Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Lenovo είναι μέσα στις 9 κορυφαιες κατασκευαστριες εταιρίες ετοίμων PC με υποστήριξη IBM.Με αλλά λόγια είναι μέσα στις εταιρίες "φιρμες" και είναι ηλίθιο κάποιος να τα μπερδέψει ή να τα συγκρίνει με μηχανήματα τύπου turbo-x!

tuvlo x παρακαλω.και ξεχασες και τα θεικα Innovator by eshop.διαγωνιζονται με τα turbo x ποια ειναι πιο χαλια.

• Like 1
Δημοσ.

tuvlo x παρακαλω.και ξεχασες και τα θεικα Innovator by eshop.διαγωνιζονται με τα turbo x ποια ειναι πιο χαλια.

Βγαίνουν ακόμα pinnovator kai multidrama laptops?

nomiza oti ta Tuvlo-X den eixan pia antagwnistes. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το g770.

Πρόσεχε γιατί οταν κοιτούσα τα reviews κανείς δεν μου είπε ότι είναι branded τα hardware, και οτι δεν θα μπορώ να βάλλω τα official drivers.

Αποτέλεσμα είναι να έχεις μια δυνατή καρτα γραφικων και να μην μπορεις να παιξεις τα τελευταια games επειδη τα drivers είναι αρχαία!

Ηθελε αρκετό ψαξιμο και διαδικασία μεχρι τελικά να ξεγελάσω το λαπτοπ για να βάλω τα official drivers της amd. 

Επίσης το health του σκληρου μου φαίνεται μετα απο 1 χρόνο χρησης στο 48%, και είχα και ενα σκαλωμα με bsod που μόνο με φορματ καταφερα να το λυσω, χωρίς κάποια αφορμή... 

Δημοσ.

αν και φαινονται τιμια μηχανηματα και vfm ...

τελευταια δεν ακουω καλα σχολια  για το service τους,(...για το Ελλαδισταν μιλαω),

[οχι πως τα αλλα brands τα πηγαινουν αριστα στο τομεα υποστηριξης ]

αν προκειται να το ζορισεις το μηχανημα καλο θα ειναι να το λαβεις και αυτο υπ'οψιν σου.

Δημοσ.

αν και φαινονται τιμια μηχανηματα και vfm ...

τελευταια δεν ακουω καλα σχολια  για το service τους,(...για το Ελλαδισταν μιλαω),

[οχι πως τα αλλα brands τα πηγαινουν αριστα στο τομεα υποστηριξης ]

αν προκειται να το ζορισεις το μηχανημα καλο θα ειναι να το λαβεις και αυτο υπ'οψιν σου.

Για ποιόν Service Provider συγκεκριμένα δεν έχεις ακούσει καλά λόγια μπορείς να μου πείς λιγάκι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...