Andrew13_98 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας xD (μπλα μπλα βαρετη εισαγωγη ) Έχοντας σκοπό να κάνω το gaming, hobby (κατα μια εννοια :ρ) θα κανω record διαφορα video περι αυτου (κλπ κλπ), οπου θα τα ανεβαζω στο YouTube Να μπω στο ψητο. Δεν έχω ιδέα για το πως θα ονομάσω το καναλι αυτο. Γενικότερα δεν ειμαι καλος στην ευρεση ονομάτων. Οπότε, εάν μπορείτε, δώστε μου τα φώτα σας Ευχαριστώ (σημείωση: ολα αυτά θα λάβουν χώρα μετά την Πρωτοχρονιά )
loft Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Στο εχω! Ονομα: Alo_ena_anousio_gaming_kanali.gr 1
Zapee995 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχουν καναλια που παρακολουθεις στο Youtube με το συγκεκριμενο θεμα?? 1
Andrew13_98 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχουν καναλια που παρακολουθεις στο Youtube με το συγκεκριμενο θεμα?? Ναι βλέπω τα εξής: foxdrop (League of Legends) LevelCap (Battlefield3 /4) zack scott (διάφορα) α και pewdiepie αυτα θυμαμαι επι του παροντος
Alchemist` Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μας είπες με τι ασχολείται το κανάλι? Gaming είναι από pong μέχρι call of duty και happy wheels.Συμβουλή: ΜΗ και τονίζω ΜΗ διανοηθείς να ανεβάσεις unscripted videos.
MaxPayne Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Lock n load Pause μην ερθει εδω ο skrilex την εφαγες
Zapee995 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ωραια! Αυτα που παρακολουθεις σε καλυπτουν?? Θελει πολυ ορεξη και φαντασια το συγκεκριμενο θεμα, δυστυχως...Δεν ειναι κατι ευκολο...Κοιτα και αλλα μικρα καναλια στο youtube που παιζουν με 100-150 subs που απο αυτα τα μισα ειναι εκτος...Και τι κανουν?? Βγαινουν σε μια καμερα με χαλια εικονα και ηχο και μονολογουν ή αντε να τους παρακολουθουν και 2-3 ή να αναγκαζονται να σπαμαρουν για να παρουν κανα view.. Και για να μην παρεξηγηθω λεγοντας οτι δεν θα πιασει τοπο...Αυτη τη στιγμη υπαρχουν πανω απο 15 καναλια που ασχολουνται ενεργα με το αθλημα και αλλα ~100 που απλα πιανουν χωρο στο νετ. Αν πιστευεις οτι μπορεις να ενταχθεις στη τοπ λιστα ξεκινα το αλλιως μη το σκεφτεσαι καθολου
Andrew13_98 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μας είπες με τι ασχολείται το κανάλι? Gaming είναι από pong μέχρι call of duty και happy wheels. Συμβουλή: ΜΗ και τονίζω ΜΗ διανοηθείς να ανεβάσεις unscripted videos. Οταν λες unscripted? Εννοεις χωρις να κανω καθολου βιντεο editing? (σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος :ρ) Ωραια! Αυτα που παρακολουθεις σε καλυπτουν?? Θελει πολυ ορεξη και φαντασια το συγκεκριμενο θεμα, δυστυχως...Δεν ειναι κατι ευκολο...Κοιτα και αλλα μικρα καναλια στο youtube που παιζουν με 100-150 subs που απο αυτα τα μισα ειναι εκτος...Και τι κανουν?? Βγαινουν σε μια καμερα με χαλια εικονα και ηχο και μονολογουν ή αντε να τους παρακολουθουν και 2-3 ή να αναγκαζονται να σπαμαρουν για να παρουν κανα view.. Και για να μην παρεξηγηθω λεγοντας οτι δεν θα πιασει τοπο...Αυτη τη στιγμη υπαρχουν πανω απο 15 καναλια που ασχολουνται ενεργα με το αθλημα και αλλα ~100 που απλα πιανουν χωρο στο νετ. Αν πιστευεις οτι μπορεις να ενταχθεις στη τοπ λιστα ξεκινα το αλλιως μη το σκεφτεσαι καθολου Λοιπον, δυστυχως το πρωτο ερώτημα, δεν (νομιζω) να μπορω να το απαντησω, καθως αυτα τα καναλια ειναι "μεγάλων διαστασεων". Αλλα ολοι ξεκινησανε απο καπου (τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι εγω ) Μου αρεσει η δουλεια (χωρις χρηματικο κερδος εννοω) που κανουν, και θελω να δωσω και γω μια δοκιμη, καθως το ελληνικο gaming community δεν ειναι μεγαλο, θελοντας να το ενισχυσω οσο μπορω.
Zapee995 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Τη συγκεκριμενη περιοδο ειναι δυσκολο να κανεις κατι καλυτερο απο τα ηδη μεγαλα καναλια που υπαρχουν..Ειναι σα να λες οτι θα ξεκινησεις να παιζεις σολο κιθαρα στα μαγαζια και καποια στιγμη αν πανε καλα τα πραγματα θα γινεις τοσο καλος οσο μια μεγαλη ροκ μπαντα. Εφοσον το gaming comunity δεν ειναι μεγαλο τοτε και εσυ καταλαβαινεις οτι τα καναλια που υπαρχουν τωρα το καλυπτουν και με το παραπανω. Υπαρχουν κλασσικα παραδειγματα πχ με καναλια που ξεκινησαν μεσα στο 13 και δεν αξιζουν να τα δεις ουτε για 1 λεπτο. Δεν ειμαι πικροχωλος ή οτιδηποτε τετοιο αλλα εφοσον μιλαμε για τζαμπα υλικο στην οθονη σου θα επιλεξεις το καλυτερο και οχι αυτο που εχει τη χειροτερη εικονα/ηχο/υποθεση. Επισης εχε στα υποψη σου οτι τα αλλα καναλια βγαζουν 4 βιντεο την εβδομαδα και πολυ καλα μονταρισμενα. 1
Alchemist` Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Οταν λες unscripted? Εννοεις χωρις να κανω καθολου βιντεο editing? (σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος :ρ) θα φτιάχνεις script πριν ξεκινήσεις να τραβάς. Δηλαδή θα γράφεις το τι θα πείς, πότε θα το πεις, και γιατί θα το πεις. Θα αποφασίσεις ποιές σκηνές θα τραβήξεις και γενικώς θα σχεδιάσεις τα πάντα εκ των προτέρων. Το να τραβήξεις το footage είναι το τελευταίο στάδιο και μετά έχεις το editing. Αν δεν έχεις καμία σχέση με αυτά τα πράγματα και δεν έχεις ιδέα πως θα τα κάνεις καλύτερα να μην ασχοληθείς, καθώς θα σπαταλήσεις τις γιορτές σου για low quality stuff που δεν θα αρέσουν. Τέλος προφανές είναι, και ακόμη δεν το απάντησες, ότι πρέπει να αποφασίσεις το ποιά θα είναι η θεματολογία του καναλιού. Κάθε πετυχημένο channel εξειδικεύεται σε ένα και μόνο, πολύ συγκεκριμένο θέμα, και μερικές φορές σε ένα και μόνο παιχνίδι. Ακριβώς για να παρέχει πληροφορίες και footage ψαγμένο που δεν θα βρω στο "wikipedia". Υ.Γ. Ελπίζω να μην σε απογοητεύω, αλλά θέλει να προετοιμάσεις και 500 άλλα πράγματα, τα οποία βαριέμαι να αναλύσω. Από το background και το software που χρησιμοποιείς μέχρι το τι θα φοράς. Αυτά όσον αφορά το ερώτημα που μου έκανες και σε pm. Τη συγκεκριμενη περιοδο ειναι δυσκολο να κανεις κατι καλυτερο απο τα ηδη μεγαλα καναλια που υπαρχουν..Ειναι σα να λες οτι θα ξεκινησεις να παιζεις σολο κιθαρα στα μαγαζια και καποια στιγμη αν πανε καλα τα πραγματα θα γινεις τοσο καλος οσο μια μεγαλη ροκ μπαντα. Εφοσον το gaming comunity δεν ειναι μεγαλο τοτε και εσυ καταλαβαινεις οτι τα καναλια που υπαρχουν τωρα το καλυπτουν και με το παραπανω. Υπαρχουν κλασσικα παραδειγματα πχ με καναλια που ξεκινησαν μεσα στο 13 και δεν αξιζουν να τα δεις ουτε για 1 λεπτο. Δεν ειμαι πικροχωλος ή οτιδηποτε τετοιο αλλα εφοσον μιλαμε για τζαμπα υλικο στην οθονη σου θα επιλεξεις το καλυτερο και οχι αυτο που εχει τη χειροτερη εικονα/ηχο/υποθεση. Επισης εχε στα υποψη σου οτι τα αλλα καναλια βγαζουν 4 βιντεο την εβδομαδα και πολυ καλα μονταρισμενα. Διαφωνώ σε αυτό. Υπάρχει χώρος για πολύ περιεχόμενο ακόμη. Πιθανώς να υπάρχει πάντα χώρος για κάτι. Απλά θέλει μελέτη και εξειδίκευση για να προσφέρεις το κάτι παραπάνω και όχι μια απλή ανάγνωση του σχετικού άρθρου του wikipedia (σε περίπτωση review) ή το ανοίγω το fraps, Παίζω ένα game, και κάνω τον μαλάκα. EDIT: Φυσικά μιλάω για αγγλόφωνα κανάλια/βίντεο και κάτι τέτοιο φαντάζομαι ότι θα φτιάξει και ο ts. Στην Ελλάδα το youtube υπάρχει για funny videos, αποσπάσματα σκουπιδιών της τηλεόρασης, κλαπατσίμπανα και βίντεο από αγώνες/επαναστάσεις. 1
Andrew13_98 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 θα φτιάχνεις script πριν ξεκινήσεις να τραβάς. Δηλαδή θα γράφεις το τι θα πείς, πότε θα το πεις, και γιατί θα το πεις. Θα αποφασίσεις ποιές σκηνές θα τραβήξεις και γενικώς θα σχεδιάσεις τα πάντα εκ των προτέρων. Το να τραβήξεις το footage είναι το τελευταίο στάδιο και μετά έχεις το editing. Αν δεν έχεις καμία σχέση με αυτά τα πράγματα και δεν έχεις ιδέα πως θα τα κάνεις καλύτερα να μην ασχοληθείς, καθώς θα σπαταλήσεις τις γιορτές σου για low quality stuff που δεν θα αρέσουν. Τέλος προφανές είναι, και ακόμη δεν το απάντησες, ότι πρέπει να αποφασίσεις το ποιά θα είναι η θεματολογία του καναλιού. Κάθε πετυχημένο channel εξειδικεύεται σε ένα και μόνο, πολύ συγκεκριμένο θέμα, και μερικές φορές σε ένα και μόνο παιχνίδι. Ακριβώς για να παρέχει πληροφορίες και footage ψαγμένο που δεν θα βρω στο "wikipedia". Υ.Γ. Ελπίζω να μην σε απογοητεύω, αλλά θέλει να προετοιμάσεις και 500 άλλα πράγματα, τα οποία βαριέμαι να αναλύσω. Από το background και το software που χρησιμοποιείς μέχρι το τι θα φοράς. Αυτά όσον αφορά το ερώτημα που μου έκανες και σε pm. Τη συγκεκριμενη περιοδο ειναι δυσκολο να κανεις κατι καλυτερο απο τα ηδη μεγαλα καναλια που υπαρχουν..Ειναι σα να λες οτι θα ξεκινησεις να παιζεις σολο κιθαρα στα μαγαζια και καποια στιγμη αν πανε καλα τα πραγματα θα γινεις τοσο καλος οσο μια μεγαλη ροκ μπαντα. Εφοσον το gaming comunity δεν ειναι μεγαλο τοτε και εσυ καταλαβαινεις οτι τα καναλια που υπαρχουν τωρα το καλυπτουν και με το παραπανω. Υπαρχουν κλασσικα παραδειγματα πχ με καναλια που ξεκινησαν μεσα στο 13 και δεν αξιζουν να τα δεις ουτε για 1 λεπτο. Δεν ειμαι πικροχωλος ή οτιδηποτε τετοιο αλλα εφοσον μιλαμε για τζαμπα υλικο στην οθονη σου θα επιλεξεις το καλυτερο και οχι αυτο που εχει τη χειροτερη εικονα/ηχο/υποθεση. Επισης εχε στα υποψη σου οτι τα αλλα καναλια βγαζουν 4 βιντεο την εβδομαδα και πολυ καλα μονταρισμενα. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Μου ανοιξατε τα μάτια Θα σκεφτώ τι θα κάνω
loft Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το θεμα περισσοτερο για εμενα ειναι να αποφασησεις αν θες να απευθυνεσαι σε 10χρονα και 15χρονα η και στον υπολοιπο κοσμο... Πιστευω πως τα περισσοτερα gaming καναλια πασχουν σε ενα πραγμα, στο επιπεδο των ατομων που τα παρουσιαζουν! μπορει τεχνικα μερικα βιντεο να ειναι πολυ καλα , η εικονα πολυ καλη , καθαρος ηχος , πολυ καλο editing κλπ... αλλα τι να το κανεις οταν το 90% ειναι απο κατι ανηλικα παιδιακια του γυμνασιου που τα περισσοτερα μιλανε λες και εχουν περασει 2πλο εγκεφαλικο επισοδειο, καθε 2 λεπτα θα ακους εκφρασεις οπως , μ@λ@κ@ , fu@k , pe@s, lol , κλπ...η θα ουρλιαζουν, η θα κανουν καραγκιοζιλικια για να προκαλεσουν επιτηδευμενα το γελιο.... Πολυ λιγες ειναι οι εξαιρεσεις μια απο αυτες ο Βασιλης (superetroid) και καποιοι λιγοι ακομα. 1
Zapee995 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχεις αδικο αλλα δυστυχως πεπρωμένο φυγείν αδύνατον...Απλα μιλησες για την περιπτωση του Βασιλη που καποιος πιτσιρικας δε θα δωσει σημασεια λογω περιεχομενου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα