vasilisbilias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Θα ήθελα να μου πείτε αν επιτρέπεται να αλλάξω το καλώδιο που έρχεται απο την κολόνα του οτε στο σπίτι μου και αν το ρεύμα που περνάει είναι ισχυρό (απο τι μου είπε ο Poulinos σε άλλο θεμα δεν υπαρχει κίνδυνος)
veteranos123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Θα ήθελα να μου πείτε αν επιτρέπεται να αλλάξω το καλώδιο που έρχεται απο την κολόνα του οτε στο σπίτι μου και αν το ρεύμα που περνάει είναι ισχυρό (απο τι μου είπε ο Poulinos σε άλλο θεμα δεν υπαρχει κίνδυνος) Πρέπει να κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ νομίζω και αλλάζει το καλώδιο που έρχεται από το box στην ρεγκλέτα και όχι το καλώδιο από την κολόνα.
vasilisbilias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Πρέπει να κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ νομίζω και αλλάζει το καλώδιο που έρχεται από το box στην ρεγκλέτα και όχι το καλώδιο από την κολόνα. Ποιος οτε; εχω κάνει αίτημα εδω και κατι χρόνια και ακόμα το αλλάξουν. Το καλώδιο που έρχεται απο την κολόνα είναι περίπου 30 χρονών και κομμένο σε δύο σημεία.
ParhsG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ενα μελος εδω ειχε αυξομοιωσεις στη ταχυτητα και μεσω HOL δηλωθηκε η βλαβη στον ΟΤΕ και ειπαν πως θα σκαψουν για να περασουν αλλο. Λιγο κουλο μου φαινεται παντως.
veteranos123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ποιος οτε; εχω κάνει αίτημα εδω και κατι χρόνια και ακόμα το αλλάξουν. Το καλώδιο που έρχεται απο την κολόνα είναι περίπου 30 χρονών και κομμένο σε δύο σημεία. Εσύ μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
vasilisbilias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Πρέπει να κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ νομίζω και αλλάζει το καλώδιο που έρχεται από το box στην ρεγκλέτα και όχι το καλώδιο από την κολόνα. είτε το πιστεύεις είτε όχι έτσι ειναι
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 εδω το θεμα σηκωνει συζητηση αρκετη. α.μιλαμε για το καλωδιο απο το αρχικο box μεχρι την χωνευτη η απο δευτερευων box μεχρι χωνευτη? αλλο το ενα αλλο το αλλο. β.αν εχει κοπει και θες να το ενωσεις με καλο τροπο ωστε να μην οξειδωνεται ενωσε το με 3m scotchlok γ.οχι το ρευμα στο τηλ δεν κανει ζημια η οτιδηποτε αλλο σε γενικες γραμμες
vasilisbilias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 εδω το θεμα σηκωνει συζητηση αρκετη. α.μιλαμε για το καλωδιο απο το αρχικο box μεχρι την χωνευτη η απο δευτερευων box μεχρι χωνευτη? αλλο το ενα αλλο το αλλο. β.αν εχει κοπει και θες να το ενωσεις με καλο τροπο ωστε να μην οξειδωνεται ενωσε το με 3m scotchlok γ.οχι το ρευμα στο τηλ δεν κανει ζημια η οτιδηποτε αλλο σε γενικες γραμμες Μιλάω για το καλώδιο που έρχεται από την κολόνα του οτε μέχρι το σπίτι μου (έξω στον τοίχο). Στο εξηγώ έτσι γιατί με τα box και τους χωνευτές ζαλίστηκα. Όσον αφορά της ενώσεις, θα δοκιμάσω να βάλω αυτά που μου πρότεινες. Ελπίζω να υπάρξει κάποια βελτίωση στην ποιότητα.
veteranos123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εσύ μόνος σου δεν μπορείς. Μόνο ο οτέ μπορεί
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μιλάω για το καλώδιο που έρχεται από την κολόνα του οτε μέχρι το σπίτι μου (έξω στον τοίχο). Στο εξηγώ έτσι γιατί με τα box και τους χωνευτές ζαλίστηκα. Όσον αφορά της ενώσεις, θα δοκιμάσω να βάλω αυτά που μου πρότεινες. Ελπίζω να υπάρξει κάποια βελτίωση στην ποιότητα. απλα εχει διαφορα αν παιρνεις απο το αρχικο box η οχι.το πιο ειναι το αρχικο η οχι φαινετε απο τα νουμερα και το καλωδιο κτλ.το γραφω και στο guide στην υπογραφη μου.στο ενα ναι μπορεις να περασεις αλλο (υπο προυποθεσεις) στο αλλο οχι .αν εσυ παιζεις με καλωδιο που ειναι απο κολονα μεχρι εσενα οχι συνηθως δεν μπορεις να βαλεις χερι ουτε να περασεις αλλο. Αν ηταν παραλληλα πανω σε τοιχο και οχι εναεριο ναι θα μπορουσες να περασεις δικο σου official/unofficial.
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μιλάω για το καλώδιο που έρχεται από την κολόνα του οτε μέχρι το σπίτι μου (έξω στον τοίχο). Στο εξηγώ έτσι γιατί με τα box και τους χωνευτές ζαλίστηκα. Όσον αφορά της ενώσεις, θα δοκιμάσω να βάλω αυτά που μου πρότεινες. Ελπίζω να υπάρξει κάποια βελτίωση στην ποιότητα. καθαρισε πρωτα την οξειδωση απο τα καλωδια και β.τσεκαρε ποσο παιζεις στην χωνευτη για να ξερεις και ποσο πρεπει να παιξεις μεσα οπως και να ξερεις οτι εχουν πιασει τα scotchlok.αν παρεις μικρα scotchlok η αν ενωνεις καλωδια διαφορετικου παχους τοτε το πιο χοντρο μπορεις να το γδυσεις για να γινει πιο λεπτο και να γινει στο μεγεθος του πιο μικρου καλωδιου.αυτο αν ενωνεις καλωδιο οτε με Utp.αν ενωνεις καλωδιο οτε με ραζιμ ειναι το ιδιο μεγεθος.αν εχεις μικρα scotchlok τοτε τα γδυνεις τα καλωδια.ανειναι διαφορετικη διαμετρου τα καλωδια τοτε παιρνεις πιο μικρα παντα για να γδυθει το μικρο ενω το μεγαλο το γδυνεις εσυ.με το μαλακο το γδυσιμο των καλωδιων αν γινει απο εσενα μην το πληγωσεις ειδικα αν χρησιμοποεις κοφτακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα