Προς το περιεχόμενο

Nokia lumia 920 'η sammsung galaxy s4 mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρίς καμία κακή πρόθεση και καθαρά από περιέργεια, θα ήθελα να μου πεις κάτι που ήθελες να κάνεις και δε μπορούσες. Θεωρώ ότι κάνω πολύ περισσότερα πράγματα με το κινητό σε σύγκριση με το μέσο χρήστη, είναι το κύριο επαγγελματικό μου τηλέφωνο και πραγματικά δε μου έχει λείψει τίποτα. Το έχω μεγάλη απορία τι είναι αυτά τα πράγματα που κάνουν οι πιο ψαγμένοι χρήστες και δεν τους το επιτρέπει ένα WP (προφανώς οποιαδήποτε απάντηση του τύπου "δε μπορώ να αλλάξω background στο menu" τη θεωρώ μη σοβαρή)

Είναι η γενική ελευθερία που σου παρέχει το android που εκτιμουμε. Ως φοιτητής σχετικός με το θέμα, λόγω σχολής χρησιμοποιώ το smartphone ως 2ο pc. Για παράδειγμα, εγω δεν μπορώ χωρίς file manager, γιατι μεταφέρω πολυ συχνα αρχεια με το κινητό. Επίσης μου αρέσει η παραμετροποίηση. Και δεν εννοω μόνο wallpaper, ηχους κλπ. Εννοω κυριος αλλες rom, θέματα, keyboard, lockscreen κλπ. Η αίσθηση του ανεβαίνεις εκδοση android οταν η εταιρια σε εχει κόψει ειναι απίστευτη. Απο κει και πέρα, προσωπικά βρίσκω πιο εύκολο το περιβάλον χρήσης του android με τις homescreen, και μου αρεσουν και τα widget, σε αντίθεση με τα tiles των win, που ενω είναι ωραία σαν ιδέα, μου φαίνονται λίγο παιδίαστικα και ότι θα μπορούσαν να εμφανίσουν πιο "πυκνά" χρήσιμες πληροφορίες. Είναι απλά αυτή η αίσθηση ελευθερίας, που ξέρεις ότι αμα δεν σου αρέσει κάτι, μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να το αλλάξεις.

Απο την άλλη όμως δεν λέω οτι τα win δεν κακό λειτουργικό. Ίσα ίσα που είναι το αντίθετο. Για άτομα που δεν εχουν πρόβλημα να ζήσουν με αυτούς τους περιορισμούς και θέλουν ενα κινητό απλά να δουλεύει, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι smooth και τρέχει απροβλημάτιστα ότι και αν του κάνεις, σε chipset που το android θα είχε γονατίσει και άμα πας και σε nokia, οι χάρτες που ειναι offline ειναι μακράν οτι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο των κινητών. Επίσης στα πιο υψηλά μοντέλα, εχουν και πάρα πολυ καλές κάμερες.

Το αντικείμενο ενασχολησής μου ειναι τέτοιο που μου επιτρέπει να βλέπω πιο πλατιά οτι εχει σχέση με hardware/software και δεν κρίνω αρνητικά κάτι αν δεν είναι όντως κακό. Απλα γι εμένα δεν μου ταιρίαζει τόσο. Απο κει και πέρα ενθαρρύνω την εξελιξή του, καθώς σε αυτό τον χώρο ο ανταγωνισμός μόνο καλός ειναι.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...