yohaan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχω ξεχωριστη καρτα ηχου στον υπολογιστη μου αυτην που εχει το motherboard. Συνδεω τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση και βλεπω ταινιας με ηχοσυστημα καλο. Χρειαζομαι λοιπον ξεχωριστη καρτα ηχου? Ή τι χρειαζεται για να βελτιωσω την ποιοτητα απο pc σε tv?
WalkerSW Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Με πιο τροπο συνδεεις pc με ηχοσύστημα? Πιο ειναι το ηχοσύστημα σου? Ποια μητρική έχεις?
yohaan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Συνδεσω το pc με tv με hdmi και την τv με το ηχοσυστημα με οπτικη ινα. Το ηχοσυστημα ειναι ενα 7.1 yamaha κομματι κομματι. Sent from my iPhone using Insomnia
WalkerSW Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Απο την στιγμη που εισαι με οπτικη δεν θα εχεις καμια διαφορα με μια ξεχωριστη καρτα. 1
rfc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Για home theatre οι ενσωματωμενες ειναι more than enough......
tmjuju Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Πώς και δεν συνδέεις Pc ---hdmi---> HomeCinemaAmp ---hdmi----> TV ?
yohaan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Πώς και δεν συνδέεις Pc ---hdmi---> HomeCinemaAmp ---hdmi----> TV ? Δεν το έπιασα η αλήθεια είναι, αλλά αν μπορώ να υποθέσω εννοεις να συνδέσω στον ενισχυτή μου το Pc με hdmi? (αν εννοεις αυτο ο ενισχυτης μου δεν εχει θυρα hdmi ειναι 10ετιας περιπου+)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα