Jastonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 to xa dei na syzhtietai palia... yparxei kati tetoio pou na kanei kalh douleia? gia kartes ktl...
vagos789 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 pare ena spray pou na petaei aera apo to plaisio kai eisai ok,ta ypoloipa einai proionta ths amerikanikhs yperkatanalotikhs koinonias
DimitrisKTM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 spray δεν συμφερει. Εγω πηρα απο πρακτικερ ενα μικρο κομπρεσερ αερα, ηλεκρικο, και ξεμπερδεψα!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Όντως το spray δεν συμφέρει. Κάνει κάπου στα 10€ (ή και παραπάνω αν δεν με απατά η μνήμη μου) και φτάνει για 1-2 σχετικά ολοκληρωμένους καθαρισμούς του PC. Αν ξεχαστεις, μπορεί να πάθεις και κανένα κρυοπάγημα...
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 egw opws eixa pei kai paliotera katharizw to pc mou me odontobourtsa,oso kai an sas fanei asteio,meta afou diwxw th skonh apo ta dyskola shmeia bazw kai thn hlektrikh skoupa kai mazeyei th skonh
Jastonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 to kompreser aera den mou pate poso exei... pantws den me xalaei to spray... 10 euro gia 2 fores. outws h allhs... mia fora to eksamhno 8a to ka8arizw...
vagpap Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μακριά την ηλεκτρική σκούπα από το εσωτερικό του υπολογιστή!!!! ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ==> Κακό πράγμα για τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά... Την έχω πατήσει... Η καλύτερη λύση το κομπρεσέρ...
DimitrisKTM Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Sorry Jastona δεν σε ξεχασα αλλα δεν ειχα χρονο. Λοπον: Πρακτικερ στην Πειραιως. Αεροσυμπιεστης 24l Mοτερ Λαδιου 1,5 HP Πιεση 8 bar, αναροφηση 200l/min 125 euro με ΦΠΑ. Αυτο πηρα και καθαρισα! Φυσικα κανει και για αλλες δουλειες, (πιστολι βαφης,αερογραφος,φουσκωμα ελαστικων κλπ)
Jastonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 mmm kalh fash alla den ta xw ta gafra alliws 8a to pairna:P thnx for the answer! isws paw na tsimphsw kana spray...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.