Simos805 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα, εχω το android 4.3 AOSP στο κιμητο μου και χρισημοποιω το πληκτρολογιο της Google. Για καποιο λογο ομως δεν λειτουργει ο ορθογραφικος ελεγχος στα ελληνικα (να βαζει αυτοματα τονους κλπ). Στα λεξικα που φαινονται στο screenshot δεν εχει καν τα ελληνικα οποτε μαλλον αυτο φταιει. Πως μπορω να τα προσθεσω? Επισης θα προτιμουσα να μην αλλαξω πληκτρολογιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Είσαι σίγουρος ότι αυτό το κάνει το Google Keyboard στα ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ναι στο KitKat το κανει. Και εχει το ιδιο keyboard με το 4.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotoss Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το Moto G που τρέχει 4.3 Μήπως βρήκες λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα