Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ας δωσει καποιος καμια ιδεα! Εχω ενα ipad3 1 χρονο. Εμφανιζεται η εικονα της μπαταρις, τοβαζω στη πριζα εμφανιζει μετα απο λιγο το μηλαρακι και τελος! Οσο κ να το φορτιζω δεν φορτιζει! Εκανα την επανεκκινηση μετα δυο κουμπια πατημενα...τπτ!!! Ξερει κανει τι αλλο να κανω :(

Δημοσ.

Δεν το εχω συνδεση στον υπολογιστη ποτε. Τωρα που το εκανα .. Φευγει το συμβολο της πριζας εμφανιζεται η μπαταρια, το μηλαρακι κ κλεινει. Κ αντε παλι..η μπαταρια το μηλαρακι κ κλεινει :((

Δημοσ.

Δεν το εχω συνδεση στον υπολογιστη ποτε. Τωρα που το εκανα .. Φευγει το συμβολο της πριζας εμφανιζεται η μπαταρια, το μηλαρακι κ κλεινει. Κ αντε παλι..η μπαταρια το μηλαρακι κ κλεινει :((

Δες μήπως ο φορτιστής σου δεν δίνει το σωστό ρεύμα. Αστο στο υπολογιστή μερικές ώρες μπας και πάρει τα πάνω της η μπαταρία . πάντα με κλειστή την οθόνη.

Δημοσ.

Δοκιμασα τρεις φορτιστες. Οταν το εχω κλειστο βγαζει το σημα της μπαταριας κ μετα σβηνει....λογικα δε φορτιζει;αλλα απο την αλλη γτ βγαζει τη μπαταρια στην οθονη;;

Δημοσ.

δεν θελω να σε τρομαξω, αλλα καποτε σε κατι αντιστοιχο με ipad 2 (βεβαια εκει εβγαινε που και που μια ασπρη οθονη χωρις να κανει τπτ)

το πηγα για σερβις και εγινε αλλαγη -ηταν σε εγγυηση.

εκανες κατι οταν εγινε αυτο; η στο ασχετο;

Δημοσ.

οχι δε το βλεπει!!! είναι σαν να προσπαθεί να κάνει επανεκκίνηση ξανά και ξανά χωρίς να μπαίνει στη κεντρική οθόνη!......

Δημοσ.

Τίποτα!!! το βάζω σε dfu mode και μετα απο λιγο που μου ζητάει να κάνει restore μου βγάζει το σύμβολο σύνδεσης με το itunes και δε κάνει τίποτα!!!! δε καταλαβαίνω..................:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...