Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω τη sapphire 7850 για το σύστημα μου:

AMD FX 8150 3.60Hz

8GB DDR3 

Msi 760ga-p43

Corsair CX600 

Ενδεικτικά τα παιχνίδια που θέλω να παίζω είναι Rayman legends, PES, COD. 

Tα χρήματα που διαθέτω είναι στα 160-170 ευρώ.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα να είναι απο πλαίσιο μιας και την πολιτική εγγυήσεων του πλαισίου δεν την αλλάζω με τίποτα :P

Δημοσ.

Θα προτιμούσα να είναι απο πλαίσιο μιας και την πολιτική εγγυήσεων του πλαισίου δεν την αλλάζω με τίποτα :P

Οπως νομιζεις.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R9-270X-2GB-GD5-BstOC-11217-01-20G.htm μονο αυτη εχει φερει το Πλαισιο.

Και ακομα και η 7870 κοστιζει ακριβοτερα απο αυτα που διαθετεις http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn.htm?CHIPSET_TYPE=HD%207870.

Αρα ή αγοραζεις και απο αλλο καταστημα(που ειναι και το πιο λογικο και πας στην 270)ή πας στην χειροτερη απο Πλαισιο 7850 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn.htm?CHIPSET_TYPE=HD%207850 (στα χρηματα που διαθετεις παντα).

Προσωπικα δεν θα καθησω να πω γιατι δεν αξιζει η αγορα απο Πλαισιο γιατι ειναι κατι το αυτονόητο. 

Δημοσ.

Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου  :P

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου  :P

πάντως αν κι έχω ακούσει πολλά για το θέμα, μια κάρτα γραφικών είχα από Πλαίσιο, με εγγύηση 2 χρόνια, χάλασε στα 2 παρά 20 μέρες περίπου, την πήγα στο κατάστημα, επιτόπου τη βάλαν τα παιδιά σε ένα μηχάνημα μπροστά μου, μου λεν "όντως, τα'παιξε" (έβγαζε πολύχρωμα τετραγωνάκια στην οθόνη, δεν ήθελε και ψάξιμο !! :-)) και μου λεν κατευθείαν "μας την αφήνετε, παίρνετε όποια θέλετε τώρα σε αυτή την τιμή που είχατε πληρώσει τότε, ή κάποια ακόμη καλύτερη και μας δίνετε τη διαφορά" , οπότε έκανα ουσιαστικά τρελή αναβάθμιση τσάμπα, και μου φάγαν 15' για όλη τη διαδικασία, χωρίς ούτε μα-μου ούτε τίποτε! Που προφανώς αυτό έπρεπε να γίνει, αλλά να τα λέμε και τα καλά όταν τα κάνουν, άψογοι και ευγενέστατοι ήταν όλοι!

Δημοσ.

πάντως αν κι έχω ακούσει πολλά για το θέμα, μια κάρτα γραφικών είχα από Πλαίσιο, με εγγύηση 2 χρόνια, χάλασε στα 2 παρά 20 μέρες περίπου, την πήγα στο κατάστημα, επιτόπου τη βάλαν τα παιδιά σε ένα μηχάνημα μπροστά μου, μου λεν "όντως, τα'παιξε" (έβγαζε πολύχρωμα τετραγωνάκια στην οθόνη, δεν ήθελε και ψάξιμο !! :-)) και μου λεν κατευθείαν "μας την αφήνετε, παίρνετε όποια θέλετε τώρα σε αυτή την τιμή που είχατε πληρώσει τότε, ή κάποια ακόμη καλύτερη και μας δίνετε τη διαφορά" , οπότε έκανα ουσιαστικά τρελή αναβάθμιση τσάμπα, και μου φάγαν 15' για όλη τη διαδικασία, χωρίς ούτε μα-μου ούτε τίποτε! Που προφανώς αυτό έπρεπε να γίνει, αλλά να τα λέμε και τα καλά όταν τα κάνουν, άψογοι και ευγενέστατοι ήταν όλοι!

Το μονο υπερ που εχει το Πλαισιο ειναι που απασχολει αρκετα ατομα(τις συνθηκες δουλειάς βεβαια δεν τις σχολιαζω)και οτι εχει μεγαλο χωρο για εκθεση των προιοντων,πραγμα που δυστηχως δεν το βρισκεις ευκολα στα αλλα καταστηματα στην Ελλαδα. Σε ολα τα αλλα το Πλαισιο ειναι η εννοια της υπερκοστολόγησης ,φερνει κυριως καρτες με 2 χρονια εγγυηση(Palit,Sapphire)και λιγο Msi αλλα τις χρεωνει πολυ,και βασιζεται στο γεγονος οτι βολευει απο πλευρας τοποθεσιας και ειναι και πιο γνωστο μιας και ειναι χρονια στον χωρο.

για πριν ποσα χρονια μιλας?

Και οπως λεει και ο Thanos το Πλαισιο πιο παλια ειχε χτισει ενα καλο ονομα και σε Service,και γενικα σε After Sales support κλπ,πραγμα που το εκμεταλλευεται.

Δημοσ.

Κι εγώ είχα παει μια κάρτα πίσω πριν 3 χρόνια, εντος εγγύησης, που είχε καει από υπερβολική θερμοκρασία (250 βαθμους) και μου έδωσαν κατευθείαν πιστωτικό και πήρα καλύτερη! Όσο για την τύχη των (επισκευάσιμων) επεστραμένων, νομίζω είναι το stock house...

Δημοσ.

που είχε καει από υπερβολική θερμοκρασία (250 βαθμους)

Μήπως κατά λάθος είχες βάλει το pc στο φούρνο;

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ είχα παει μια κάρτα πίσω πριν 3 χρόνια, εντος εγγύησης, που είχε καει από υπερβολική θερμοκρασία (250 βαθμους) και μου έδωσαν κατευθείαν πιστωτικό και πήρα καλύτερη! Όσο για την τύχη των (επισκευάσιμων) επεστραμένων, νομίζω είναι το stock house...

Οπως το πες, πριν 3 χρόνια, κάνε τώρα μια περαντζάδα από το stok στην  μεταμόρφωση να δεις πόσες (και τι επιδόσεων - κατηγορίας)  κάρτες έχει και σε τι τιμές και σύγκρινε με τον πανικό που συνέβαινε μέχρι προ 3τίας, που είχε τόσες ευκαιρίες που κάποιοι τις αγόραζαν σαν κουλουράκια για μεταπώληση..

ps πελάτης του από το 86 εδώ, το πλαίσιο απλά εξαργυρώνει το όνομα που έχτισε τις προηγούμενες δεκαετίες, ούτε τιμές ούτε το παλιό καλό after sales έχει πλέον.

Δημοσ.

Πριν 3 χρόνια είχε γίνει κι εμένα αυτή η ιστορία..

Από τότε δε μου ξαναχρειάστηκε κάτι ανάλογο, οπότε με αυτή την εικόνα έμεινα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...