Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πειραματιστώ λιγάκι στην κατασκευή ιστοσελίδων. Άκουσα οτι το Macromedia Dreamweaver MX είναι ενα πολύ καλό προγραμματάκι για την δουλειά αυτή αλλά η έκδοση που υπάρχει στα insomnia files μώλις κάνω εγκατάσταση μου λέει : trial expired

Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο(software) σχετικα εύκολο ή μια λύση για το Macromedia Dreamweaver MX 6 Built 1702!

Μήπως γνωρίζει κανείς που υπάρχει το Macromedia Dreamweaver MX 6 Built 1702;

Περιμένω replies ή mail στο [email protected]

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει να αλλάξω και ημερομηνία αλλα δεν γίνεται τίποτα!!!

Αυτό με το Kazaa δεν το είχα ξανακούσει!

Τί ακριβώς πρόβλημα δημιουργείται;

Δημοσ.
Θέλω να πειραματιστώ λιγάκι στην κατασκευή ιστοσελίδων. Άκουσα οτι το Macromedia Dreamweaver MX είναι ενα πολύ καλό προγραμματάκι για την δουλειά αυτή αλλά η έκδοση που υπάρχει στα insomnia files μώλις κάνω εγκατάσταση μου λέει : trial expired

Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο(software) σχετικα εύκολο ή μια λύση για το Macromedia Dreamweaver MX 6 Built 1702!

Μήπως γνωρίζει κανείς που υπάρχει το Macromedia Dreamweaver MX 6 Built 1702;

Περιμένω replies ή mail στο [email protected]

Ευχαριστώ πολύ!

Σου έχω στείλει ένα Προσωπικό μήνυμα (Private Message)

Για έλεγξέ το.

Δημοσ.
Pantos an telika breis to Dreamweaver MX min to trekseis pote taftoxrona me to kazaa. Asxeto' date=' apla exe to ypopsi sou.[/quote']

?!

Γιατί αυτό; :?

De sinergazontai kai poly kala sth diaxeirisi tis mnimis kai to systima kremaei efkola meta apo kapoia ora, basika afto simbenei sto win98 kai win ME.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...