billstamaniac Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 εχοντας εδω και 8+ μηνες lumia 820 μην το σκεφτεσαι παρε το 920
kostashor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί προτείνεις το 920 σε σχέση με το 820?
kataramenos32 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί προτείνεις το 920 σε σχέση με το 820? Το παληκαρι λεει οτι εχει το 820 και του εχει βγει πολυ καλο. Λογικα το 920 που ειναι ανωτερο θα ειναι επισης καλο 1
Beerloah Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Τα Nokia Lumia aka "Windows Phones" είναι πανέμορφα, εύχρηστα με σταθερότατο λειτουργικό σύστημα και καθημερινά αυξάνουν την αξιοπιστία τους. Εγώ θα προτείνω το Lumia -ως συνήθως- για διαφόρους λόγους... Καλά τα Samsung, αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζει να αφήσεις το Nokia Lumia 920 για να πας για το Samsung Galaxy S4 mini. Προσωπικά πιστεύω ότι τα Windows Phone είναι πολύ ελαφριά σαν smartphone (λόγο λειτουργικού) και τα προτείνω πάντα, εκτός αν έχουμε να κάνουμε με μεγάλες ναυαρχίδες π.χ LG Nexus 5. Φυσικά δε συγκρίνω, γιατί δε γίνεται - απλά θέλω να πω ότι (και το έχω ξαναπει εδώ μέσα) π.χ τα low budget Android smartphones υστερούν σε ταχύτητα σε σύγκριση με τα low budget Windows Phones. Και στη δική σου περίπτωση, θεωρώ το Nokia Lumia 920 πιο ολοκληρωμένο κινητό από το S4 mini. 2
kpzblack58 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα Nokia Lumia aka "Windows Phones" είναι πανέμορφα, εύχρηστα με σταθερότατο λειτουργικό σύστημα και καθημερινά αυξάνουν την αξιοπιστία τους. Εγώ θα προτείνω το Lumia -ως συνήθως- για διαφόρους λόγους... Καλά τα Samsung, αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζει να αφήσεις το Nokia Lumia 920 για να πας για το Samsung Galaxy S4 mini. Προσωπικά πιστεύω ότι τα Windows Phone είναι πολύ ελαφριά σαν smartphone (λόγο λειτουργικού) και τα προτείνω πάντα, εκτός αν έχουμε να κάνουμε με μεγάλες ναυαρχίδες π.χ LG Nexus 5. Φυσικά δε συγκρίνω, γιατί δε γίνεται - απλά θέλω να πω ότι (και το έχω ξαναπει εδώ μέσα) π.χ τα low budget Android smartphones υστερούν σε ταχύτητα σε σύγκριση με τα low budget Windows Phones. Και στη δική σου περίπτωση, θεωρώ το Nokia Lumia 920 πιο ολοκληρωμένο κινητό από το S4 mini. Καλησπέρα στην παρέα! 15 χρόνια μόνο νοκια εχω πάρει! Σκέφτομαι να παρω καινούργιο κινητό κ δεν ξέρω ποιο από τα δύο να πάρω,ενω είχα καταλήξει στο s4 για αλλάγη,μου είπανε διάφοροι οτι τα adroid κολλάνε ενω τα w8 σαν πιο ελαφριά πάνε σφαίρα.Έχω μπερδευτεί,εγώ κυρίως θέλω το κιν. για ιντερνετ,φωτογραφίες,απλά πράγματα,Επίσης μου αρέσει οτι στο s4 μπορείς να βάλεις οτι φόντο θέλεις σε αντίθεση με το w8.Ευχαριστώ, όποιον βοηθήσει! Kαλα τα WP αλλα επειδη εχω ''βαρεθει'' να τα προτεινουν ολοι , ας παραθεσω και εγω την αποψη μου και το τονιζω αυτο την αποψη μου! Δεν λεω, τα WP σε συγκριση με τα android ειναι πιο ελαφρια και δεν κολανε ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στο λογισμικο των WP , το οποιοο οπως και να το κανουμεεεε , οσο και να το δουμεεεε ΥΣΤΕΡΕΙ σε χιλιαδες εφαρμογες σε σχεση με τα android !!! Απο κει και περα , ειναι αναλογα με το τι θελει ο καθε χρηστης και τι τον βολευει ! Αν θες καλη , αξιοπιστη καμερα , τοτε το λουμια ειναι μονοδρομος σε σχεση με το σ4 μινι....αν θες ομως να πειραζεις το κινητο σου , ωστε να σου προσφερει ολοενα και περισσοτερες δυνατοτητες ή να αλλαζεις το φοντο που λες και εσυ τοτε android με τα χιλια !!! Ολα τα κινητα κολανε λιγο πολυ υστερα απο καποιο χρονικο διαστημα αλλα μπορεις να του βαλεις μια rom και θα σαι μια χαρα π.χ. Αλλωστε το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου χρησιμοποιουν android για καποιον λογο, να το πω και ετσι. Διαλεγεις και παιρνεις οτι εσυ θες ! Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2013 από kpzblack58
TEOKOS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά στα wp τις εφαρμογές τις ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ . Γιαυτό και ο αρνητισμός
privateer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Kαλα τα WP αλλα επειδη εχω ''βαρεθει'' να τα προτεινουν ολοι , ας παραθεσω και εγω την αποψη μου και το τονιζω αυτο την αποψη μου! Δεν λεω, τα WP σε συγκριση με τα android ειναι πιο ελαφρια και δεν κολανε ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στο λογισμικο των WP το οποιοο οπως και να το κανουμεεεε , οσο και να το δουμεεεε ΥΣΤΕΡΕΙ σε χιλιαδες εφαρμογες σε σχεση με τα android !!! Απο κει και περα , ειναι αναλογα με το τι θελει ο καθε χρηστης και τι τον βολευει ! Αν θες καλη , αξιοπιστη καμερα , τοτε το λουμια ειναι μονοδρομος σε σχεση με το σ4 μινι....αν θες ομως να πειραζεις το κινητο σου , ωστε να σου προσφερει ολοενα και περισσοτερες δυνατοτητες ή να αλλαζεις το φοντο που λες και εσυ τοτε android με τα χιλια !!! Ολα τα κινητα κολανε λιγο πολυ υστερα απο καποιο χρονικο διαστημα αλλα μπορεις να του βαλεις μια rom και θα σαι μια χαρα π.χ. Αλλωστε το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου χρησιμοποιουν android για καποιον λογο, να το πω και ετσι. Διαλεγεις και παιρνεις οτι εσυ θες ! Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο. Βασικά στα wp τις εφαρμογές τις ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ . Γιαυτό και ο αρνητισμός Δεν ισχύει
TEOKOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 @ptivateer Στα μικρά με sd εντάξει. Στα πιο ακριβά χωρίς sd δεν έχω βγάλει άκρη. Ενα pm θα ήταν παραπάνω από χρήσιμο ........ευχαριστώ
kpzblack58 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ισχύει Αν και moderator ,πραγματικα δεν εχεις βαρεθει να προτεινεις σε ολους σε ολααααα τα ποστ WP???? Διαφημιση της νοκια κανεις και σε πληρωνουν? Και οταν καποιος εχει διαφορετικη αποψη απο σενα ντε και καλα να τον επικρινεις με gifs χωρις καν επιχειρηματα...Για καποιο λογο το 80% του πληθυσμου χρησιμοποιουν android και οχι WP
ektor7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αν και moderator ,πραγματικα δεν εχεις βαρεθει να προτεινεις σε ολους σε ολααααα τα ποστ WP???? Διαφημιση της νοκια κανεις και σε πληρωνουν? Και οταν καποιος εχει διαφορετικη αποψη απο σενα ντε και καλα να τον επικρινεις με gifs χωρις καν επιχειρηματα...Για καποιο λογο το 80% του πληθυσμου χρησιμοποιουν android και οχι WP Aφου είναι καλα και φτηνα,τα ατιμα! Τι να κανει? Y.Γ.Αυτό με το ότι τα wp είναι πιο ελαφρια και γρηγορα λογο των λιγοτερων εφαρμογών στο store,είναι η πιο "ΤΕΛΕΙΑ" εξηγηση που εχω ακουσει για τη δυαφορα στη ταχυτητα και το smoothness μεταξυ των δυο os!
