me3ikan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια, εδω και 2 βδομαδες εχουν σπασει τα νευρα μου. Δεν μπορω να βρω firware για το εν λογω ρουτερ αλλα χρειαζομαι το Annex B καθως εχω isdn γραμμη. στο site της cisco στα downloads εχει μονο user manual και λεει δν υπαρχουν drivers/firmware για το συγκεκριμενο μοντελο. Εβλεπα και για το openwag αλλα επειδη ακουσα περιστατικα που καηκε το ρουτερ δν διακινδυνευω. ασε που στο site τους λενε οτι επειδη δεν εχουν annεx Β ρουτερ η εκδοση οpenwag για isdn δεν ειναι καθολου testαρισμενη. μπορει να μου δωσει ενα λινκ καποιος για το τελευταιο firmware αλλα για Annex B?
alexisgt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Με ποιο firmware είσαι τώρα..? Αν θυμάμαι καλά σαν πρών κάτοχος του συγκεκριμένου router, το τελευταίο firmware για PSTN (AnnexA) ήταν το 1.01.09 και για ISDN (AnnexB) το 1.01.06. WAG200G Annex B 1.01.06 Firmware.
me3ikan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 στο read me μου λεει να βαλω πρωτα την 1.01.09 και μετα αυτην. ασε που λεει forthnet και μαλλον θα ειναι πειραγμενο και εγω εχω οτε. Αυτη τη στιγμη εχω την 1.01.05
alexisgt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 στο read me μου λεει να βαλω πρωτα την 1.01.09 και μετα αυτην. ασε που λεει forthnet και μαλλον θα ειναι πειραγμενο και εγω εχω οτε. Αυτη τη στιγμη εχω την 1.01.05 Στο readme σου λέει πρώτα την 1.00.09 AN είσαι σε παλαιότερη. (Άλλωστε θα ήταν παράλογο να βάλεις πρώτα 1.01.09 αφού η τελευταία είναι η 1.01.06) Read carefully. Δεν είναι Custom Firmware της ForthNet με περιορισμούς. Δε σου δημιουργεί πρόβλημα για σύνδεση απο άλλον ISP. Anyway, δες κι εδώ.
me3ikan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ok thanks! Μια ακομα ερωτηση: Εαν κανω backup τις ρυθμισεις θα μπορω να τις κανω restore στο νεο firmware? Και θα backupαριστουν ολα? και username/password? Edit: Και πιστευω να εισαι 100% σιγουρος οτι θα δουλεψει σε οτε γιατι αν χαλασει δεν υπαρχουν λεφτα για αλλο!
alexisgt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Απ 'οτι θυμάμαι, δεν υπάρχει backup / restore. Νομίζω όμως οτι με το firmware update, δεν χάνονται τα settings. Σε κάθε πρίπτωση καλό είναι να έχεις username / password της σύνδεσης σου.
me3ikan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 τα εχω απλα για να μην τα ξαναγραφω. εξαλλου ειναι ευκολο να βρεθουν και εχει backup restore και εκανα ηδη!
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 δεν χανονται οι ρυθμισεις. β.το firmware update Το κανεις με ethernet Οχι wireless διοτι αλλιως παιζει να το brickareis.αυτα τα λιγα.τα annex b πιο πολυ παιζουν σε Germany sites της Linksys .επισης οχι δεν χρειαζεται να βαλεις αλλο πιο πριν.ριχνεις αυτο απευθειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα