Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφασισα να αγορασω καινουργιο κινητο και θελω την βοηθεια σας στο να επιλεξω ενα κινητο που να ανταποκρινεται οσο περισσοτερο γινεται στις αναγκες μου και τα γουστα μου! Για να μην σας κουραζω λοιπον , ψαχνω ενα κινητο για το οποιο μπορω να δωσω στην οικονομικη κλιμακα των 200-250 ευρω !! Προσωπικα πρωτη φορα θα χρησιμοποιησω android(οποτε να εχετε και αυτο υποψιν στις προτασεις σας) οποτε δεν προκειται να το ‘’λιωσω’’ και δεν νομιζω να χρησιμοποιησω roms και κατι τετοια περιεργα για μενα , συντομα τουλαχιστον!Με το καιρο σιγουρα θα τα μαθω και αυτα.... Τωρα, αυτο που ζηταω απο το κινητο ειναι να χει οθονη απο 4,3 inch και πανω ως 4,8 υποθετω και μεταξυ των αλλων :

1) να μην κολλαει ουτε στο ιντερνετ ουτε στο σκρολαρισμα στο μενου 

2) να μπορω να κανω κληση skype ανετα και να μην αναθεματιζω!
3) Να χει καλη καμερα( δεν ζηταω κατι τρελο κιολας!)
4) Να μπαινω ανετα facebook , youtube , ταυτοχρονα και να μην κολαω
5) Να μπορω να δω ταινιες και online αλλα και να τις περναω στο κινητο να τις βλεπω , καθως επισης και αγωνες απο live streaming καθως επειδη ταξιδευω αρκετα , θελω κατι να περναει η ωρα μου
6) Να παιζω κανα παιχνιδακι που και που...

7) Τελευταιο και σημαντικοτερο για μενα , θελω ενα κινητο το οποιο να χει προοπτικες να κρατησει 2 χρονια τουλαχιστον και με λιγοτερο βαθμο σημαντικοτητας - να παιρνει αναβαθμισεις. Γενικοτερα , θελω ενα κινητο που να κρατησει και να μην κλαιω τα λεφτα μου !Σημαντικο επισης για μενα ειναι οτι θελω να μπορει να βγαζει τη μερα χαλαρα και να μην φοβαμαι μην μου ξεμεινει απο μπαταρια καθως σκοπευω να το χρησιμοποιω στελνοντας πολλααα μηνυματα καθε μερα κυριως και μουσικη και λιγο browsing! Ευελπιστω σε πολλες προτασεις και θα παρακαλουσα θερμα στις οποιες προτασεις σας να αιτιολογειτε την επιλογη σας και να πειτε και 2 πραγματακια για την αυτονομια του κινητου που προτεινετε! Συγγνωμη αν σας ζαλισα . 

Δημοσ.

Εγώ σου προτίνω το Motorola Moto G. Νομίζω καλύπτει τα περισσότερα από τα κριτήριά σου. Εναλλακτικά HTC Desire 500 και σε λίγο περισσότερα χρήματα (280), τα Samsung Galaxy S3, S4 mini και το Nexus 4.

Δημοσ.

Εγώ σου προτίνω το Motorola Moto G. Νομίζω καλύπτει τα περισσότερα από τα κριτήριά σου. Εναλλακτικά HTC Desire 500 και σε λίγο περισσότερα χρήματα (280), τα Samsung Galaxy S3, S4 mini και το Nexus 4.

To moto δυστυχως δεν το βρισκω σε κανα skroutzoμαγαζο και απο το εξωτερικο -ebay/amazon δεν θελω να παραγγειλω. Τωρα απο τα αλλα , το nexus 4 φαινεται κινηταρα αλλα η μπαταρια του ειναι τοσο χαλια οσο λενε? Επισης , ολα αυτα κινητα ειναι στα 280....κανενα αναλογο κινητο για τις απαιτησεις μου γυρω στα 200-250 δεν υπαρχει??

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά μόνο ΝΟΚΙΑ 920

Θα πηγαινα βουρ σε WP αλλα η ελλειψη εφαρμογων και δυνατοτητων , με κραταει μακρια !

σε αυτα τα λεφτα μονο lg l9 ii apo skroutz 223 euro

Πολυ καλη επιλογη αλλα με προβληματιζει που δεν ειναι πολυ διαδεδομενο κινητο ....π.χ. προχθες επισκεφτηκα ο ιδιος 3 μαγαζια mediamarkt και Κοτσοβολο και στα 3 μαγαζια δεν ειχαν το l9 ii και μαλιστα οταν ρωτησα γιατι , μου πανε οτι σταματησε η παραγωγη του....

Δημοσ.

τα κριτηρια σου φωτογραφίζουν το 920. android κινητο με καλη καμερα, αλαγκάριστο και να σου κρατήσει πανω απο 2 χρόνια απο 350 και πανω μη πω 400

Δημοσ.

Θα πηγαινα βουρ σε WP αλλα η ελλειψη εφαρμογων και δυνατοτητων , με κραταει μακρια !

Πολυ καλη επιλογη αλλα με προβληματιζει που δεν ειναι πολυ διαδεδομενο κινητο ....π.χ. προχθες επισκεφτηκα ο ιδιος 3 μαγαζια mediamarkt και Κοτσοβολο και στα 3 μαγαζια δεν ειχαν το l9 ii και μαλιστα οταν ρωτησα γιατι , μου πανε οτι σταματησε η παραγωγη του....

Ποιες εφαρμογές σου λείπουν και ποιες δυνατότητες;

Δημοσ.

Ποιες εφαρμογές σου λείπουν και ποιες δυνατότητες;

Να πω την αληθεια  , δεν εχω ασχοληθει απο κοντα με WP απλα αποοο οσα εχω διαβασει(και πιστευω ειναι αρκετα) , ειναι περιορισμενα σε σχεση με τα android..αλλωστε το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου χρησιμοποιει android και οχι wp για καποιο ''λογο'' 

τα κριτηρια σου φωτογραφίζουν το 920. android κινητο με καλη καμερα, αλαγκάριστο και να σου κρατήσει πανω απο 2 χρόνια απο 350 και πανω μη πω 400

Δηλαδη το LG L9 ii ή samsung galaxy s2 plus / core δεν ειναι καλα κινητα ? 

Δημοσ.

Δηλαδη το LG L9 ii ή samsung galaxy s2 plus / core δεν ειναι καλα κινητα ? 

καλα κινητά ειναι και με καλη τιμη μαλιστα αλλα αλαγκάριστα οχι. φορτωσε τα και λίγο περισσότερο, θα δεις οτι ενα λοξυγγα τον εχουν. φωτογραφικα δεν πλησιάζουν καν το 920 συν και τα 32gb εσωτερικού χωρου που ενσωματωνει που ειναι σημαντικα για σενα οπως αναφερεις για να φορτωνεις ταινιες.

με λιγα λογια μια σωστη εμπειρια χρησης οπως προσφέρει το 920 δεν μπορει να σου προσφέρει το android σ αυτά τα χρηματα. τη δουλεια σου θα την κανεις και με τα κινητα που αναφερεις απλα συμφωνα με τα κριτηρια σου θα την κανεις καλυτερα με το 920

• Like 1
Δημοσ.

καλα κινητά ειναι και με καλη τιμη μαλιστα αλλα αλαγκάριστα οχι. φορτωσε τα και λίγο περισσότερο, θα δεις οτι ενα λοξυγγα τον εχουν. φωτογραφικα δεν πλησιάζουν καν το 920 συν και τα 32gb εσωτερικού χωρου που ενσωματωνει που ειναι σημαντικα για σενα οπως αναφερεις για να φορτωνεις ταινιες.

με λιγα λογια μια σωστη εμπειρια χρησης οπως προσφέρει το 920 δεν μπορει να σου προσφέρει το android σ αυτά τα χρηματα. τη δουλεια σου θα την κανεις και με τα κινητα που αναφερεις απλα συμφωνα με τα κριτηρια σου θα την κανεις καλυτερα με το 920

Το τονιζω αυτο  , πρωτη φορα θα παω σε android (ή WP) οποτε δεν προκειται να το φορτωσω αμεσως....μετα απο κανα χρονο ++ μπορει. Οσον αφορα τη φωτογραφια , εννοειται πως τη φωτογραφικη των Lumia δεν την πλησιαζει κανενα σχεδον κινητο σε αυτα τα λεφτα , αλλα η φωτογραφικη δεν ειναι για μενα τοσο σημαντικο για την αγορα ενος κινητου. Ενας απλος χρηστης θα μαι , που θελω να ακουω το ραδιοφωνο μου , να βλεπω κανα αγωνα live streaming , καμια ταινια , να στελνω μηνυματα, να μπαινω κανα ιντερνετ οταν ειμαι στο δρομο να περναει η ωρα , καμια βιντεοκληση μεσω skype να βλεπω τα παιδια μου οταν ειμαι στη δουλεια και το κυριοτερο για μενα να νιωθω ''ανετα'' με το κινητο ( σημ: εχω ακουσει οτι τα WP ειναι πολυ δυσχρηστα )

Δημοσ.

μα τα wp 2 οθονες εχουν ολες κι ολες ποσο δυσκολα να γινουν :D. αν εισαι απλος χρηστης οπως λες που δεν πολυπειραζει πολύ το κινητο του την άποψή μου στην ειπα..απο κει και περα πας σε ενα μαγαζι αφιερωνεις ενα τεταρτο στο 920 και ενα τεταρτο στην android επιλογη σου και καταλήγεις..μη βιάζεσαι να καταδικάσεις κάτι πριν το δεις.

• Like 1
Δημοσ.

μα τα wp 2 οθονες εχουν ολες κι ολες ποσο δυσκολα να γινουν :D. αν εισαι απλος χρηστης οπως λες που δεν πολυπειραζει πολύ το κινητο του την άποψή μου στην ειπα..απο κει και περα πας σε ενα μαγαζι αφιερωνεις ενα τεταρτο στο 920 και ενα τεταρτο στην android επιλογη σου και καταλήγεις..μη βιάζεσαι να καταδικάσεις κάτι πριν το δεις.

Μμμμ αυτο θα κανω! Αυριο κιολας θα παω να δω απο κοντα το 920 και το LG l9 ii. και ελπιζω να καταληξω καπου.

• Like 1
Δημοσ.

ξέχασα να αναφέρω και κάτι άλλο πολύ θετικό του 920. χωρια τα υπολοιπα θα εχεις και δωρεαν χαρτες αλλα και δωρεαν πλοηγηση offline, αλλα εντάξει αυτο μπορει να σε αφηνει αδιαφορο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...