Tablet Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορώ να κάνω σε ένα video automation στο exposure, saturation, contrast και τα λοιπά... Γνωρίζει κάνεις κάποιο;; Δε ξέρω αν το final cut μπορεί να το κάνει και εάν ναι δε ξέρω πως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορώ να κάνω σε ένα video automation στο exposure, saturation, contrast και τα λοιπά... Γνωρίζει κάνεις κάποιο;; Δε ξέρω αν το final cut μπορεί να το κάνει και εάν ναι δε ξέρω πως... Το final cut μπορει να κανει τα ΠΑΝΤΑ αλλα θελει λιγο ψαξε ψαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 έχεις καμια ιδέα η κάνα tutorial πως μπορεί να γινει αυτό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampros321 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Όταν λες video automation εννοείς α) να προσαρμόσεις την αντίθεση, έκθεση, χρωματικό κορεσμό κλπ σε ένα βίντεο ? ή β) να φταίξεις ένα πρότυπο στιλ με συγκεκριμένες (ίδιες) ρυθμίσεις και θα εφαρμόζεις σε όποιο βίντεο βάζεις? δηλαδή πχ αντίθεση +8 , έκθεση -0.5, κορεσμός 0 (ασπρόμαυρο) και όποιο βίντεο περνάς να παίρνει αυτές τις ρυθμίσεις. Το πρώτο είναι πολύ εύκολο. Το δεύτερο είναι ουσιαστικά ένα φίλτρο. Εσύ τι θες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ακόμη και το imovie σου τα κάνει όλα αυτά και μάλιστα αστραπιαία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://tmpgenc.pegasys-inc.com/en/product/tvmw5.html Sorry, αυτό είναι για PC. Πρέπει να δουλεύω με λιγότερα tabs ταυτόχρονα. Γέρασα... Πάντως για όποιον έχει Windows είναι εξαιρετικό. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2013 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagelisDer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Final Cut φίλε μου! Ακριβό αλλά αξίζει! Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα