελλατωμα; τελος παντων μεγαλη συζητηση ειναι αυτη! δεν ειναι οτι διαφωνω με τον τροπο σκεψης σου απλα σου λεω τι ισχυει στην πραξη.δεν το λεω με κακια η κατι αλλο.και η εταιρεια ειναι καλυμμενη εφοσον το αναφερει.
kostas_dr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχώς, έχει δίκιο ο poulinos που αναφέρει πως (τυπικά) η εταιρεία είναι καλυμμένη.
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 θα σου πουν αμα δεν συμφωνεις μην το αγορασεις.αλλα και να πας σε αλλη εταιρεια παλι το ιδιο αφου δεν εμεινε καμια οσο ξερω για εγγυηση 0 pixel>ισως να εχει η eizo σε καποιες οθονες αλλα οχι πολλες Inches αλλα η τιμη ειναι εξωπραγματικη.αν παρεις καλυτερη μαρκα οκ μπορει να εχεις μικροτερο ποσοστο αποτυχιας αλλα παλι το πληρωνεις και παλι ειναι ρισκο.για οθονες λεω αλλα κατι παρομοιο ισχυει και για Tv.
redarmada Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια μετα απο ενα μηνα και κατι μερες αναμονης μου αντικατεστησαν την τηλεοραση!(δεν ειχαν διαθεσιμο το μοντελο) ολα καλα με αυτη δεν προσεξα καποιο καμμενο πιξελ.το πανελ της γενικα ειναι καλο βεβαια ενα μικρο banding και στην κατω αριστερη μερια εχει κατι σαν bleeding clouding δεν ξερω τι ειναι αλλα ανεπαισθητο.(βεβαια αυτο φαινεται πιο πολυ οταν κοιταζω την τηλεοραση υπο γωνια)αλλα μιας και το εθιξα αυτο περι clouding banding κτλπ πιστευω πως ειναι πολυ δυσκολο να σου κατσει τηλεοραση ειδικα σε αυτες τις ιντσες που να ειναι τελεια σε ολα.παντως εγω θα πω ενα μεγαλο μπραβο στη samsung για την αντικατασταση και μονο.
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια μετα απο ενα μηνα και κατι μερες αναμονης μου αντικατεστησαν την τηλεοραση!(δεν ειχαν διαθεσιμο το μοντελο) ολα καλα με αυτη δεν προσεξα καποιο καμμενο πιξελ.το πανελ της γενικα ειναι καλο βεβαια ενα μικρο banding και στην κατω αριστερη μερια οταν βλεπω την τηλεοραση υπο γωνια εχει κατι σαν bleeding clouding δεν ξερω τι ειναι αλλα ανεπαισθητο. αλλα μιας και το εθιξα αυτο περι clouding banding κτλπ πιστευω πως ειναι πολυ δυσκολο να σου κατσει τηλεοραση ειδικα σε αυτες τις ιντσες που να ειναι τελεια σε ολα. παντως εγω θα πω ενα μεγαλο μπραβο στη samsung για την αντικατασταση και μονο. καλα το τελευταιο που ειπες να ειναι ολα τελεια ειναι ενα θεμα.θα μπορουσαν για πιο γρηγορα να στην αλλαζαν με παρομοιο μοντελο.κατα τα αλλα ελπιζω να πηρες καινουρια και οχι καμια refurbish γιατι σιγουρα τις επισκευες τις φτιαχνουν και τις ξαναδινουν το πιο λογικο σε ατομα που εχουν στειλει τη tv/οθονη για επισκευη.(ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ).αλλα ναι μπορει να μην ειχαν για αντικατασταση καποια fixed και να εδωσαν καινουρια.
redarmada Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 @poulinos θελω να πιστευω πως η τηλεοραση ειναι καινουρια.δεν παρατηρησα τιποτα παραξενο στην συσκευη γρατζουνιες πχ η κατι αλλο που να με βαλει σε σκεψη.παντως αφου ειναι μια χαρα αυτο εχει σημασια.Α!ναι ειπαν να γινει αντικατασταση με την f6400 αλλα δεν με ενδιεφερε η συγκεκριμενη.
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 @poulinos θελω να πιστευω πως η τηλεοραση ειναι καινουρια.δεν παρατηρησα τιποτα παραξενο στην συσκευη γρατζουνιες πχ η κατι αλλο που να με βαλει σε σκεψη.παντως αφου ειναι μια χαρα αυτο εχει σημασια. Α!ναι ειπαν να γινει αντικατασταση με την f6400 αλλα δεν με ενδιεφερε η συγκεκριμενη. καλα και εγω που ειχα αλλαξει tv φαινοταν καινουρια.με Lg πχ που ειχε καει οθονη μου εδωσαν αλλη που ειχε αλλο προβλημα.παντως και η samsung ειτε τις φτιαχνεις και τις ξανασυσκευαζει ειτε δεν ξερω τι.για πεταμα δεν πανε παντως.τωρα αμα τις γυρναει εξωτερικο η αν πωλουνται refurbished η δινονται σε αντικαταστασεις οταν εχει εξαντληθει το μοντελο δεν ξερω.παντως μια χαρα αφου στην αλλαξαν.ναι γενικοτερα προτεινουν αντικατασταση με αλλη αλλα αφου σου βρηκαν αυτην που ηθελες τοτε οκ.και συνηθως κανουν αντικατασταση ειτε ιδια ειτε καλυτερη ειτε ιδια λεφτα.το ιδια λεφτα σχετικο οταν υπαρχουν προσφορες.θα το πανε με δικες τους τιμες.
redarmada Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ε σιγουρα πιστευω οτι γινεται αυτο.αποκλειετε να "πετανε" τις ελαττωματικες τηλεορασεις.δεν συμφερει καμμια εταιρια αυτο.αλλα ειναι μεγαλη κοροιδια να σου δινουν επισκευασμενη τηλεοραση και να στην πλασσαρουν για καινουργια.μπορει και η δικια μου να ειναι οπως ειπες αλλα αυτο δεν το ξερει κανενας περαν απο αυτους.και για το καθετι οχι μονο για τηλεορασεις σε ολα πιστευω πως γινετε αυτο..
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ε σιγουρα πιστευω οτι γινεται αυτο.αποκλειετε να "πετανε" τις ελαττωματικες τηλεορασεις. δεν συμφερει καμμια εταιρια αυτο.αλλα ειναι μεγαλη κοροιδια να σου δινουν επισκευασμενη τηλεοραση και να στην πλασσαρουν για καινουργια.μπορει και η δικια μου να ειναι οπως ειπες αλλα αυτο δεν το ξερει κανενας περαν απο αυτους. και για το καθετι οχι μονο για τηλεορασεις σε ολα πιστευω πως γινετε αυτο.. εννοειται οτι γινεται για ολα.δεν σημαινει οτι στην πλασαρουν για καινουρια.δεν νομιζω οτι λενε καπου αν θα παρεις καινουρια η αν θα παρεις refurbished η κατι αλλο.στην Lg σου την εφερναν ψιλοχυμα κιολας και καταλαβαινες οτι πχ ειναι used ή επισκευασμενη κτλ.τωρα εσενα αν ηρθε με κουτι κτλ στην χειροτερη θα ειναι refurbished.αλλα ναι τιποτα δεν πετιεται αυτο ειναι σιγουρο.η θα γινει ανταλλακτικα η θα γινει refurbished η δεν ξερω τι.
redarmada Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 πιστευω πως ακομα και καινουργια να παρεις απο το καταστημα δεν μπορεις να ξερεις εαν ειναι κουτα η ξαναφτιαγμενη.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 πιστευω πως ακομα και καινουργια να παρεις απο το καταστημα δεν μπορεις να ξερεις εαν ειναι κουτα η ξαναφτιαγμενη. ο Yes.η αν την εχει επιστρεψει καποιος γιατι γινονται και αυτα δυστυχως.το τι αγοραζουμε δεν το ξερουμε.απλα οταν μια εταιρεια βγαζει κατι Refurbished με την εννοια του Refurbished συνηθως το λεει.τωρα το καταστημα τι κανει αυτο ειναι αλλη ιστορια.πχ οι δισκοι οι wd γραφαν οτι ειναι Refurbished και στους εδιναν μονο αν πηγαινες δικο σουχαλασμενο δισκο και επαιρνες αντικατασταση.καινουριο δισκο refurbished οχιδεν σου εδιναν. και η Ibm το εγραφε πανω οτι servicable used parts κατι τετοιο δεν θυμαμαι.
redarmada Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 καταλαβα..στην ουσια και με λιγα λογια αυτο που ειπες ισχυει το τι αγοραζουμε δεν το ξερουμε!τελος παντων αφου ειπες και για wd ο black που πηρα τωρα προσφατα δεν ξερω εαν ειναι refurbished αλλα δουλευει μια χαρα! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα