kosegdit Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω ολα τα παιδια που απαντησαν τελικα θα προτιμησω την asus γιατι την βρηκα με 130 ευρω Όταν πριν 3-4 χρόνια ήθελα να αγοράσω καινούρια οθόνη, μου είχαν προτείνει την αντίστοιχη 23" της Dell. Πάρτην μου λεγε το φιλαράκι μου, φοβερή οθόνη, δεν υπάρχει καμία άλλη πέρα από αυτήν. Τι για IPS panel μου έλεγε, τι για την φοβερή της βάση, τι για το τι εστί Dell after sale support, τίποτα εγώ.. Βλέπεις είχα δει την ατάκα σε γνωστό κατάστημα: "Πότε ήταν η τελευταία φορά που εσείς βρεθήκατε να κοιτάζετε επίμονα μια οθόνη Η/Υ που δεν ήταν σε λειτουργία;" Η διαφημιζόμενη οθόνη ομολογώ πως με είχε κερδίσει με το desing της και τα ονομαστικά νούμερα που έδινε ο κατασκευαστής. Ρε να μου λέει, η διαφορά αυτή στο χρόνο απόκρισης δεν είναι αντιληπτή από το ανθρώπινο μάτι. Ρε βλάκα ψηλέ, ξεκόλλα με την αντίθεση, marketing είναι αυτά τα νούμερα.. Η Dell ήταν τότε 50 euro πάνω από αυτήν που μου άρεσε, δεν ήταν όμως οικονομικό το θέμα. Άμα το μυαλό κολλήσει σε κάτι, δύσκολα ξεκολλάει και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να φας μόνος σου τα μούτρα σου. Όποτε κοιτάω όμως την Dell του κολλητού μου, όλο και περισσότερο καταριέμαι που δεν είχα ακούσει αυτά που μου έλεγαν τότε.. Τι θέλω να πω; Πάρε την Asus που σου αρέσει, καλά θα κάνεις. Αργά η γρήγορα θα βρεθείς μπροστά σε μια οθόνη με IPS panel(λέω θα γιατί αν είχες βρεθεί ήδη, δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα) και θα καταλάβεις καλά τι λάθος έκανες. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις ξανά monitor, θα διαλέξεις πιο σοφά! Μέχρι τότε θα είσαι με την Asus κι εγώ με την Samsung να στραβωνόμαστε μπροστά στο pc!! 2
Fulgore1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Όταν πριν 3-4 χρόνια ήθελα να αγοράσω καινούρια οθόνη, μου είχαν προτείνει την αντίστοιχη 23" της Dell. Πάρτην μου λεγε το φιλαράκι μου, φοβερή οθόνη, δεν υπάρχει καμία άλλη πέρα από αυτήν. Τι για IPS panel μου έλεγε, τι για την φοβερή της βάση, τι για το τι εστί Dell after sale support, τίποτα εγώ.. Βλέπεις είχα δει την ατάκα σε γνωστό κατάστημα: "Πότε ήταν η τελευταία φορά που εσείς βρεθήκατε να κοιτάζετε επίμονα μια οθόνη Η/Υ που δεν ήταν σε λειτουργία;" Η διαφημιζόμενη οθόνη ομολογώ πως με είχε κερδίσει με το desing της και τα ονομαστικά νούμερα που έδινε ο κατασκευαστής. Ρε να μου λέει, η διαφορά αυτή στο χρόνο απόκρισης δεν είναι αντιληπτή από το ανθρώπινο μάτι. Ρε βλάκα ψηλέ, ξεκόλλα με την αντίθεση, marketing είναι αυτά τα νούμερα.. Η Dell ήταν τότε 50 euro πάνω από αυτήν που μου άρεσε, δεν ήταν όμως οικονομικό το θέμα. Άμα το μυαλό κολλήσει σε κάτι, δύσκολα ξεκολλάει και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να φας μόνος σου τα μούτρα σου. Όποτε κοιτάω όμως την Dell του κολλητού μου, όλο και περισσότερο καταριέμαι που δεν είχα ακούσει αυτά που μου έλεγαν τότε.. Τι θέλω να πω; Πάρε την Asus που σου αρέσει, καλά θα κάνεις. Αργά η γρήγορα θα βρεθείς μπροστά σε μια οθόνη με IPS panel(λέω θα γιατί αν είχες βρεθεί ήδη, δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα) και θα καταλάβεις καλά τι λάθος έκανες. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις ξανά monitor, θα διαλέξεις πιο σοφά! Μέχρι τότε θα είσαι με την Asus κι εγώ με την Samsung να στραβωνόμαστε μπροστά στο pc!! Χαχαχα εγραψες στο τελος . Ενταξυ δεν ειναι και οτι το καλυτερο υπαρχει τα Ips Panel,πχ για Fps gaming φοβερη ειναι και η http://www.skroutz.gr/s/400860/BenQ-XL2420T.html?from=autocomplete&keyphrase=benq+xl2420t,βεβαια κοστιζει και αναλογα. Αλλα για γενικη χρηση σε χαμηλο Budget οπως αυτο του ts οντως η Lg με Ips Panel και εγγυηση καμμενου Pixel ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη.
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Όταν πριν 3-4 χρόνια ήθελα να αγοράσω καινούρια οθόνη, μου είχαν προτείνει την αντίστοιχη 23" της Dell. Πάρτην μου λεγε το φιλαράκι μου, φοβερή οθόνη, δεν υπάρχει καμία άλλη πέρα από αυτήν. Τι για IPS panel μου έλεγε, τι για την φοβερή της βάση, τι για το τι εστί Dell after sale support, τίποτα εγώ.. Βλέπεις είχα δει την ατάκα σε γνωστό κατάστημα: "Πότε ήταν η τελευταία φορά που εσείς βρεθήκατε να κοιτάζετε επίμονα μια οθόνη Η/Υ που δεν ήταν σε λειτουργία;" Η διαφημιζόμενη οθόνη ομολογώ πως με είχε κερδίσει με το desing της και τα ονομαστικά νούμερα που έδινε ο κατασκευαστής. Ρε να μου λέει, η διαφορά αυτή στο χρόνο απόκρισης δεν είναι αντιληπτή από το ανθρώπινο μάτι. Ρε βλάκα ψηλέ, ξεκόλλα με την αντίθεση, marketing είναι αυτά τα νούμερα.. Η Dell ήταν τότε 50 euro πάνω από αυτήν που μου άρεσε, δεν ήταν όμως οικονομικό το θέμα. Άμα το μυαλό κολλήσει σε κάτι, δύσκολα ξεκολλάει και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να φας μόνος σου τα μούτρα σου. Όποτε κοιτάω όμως την Dell του κολλητού μου, όλο και περισσότερο καταριέμαι που δεν είχα ακούσει αυτά που μου έλεγαν τότε.. Τι θέλω να πω; Πάρε την Asus που σου αρέσει, καλά θα κάνεις. Αργά η γρήγορα θα βρεθείς μπροστά σε μια οθόνη με IPS panel(λέω θα γιατί αν είχες βρεθεί ήδη, δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα) και θα καταλάβεις καλά τι λάθος έκανες. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις ξανά monitor, θα διαλέξεις πιο σοφά! Μέχρι τότε θα είσαι με την Asus κι εγώ με την Samsung να στραβωνόμαστε μπροστά στο pc!! +1 από μένα. Και έγω μια samsung(ΤΝ) είχα για τα τελευταία 7 χρόνια κ στραβωνόμουν μέχρι που πήρα την LG και είδα τι εστί IPS panel.αλλά τι να πείς αμα κολλήσει το μυαλό όντως δύσκολα ξεκολλάει.Για μένα πήγαινε πάρε την LG που δεν είναι παρα μόνο 10 ευρω παραπάνω κ προσφέρει πολύ περισσότερα απο την asus.Πεταμένα λεφτά είναι φιλαράκι η asus.
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Από αντίδραση θα πάρει την asus χαχααχ παίζει..
thanasis10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Από μένα LG 23EA63V ή αν μπορείς να ανέβεις 20 euro, τότε Dell U2312HM. Τα 20ευρώ παραπάνω τα αξίζει η Dell?Γενικότερα έχει μεγάλη διαφορά από την lg?
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχην είναι 30 ευρω η διαφορα απο ότι βλέπω τωρα.καποιοι λενε οτι η dell ειναι σε συνολο καλύτερη απο την lg οπότε είναι εσύ τι θες.Προσωπικά πήρα την αντίστοιχη 24" LG κάνει 165 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html Το σκεπτικό μου εμένα λέει οτι δεν αξίζει να πάρεις το καλύτερο γιατί άυριο θα βγει κατι καλύτερο στα ίδια λεφτά. Επειδή ήμουν στο ίδιο δίλλημα πριν λίγες μέρες μην σε επηρεάζουν τα λεγόμενα του καθενός.Πήγαινε πάρε αυτή που σου αρέσει σαν εικόνα σε λειτουργία. δες και τις 2 κ αποφάσισε μην κολλήσεις στα 10-30 ευρώ. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις αυτή που πήρα και είναι 24" κ κάνει 10 ευρώ πάνω απο την 23" LG και φθηνότερη κατα 20 ευρω απο την 23"Dell Η αντίστοιχη 24" dell κάνει 240 οπότε θεωρώ οτι είναι οθόνη best value for money(αποψή μου).
badmojo99 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ευχαριστω σε οσους απαντησαν ειρωνικα η με ενδιαφερον αλλα ρε παιδια μια οθονη ειναι δεν ειναι η πρωτη κατοικια την ειδα μου αρεσε και ελπιζω να μου κρατησει για 20 χρονια !!! (προερχομαι απο μια CTX 19ΑΡΑ CRT που την ειχα 10 χρονια και ειμουν μια χαρα μονο λιγο την πρεσβυωπία μου ανεβασε :mellow: ειμαι και 45 χρονων βλεπετε!! παντως σας ευχαριστω ολους Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ :mellow: :mellow: Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2013 από badmojo99
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω σε οσους απαντησαν ειρωνικα η με ενδιαφερον αλλα ρε παιδια μια οθονη ειναι δεν ειναι η πρωτη κατοικια την ειδα μου αρεσε και ελπιζω να μου κρατησει για 20 χρονια !!! (προερχομαι απο μια CTX 19ΑΡΑ CRT που την ειχα 10 χρονια και ειμουν μια χαρα μονο λιγο την πρεσβειοπια μου ανεβασε :mellow: ειμαι και 45 χρονων βλεπετε!! παντως σας ευχαριστω ολους Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ :mellow: :mellow: αν ακόμη επιμένεις για την asus..μην το κάνεις επειδή στο λέμε εμείς,αλλα για σένα-μάτια σου.για μένα πάρε κατι με Ips panel ειναι πολύ ξεκούραστες οθόνες.εγώ είχα μια lcd δηλαδή μια οθόνη 7ετίας κ πρόσφατα πήρα μια με ips panel και η διαφορά ειναι τρομαχτική.Φαντάσου πόσο μεγάλη διαφορά θα δεις εσύ που είχες crt. Δεν θα σου προτείνω ποιά να πάρεις απλά πάρε μια με ips panel και δεν θα το μετανοιώσεις. 1
Fulgore1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω σε οσους απαντησαν ειρωνικα η με ενδιαφερον αλλα ρε παιδια μια οθονη ειναι δεν ειναι η πρωτη κατοικια την ειδα μου αρεσε και ελπιζω να μου κρατησει για 20 χρονια !!! (προερχομαι απο μια CTX 19ΑΡΑ CRT που την ειχα 10 χρονια και ειμουν μια χαρα μονο λιγο την πρεσβυωπία μου ανεβασε :mellow: ειμαι και 45 χρονων βλεπετε!! παντως σας ευχαριστω ολους Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ :mellow: :mellow: Εγω να σε ρωτησω τοτε κατι???Για ποιο λογο εφτιαξες το topic μιας και ουτως ή αλλως θα επαιρνες την Asus??
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εγω να σε ρωτησω τοτε κατι???Για ποιο λογο εφτιαξες το topic μιας και ουτως ή αλλως θα επαιρνες την Asus?? κ έγω ήθελα να το ρωτήσω αυτό αλλά κάτι έκανα κ ξέχασα να συμπεριλάβω αυτην την ερώτηση στο προηγούμενο ποστ μου.
BalthazarX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχην είναι 30 ευρω η διαφορα απο ότι βλέπω τωρα.καποιοι λενε οτι η dell ειναι σε συνολο καλύτερη απο την lg οπότε είναι εσύ τι θες.Προσωπικά πήρα την αντίστοιχη 24" LG κάνει 165 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html Το σκεπτικό μου εμένα λέει οτι δεν αξίζει να πάρεις το καλύτερο γιατί άυριο θα βγει κατι καλύτερο στα ίδια λεφτά. Επειδή ήμουν στο ίδιο δίλλημα πριν λίγες μέρες μην σε επηρεάζουν τα λεγόμενα του καθενός.Πήγαινε πάρε αυτή που σου αρέσει σαν εικόνα σε λειτουργία. δες και τις 2 κ αποφάσισε μην κολλήσεις στα 10-30 ευρώ. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις αυτή που πήρα και είναι 24" κ κάνει 10 ευρώ πάνω απο την 23" LG και φθηνότερη κατα 20 ευρω απο την 23"Dell Η αντίστοιχη 24" dell κάνει 240 οπότε θεωρώ οτι είναι οθόνη best value for money(αποψή μου). off topic: H 24 dell δεν είναι αντίστοιχη της 24αρας LG που έχεις. Είναι λάθος να τις συγκρίνεις από τη στιγμη που δεν εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα Σωστή είναι η συγκριση LG 23ea63 με DELL U2312HM πχ Στις 24αρες ο λογος που ειναι τοσο πιο ακριβη η DELL είναι το aspect ratio που έχει. Η μια οθονη ειναι 1920χ1080 (16:9) και η άλλη 1920:1200 (16:10) On topic: Καλώς ή κακώς έχουν δίκιο οι προλαλησαντες. Η ips LG με τέτοια διαφορά τιμής είναι καλύτερη. Η διαφορα σίγουρα δεν είναι χαοτική. Όμως από τη στιγμή που υπάρχει δεν δικαιολογεί την αγορά της ASUS σε καμια περιπτωση.
icenex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 off topic: H 24 dell δεν είναι αντίστοιχη της 24αρας LG που έχεις. Είναι λάθος να τις συγκρίνεις από τη στιγμη που δεν εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα Σωστή είναι η συγκριση LG 23ea63 με DELL U2312HM πχ Στις 24αρες ο λογος που ειναι τοσο πιο ακριβη η DELL είναι το aspect ratio που έχει. Η μια οθονη ειναι 1920χ1080 (16:9) και η άλλη 1920:1200 (16:10) Το γνωρίζω αυτό, τις σύγκρινα με γνώμονα τις ίντσες τίποτα αλλο.Μερικους ανθρώπους δεν τους ενδιαφέρει η παραπάνω ανάλυση αν είναι να γλυτώσουν 80 ευρώ.Αναφέρθηκα οτι είναι η αντίστοιχη οθόνη για αυτήν την κατηγορία ανθρώπων που δεν τους ενδιαφέρει το ένα σκαλοπάτι παραπάνω ανάλυση.Ελπίζω να κατάλαβες πως το εννοώ τώρα.
BalthazarX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Με αυτή την λογική ναι. Αν και σε περίπτωση που κάποιος δεν ενδιαφέρεται για το 16:10 δεν υπάρχει καν λόγος να αναφέρουμε την u2412, μιας και αυτό είναι το "δυνατο" της σημείο έναντι της u2312hm.Κατα τα άλλα είναι ίδιες (μικροδιαφορές θα υπάρχουν αλλά αυτές υπάρχουν και αναμεσα σε 2 u2312hm πχ)Btw πλέον η dell έχει και 24αρα με 1920χ1080. Ανήκει στη νέα της σειρά http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2414h.htm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα