Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης led-lcd με μπάτζετ 400 ευρώ

stapd_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πώς το έπαθε αυτό?...Να τους την γυρίσεις πίσω και να τους πεις να σου δώσουν καινούργια με εγγύηση 100ετίας γιατί δεν τους εμπιστέυεσαι πιά η τα λεφτά σου πίσω ( + τους τόκους τζάμπα χαράς που πήρες :P )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επανέρχομαι,ίσως να είμαι και εκτός θέματος αλλά η τηλεόραση μετά από είκοσι ημέρες λειτουργίας,σταμάτησε να παράγει εικόνα.Μόνο ήχο,Απαράδεκτο για τηλεόραση καινούργια, απ'ότι και αν προέρχεται.

Ωχ, λυπάμαι πολύ που το ακούω. Έχεις δίκιο να παραπονιέσαι, αλλά αυτά δυστυχώς μπορεί να συμβούν, ακόμα και σε πολύ ακριβότερα μοντέλα.

Επικοινώνησες με την αντιπροσωπεία;

Έτυχες και στην περίπτωση που' ναι μέρες γιορτών.

Επικοινώνησα άμεσα αλλά είναι και ημέρες εορτών, κατοικώ και στην επαρχία, δε μου φάνηκε και πολύ εξειδικευμένο το προσωπικό του service...Μήπως ξέρει κανείς σε τι μπορεί να οφείλεται;Φυσικά και κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου, τόσο στην εταιρεία,όσο και στην ίδια τη τηλεόραση.Είναι δυνατόν να εμφανίζει τέτοιο πρόβλημα μετά από είκοσι ημέρες;Τι θα εμφανίζει μελλοντικά;

Μπορεί να οφείλεται σε αστοχία υλικου, στα ηλεκτρονικά ειναι πολυ εύκολο να εχουμε αστοχίες. Ποσο μαλλον οταν αυτα ειναι μαζικής παράγωγης. Και σε αυτο δεν μπορούμε να παραπονεθουμε. Οταν απαιτουμε ολο και πιο φθηνα προϊόντα, η μαζικη παράγωγη ειναι μονόδρομος.

Ουτε θεμα εταιρίας ειναι, σε ολες τις μαρκες, ανεξαιρέτως άξιας μας εχει τυχει συσκευή να μην λειτουργεί ακομα και οταν μπήκε πρώτη φορά στην πρίζα. Για αυτο υπάρχει και η εγγύηση 2 ετων.

Απο την αλλη ενα αλλο σενάριο ειναι να επεσε θυμα υπέρτασης απο το δικτυο σου.

Οπως και να εχει θα το καλύψει η εταιρια. Υπομονή.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά μετά από υπομονή περίπου ενός μηνός και άπειρα τηλεφωνήματα στη samsung και αφού τους έκανα σαφές ότι ξέρω τα δικαιώματά μου, μου έδωσαν πιστωτικό υπόλοιπο στο κατάστημα αγοράς. Καμμένο πάνελ η αιτία της βλάβης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...