Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης led-lcd με μπάτζετ 400 ευρώ

stapd_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.Νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να κάνω την ερώτηση που περιγράφει ο τίτλος.Αγορά led-lcd μέχρι 400 ευρώ. Προορίζεται κυρίως για ταινίες,αθλητικά και παιχνίδια κονσόλας. Ο χώρος μου είναι γύρω στα 3 μέτρα. Το μπάτζετ μου βέβαια είναι κάπως περιορισμένο και επιπλέον επειδή διαμένω σε επαρχία, κοιτάζω κυρίως σε αλυσίδες. Κάνοντας μια αναζήτηση, κατέληξα σε αυτές;

1.Samsung UE 40F500

2.LG 42LN5200

Ποια θεωρείται καλύτερη; Αυτή τη στιγμή και εδώ και 4,5 περίπου χρόνια έχω την lg 32 LH 7030(τη γνωστή scarlet!) από την οποία και έμεινα ικανοποιημένος εκτός από κάποιες σκιάσεις πουπαρουσιάζει η εικόνα το τελευταίο έτος. Ευχαριστώ προκαταβολικά και είμαι στη διάθεσή σας για περισσότερες διευκρινίσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα φιλε μου.

Αφου την θες και για αθλητικα καλυτερα να ειναι στα 100hz πραγματικα οπως αυτην http://www.skroutz.gr/s/3005588/Samsung-UE40F6100.html την οποια σου προτεινω κιολας.

Δωσε κατι παραπανω ή περιμενε τωρα στις γιορτες μηπως ριξουν λιγο την τιμη της και χτυπα την.

Σε σχεση με αυτες που ανεφερες ειναι αρκετα εως πολυ καλυτερη.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Απλά πρέπει να προβώ σε αγορά όσο το δυνατον πιο σύντομα.Απο τις δύο που αναφερω παραπάνω,ποιά θεωρείς καλύτερη;

Θα ελεγα να τις αποφυγεις και να δωσεις κατι παραπανω γιατι πραγματικα αξιζει να παρεις αυτη που σου προτεινα.

Πιστευω και τα υπολοιπα παιδια αν μπορουν να σου δωσουν και μια δευτερη γνωμη θα συμφωνησουν μαζι μου.

Σε ευχαριστώ ακόμα μια φορά.Απλά λόγω επαρχίας με τα μεταφορικά, η τιμή της φτάνει ή ξεπερνά τα 500 ευρώ. Φαντάζομαι ότι την προτείνεις λόγω των 200Hz;

Την προτεινω γιατι ειναι 100hz πραγματικα τα οποια θα σου χρειαστουν για τα αθλητικα.Επισης εχει πολυ καλυτερη εικονα απο τις 2 που επελεξες και καλυτερο panel(ας το επιβεβαιωσει ο graphist αν μπορει).

Ειναι 3D αλλα λογω της αποστασης σου δεν εχει και τοσο σημασια.

Γενικοτερα ειναι πολυ καλυτερη σε ολους τους τομεις απο αυτες που επελεξες και αξιζει τα χρηματα παραπανω.

Της εχουν παρει πολλα παιδια την συγκεκριμενη απο εδω μεσα και καποιος κατοχος αν μπορει ας σου πει μερικες εντυπωσεις.

Και εγώ θα συμφωνήσω με τον HERTHAN, ότι είναι πολύ καλύτερη η 6100, απ' αυτές που αναφέρεις.

Κατ' εμέ, αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις μια ανώτερη τηλεόραση.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Δυστυχώς το μπάτζετ μου είναι τραγικά περιορισμένο. Ίσως τελικά να χρειαστεί να περιμένω λίγο.

Ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές σας απαντήσεις. Με διαφωτίσατε πλήρως.Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα.Και μια τελευταία ερώτηση (ίσως off topic).Πως προσδιορίζονται τα πραγματικά hz;

Κάτι τελευταίο,αν μπορείτε να με κατατοπίσετε. Αναφορικά με τη Samsung, έχει σημασία τι πάνελ θα "φοράει";Σε διάφορα φόρουμ,σχολιάζουν αρνητικά τα πάνελ της Sharp.

Τα εγγενή Hz η αλλιώς πραγματικά, δεν αναφέρονται πουθενά, αυτο καθως οι εταιριες ισχυρίζονται οτι οι αλγόριθμοι τους δινουν αντίστοιχο αποτέλεσμα με τα Hz που αναφέρουν. Αρα το θεωρούν ανούσιο. Δεν ειναι ομως ετσι στην πραγματικότητά. Τα εγγενη Hz συνήθως τα βρισκουμε με ειδικο λογισμικο και οργανο βρίσκοντας το άθροισμα των γραμμων. Οι περισσότεροι ξέρουμε τα πραγματικά Hz απο διαφορά τεστ που εχουμε παρακολουθήσει απο έγκριτους reviewers η ακομα και μερικοί εχουμε εκτελέσει δικα μας προς επαλήθευση..

Η Samsung φοράνε ολες samsung panel εκτος απο τις 42'', 39'' και 28'' τα οποία ειναι της AU Optronics.

Οπωσδήποτε οι γνώσεις σου είναι περισσότερες από τις δικές μου, αλλά είσαι σίγουρος για αυτό; Στο φόρουμ αυτό, http://www.avsforum.com/t/1466026/official-samsung-unxxf5000-and-unxxf5500-owners-thread/360 από ότι προκύπτει από τα σχόλια των κατόχων τους, οι περισσότερες Samsung φοράνε πάνελ Sharp, τα οποία εμφανίζουν προβλήματα.

Σε ευχαριστώ για τη πρότασή σου συναγωνιστή (αν κρίνω σωστά από το 21 στο username σου!), απλά για το χώρο μου θεωρώ ότι μπορώ να πάω στις 40 με 42 ίντσες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...