Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα. 

Εδώ και αρκετό καιρό έχω ένα θέμα με την forthnet και θα ήθελα να ρωτήσω και σας να μου πείτε τη γνώμη σας. 

Καταρχάς να πω ότι έχω double play με 24mbs ADSL.

Όταν κατεβάζω κάτι, πιάνει μέγιστη ταχύτητα 1,2 με 1,4 mbs. Το θέμα είναι ότι όταν πιάνει τέτοια ταχύτητα δεν υπάρχει καθόλου ίντερνετ για κάτι άλλο. Ούτε στην google δεν μπαίνει. Σαν να μην έχω ίντερνετ δηλαδή. 

Παράλογο δεν είναι?

Δημοσ.

Όχι δεν είναι παράλογο. Και να φανταστώ ότι κατεβάζεις με το torrent (νόμιμα φυσικά αρχεία)

Μάλιστα οι ταχύτητές σου είναι αρκετά ζηλευτές από πολλούς (και από εμένα)

• Like 1
Δημοσ.

οταν κατεβαζεις απο τορρεντ σε full ταχυτητες και λογω παρα πολλων ανοιχτων connection το surfing γινεται πολυ αργο για πολλους λογους.μειωσε  τα max connection κτλ απο το τορρεντ ωστε να ανοιγεις λιγοτερα connections.options,preferences,bandwidth και μετα κατω κατω.τα νουμερα στο μισο απο οτι ειναι τωρα.επισης port forward για το τορρεντ στο router σου και κλειισε firewalls

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι παράλογο ε? Εγώ θεωρούσα ότι από την στιγμή που έχω 24mbps και το ρούτερ λέει γύρω στα 15.5, ότι θα έπρεπε να πιάνω αρκετά περισσότερο και φυσικά να μπορώ να σερφάρω ταυτόχρονα με το φουλ κατέβασμα. 

@poulinos ευχαριστώ για το tip!

Δημοσ.

Δεν είναι παράλογο ε? Εγώ θεωρούσα ότι από την στιγμή που έχω 24mbps και το ρούτερ λέει γύρω στα 15.5, ότι θα έπρεπε να πιάνω αρκετά περισσότερο και φυσικά να μπορώ να σερφάρω ταυτόχρονα με το φουλ κατέβασμα. 

@poulinos ευχαριστώ για το tip!

router 15,5 mbps = 1,5 -1,6 mbyte/sec κατεβασμα  In real life.και οχι με wireless.και οχι δεν κανεις ανετο surfarisma.πολλλα connections σε απλο ρουτερ = cpu load του ρουτερ.οπως full upload = περιορισμος στο downlad και επισης αργο surfing.επισης Full download = αργο upload.δεν θα δεις ποτε full download se torrent και ταυτοχρονα full upload.ειναι και bandwIdht που δεν το βλεπεις στα νουμερα που γραφει το mtorrent.headers,πακετα επιβεβαιωσης κτλ.οταν κατεβαζεις full ταυτοχρονα στελνεις πακετα για επιβεβαιωση αλλο που δεν το βλεπεις στο τορρεντ

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το "μάθημα". Ήμουν έτοιμος να πάω forthnet και να τους στολίσω  :unsure:. Πάλι καλά.

Ήδη έριξα στο μισό τα bandwidth.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το "μάθημα". Ήμουν έτοιμος να πάω forthnet και να τους στολίσω  :unsure:. Πάλι καλά.

Ήδη έριξα στο μισό τα bandwidth.

χαχα.καλο ειναι να ρωταμε πριν κανουμε οτιδηποτε.καποια πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο φαινονται.

πχ εγω κανω full uplooad με 95-100kilobytes/second σε torrent.εχω μικρη καθυστερηση στο surfing διοτι αργω να στειλω παρολο που στο να λαβω δεν εχω θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...