kpzblack58 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Aφου είναι καλα και φτηνα,τα ατιμα! Τι να κανει? Y.Γ.Αυτό με το ότι τα wp είναι πιο ελαφρια και γρηγορα λογο των λιγοτερων εφαρμογών στο store,είναι η πιο "ΤΕΛΕΙΑ" εξηγηση που εχω ακουσει για τη δυαφορα στη ταχυτητα και το smoothness μεταξυ των δυο os! Kαλα τα WP αλλα επειδη εχω ''βαρεθει'' να τα προτεινουν ολοι , ας παραθεσω και εγω την αποψη μου και το τονιζω αυτο την αποψη μου! Δεν λεω, τα WP σε συγκριση με τα android ειναι πιο ελαφρια και δεν κολανε ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στο λογισμικο των WP, το οποιοο οπως και να το κανουμεεεε , οσο και να το δουμεεεε ΥΣΤΕΡΕΙ σε χιλιαδες εφαρμογες σε σχεση με τα android !!! Απο κει και περα , ειναι αναλογα με το τι θελει ο καθε χρηστης και τι τον βολευει ! Αν θες καλη , αξιοπιστη καμερα , τοτε το λουμια ειναι μονοδρομος σε σχεση με το σ4 μινι....αν θες ομως να πειραζεις το κινητο σου , ωστε να σου προσφερει ολοενα και περισσοτερες δυνατοτητες ή να αλλαζεις το φοντο που λες και εσυ τοτε android με τα χιλια !!! Ολα τα κινητα κολανε λιγο πολυ υστερα απο καποιο χρονικο διαστημα αλλα μπορεις να του βαλεις μια rom και θα σαι μια χαρα π.χ. Αλλωστε το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου χρησιμοποιουν android για καποιον λογο, να το πω και ετσι. Διαλεγεις και παιρνεις οτι εσυ θες ! Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο. Σε καμιααα περιπτωση δεν εννοουσα οτι τα WP ειναι γρηγορα επειδη εχουν λιγες εφαρμογες....Εννοουσα οτι τα WP ειναι γρηγορα γτ τετοιο ειναι το λογισμικο τους ,(KOMA) το οποιο σε σχεση με τα android εχει να επιδειξει λιγοτερες εφαρμογες και ''ελευθεριες''. να διαβαζουμε λιγο προσεχτικα πριν σχολιασουμε , δεν βλαπτει.
ektor7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σε καμιααα περιπτωση δεν εννοουσα οτι τα WP ειναι γρηγορα επειδη εχουν λιγες εφαρμογες....Εννοουσα οτι τα WP ειναι γρηγορα γτ τετοιο ειναι το λογισμικο τους ,(KOMA) το οποιο σε σχεση με τα android εχει να επιδειξει λιγοτερες εφαρμογες και ''ελευθεριες''. να διαβαζουμε λιγο προσεχτικα πριν σχολιασουμε , δεν βλαπτει.Μη κλεβεις.Τωρα εβαλες το κομμα και βγήκε σωστα αυτο που ηθελες να πεις!Στο οποιο και συμφωνω μαζι σου! Αν και προσωπικα γουσταρω/μ'αρεσει/βολευομαι περισσοτερο με τα wp!
privateer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αν και moderator ,πραγματικα δεν εχεις βαρεθει να προτεινεις σε ολους σε ολααααα τα ποστ WP???? Διαφημιση της νοκια κανεις και σε πληρωνουν? Και οταν καποιος εχει διαφορετικη αποψη απο σενα ντε και καλα να τον επικρινεις με gifs χωρις καν επιχειρηματα...Για καποιο λογο το 80% του πληθυσμου χρησιμοποιουν android και οχι WP Σε όλα τα τοπικ εννοείς όπου το 90% ψάχνουν για κινητά γύρω στα 200? ναι σε αυτά μόνο wp/nokia προτείνω. Αφού είναι τα καλύτερα value for money σε αυτά τα λεφτά τι ήθελες να προτείνω κανένα iPhone? όσο για το gif έτσι που τα έγραφες λογικό είναι να υποθέσουμε αυτό που είπε ο ektor7. 3
biohazard7720 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γνώμη του καθένος ειναι, μην αρπάζεστε... Πήρα το Lumia 920 πριν 2 μηνες, για νεο κινητο, και μετάβαση απο το android λόγω περιέργιας. Θα αρχίσω απο τα καλα. 1) Οι offline χάρτες. Η google και η apple εδω πρέπει να πάρουν μαθήματα απο την nokia. Κατεβάζεις στο κινητο οποιες χωρες θες και εχεις πλοηγηγη offline οπου εισαι, χωρις να εχεις ανάγκη data, που για οσους εχουν καρτα ειναι λιγο ακριβα. 2) Η κάμερα. Μακράν η καλύτερη κάμερα που εχω παρει ποτε σε κινητό. Πιο πριν ειχα ενα xperia arc s με 8mp exmor r και καλα καμερα για καλες ληψεις στο σκοταδι. Το nokia την έσκισε. Και με την εφαρμογή smartcam εχει πρόσβαση σε χειροκίνητες ρυθμίσεις οπως iso, εστίαση, ταχύτητα κλειστρου κλπ. Κανονικό εργαλείο για όσους ξέρουν να βγάζουν χειροκίνητα, και η υπαρξη οπτικού σταθεροποιητή τα κάνει πιο ευκολα. 3) Η ενσωμάτωση του chat του facebook στην εφαρμογη των sms. Προσωπικά με βόλεψε παρα πολυ. Σταν αρνητικά θα πώ οσοι λένε οι περισσότεροι ψαγμένοι χρήστες που εχουν πιάσει win και android. Ελέιψεις εφαρμογών / παραμετροποίησης / περιορισμοί κλπ κλπ... Εντέλει 2 μηνες μετα την αγορά του Lumia 920, το σκεφτομαι σοβαρά να το πουλήσω για να παρω ενα S4 mini. Πραγματικά τα μόνα που θα μου λείψουν ειναι η τρομερή του κάμερα και οι χαρτες/gps που δουλευουν offline... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2014 από biohazard7720
jozef Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μπες από το κινητό σου εδώ: windowsphone.com/demoΕίναι ένα μικρό demo που θα προσωμοιώσει με μεγάλη επιτυχία το περιβάλλον των WP8. Είναι ένα πολύ καλό πρώτο δείγμα αν σου αρέσει το λειτουργικό. Αν δε σου άρεσει τότε πήγαινε στο S4 mini. Αν σου αρέσει τότε προχώρα στο ψάξιμο των εφαρμογών. Αυτό είναι το link για το store των windows phone: http://www.windowsphone.com/el-gr/storeΜπές και ψάξε τις εφαρμογές χωρίς τις οποίες δε μπορείς να ζήσεις. Αν δεις ότι κάποια δεν υπάρχει και δεν υπάρχει και κάποια που να μπορεί να την αντικαταστήσει τότε ΜΗΝ πάρεις windows phone. Αν βρεις όλες τις εφαρμογές που χρειάζεσαι τότε πήγαινε για windows phone. Σε ίδιο εύρος τιμών ένα windows phone υπερέχει ξεκάθαρα ενός android. Τέλος για να προσθέσω και τη δική μου εμπειρία, έχω εδώ και κάποιους μήνες το Samsung Ativ S, το οποίο πήρα από skroutzoμάγαζο 175€. Προφανώς υστερεί σε σχέση με ένα 920, αλλά πραγματικά για τα λεφτά του είναι εξαιρετικό! Όσον αφορά τις εφαρμογές, δεν έχω ούτε μια paid εφαρμογή και πραγματικά έχω βρει όλες όσες ήθελα! Σταν αρνητικά θα πώ οσοι λένε οι περισσότεροι ψαγμένοι χρήστες που εχουν πιάσει win και android. Ελέιψεις εφαρμογών / παραμετροποίησης / περιορισμοί κλπ κλπ... Χωρίς καμία κακή πρόθεση και καθαρά από περιέργεια, θα ήθελα να μου πεις κάτι που ήθελες να κάνεις και δε μπορούσες. Θεωρώ ότι κάνω πολύ περισσότερα πράγματα με το κινητό σε σύγκριση με το μέσο χρήστη, είναι το κύριο επαγγελματικό μου τηλέφωνο και πραγματικά δε μου έχει λείψει τίποτα. Το έχω μεγάλη απορία τι είναι αυτά τα πράγματα που κάνουν οι πιο ψαγμένοι χρήστες και δεν τους το επιτρέπει ένα WP (προφανώς οποιαδήποτε απάντηση του τύπου "δε μπορώ να αλλάξω background στο menu" τη θεωρώ μη σοβαρή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα