bokoss Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια.. οπως σας ειχα πει σε προηγούμενο θεμα σκεφτομαι να αγορασω λαπτοπ. Θα το ηθελα καπως καλο στις δυνατότητες του γιατι ειμαι σε τμημα πληροφορικης και οσο να ναι θα χρειαστουμε δυνατα προβραμματα.. Εχω ξεχωρίσει δυο λαπτοπ της Lenovo.. Θα ηθελα την γνωμη σας λοιπον για τα Lenovo, αν ειναι καλα, αν εχουν αντοχες κτλ... Τα λαπτοπ αυτα ειναι τα παρακατω http://www.skroutz.gr/s/4023225/Lenovo-IdeaPad-G500-i5-3230M-4GB-500GB.html http://www.skroutz.gr/s/3754931/Lenovo-Essential-G505s-A8-5550-8GB-1TB.html Ευχαριστω για την προσοχη..
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Προσεχε γιατι στο πρωτο Link o κωτσο και το electro εχουν απο δυο λαπτοπ. Το ενα απο αυτα που ειναι στα 499 ειναι χωρις την AMD Radeon HD 8570. 2
xrisa1981 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 είναι βασικό αυτό που σου είπε ο herthan προσοχή! 1
Giorgos09 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το ενα εχει ισχυρο επεξεργαστη και το αλλο ισχυρη καρτα γραφικων. Οποτε μαλλον πας στο ι5 1
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 σαν μαρκα ειναι παντως πολυ μια χαρα οποτε take lenovo 2
poihths Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 lenovo με χιλια ακομα να δω λαπτοπ να χαλαει φτου φτου 1
λευτερης κ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 εχω και εγω λενοβο και παρ'ολο που ειναι πιο φτηνα σε σχεσση με αλλα λαπτοπ φιρμες πχ toshiba,sony κτλ δεν υστερουν καθολου σε ποιοτητα κατασκευης και ανθεκτικοτητα...μην ξεγελιεσαι δεν ειναι σαν τα τουρμπο-χ καμια σχεση στα προτεινω ειναι πολυ αξιοπιστα 1
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 δεν υστερουν καθολου σε ποιοτητα κατασκευης και ανθεκτικοτητα... ειδικα τα πιο heavy duty μοντελα(professional Να τα πω) ειναι αλλη κλαση.(workstations κτλ).βεβαια εκει ανεβαινουν και οι τιμες. 1
poihths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ειδικα τα πιο heavy duty μοντελα(professional Να τα πω) ειναι αλλη κλαση.(workstations κτλ).βεβαια εκει ανεβαινουν και οι τιμες. thinkpad for laptops και thinkcentre for desktops...... 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 κ απο εμένα +1 στα lenovo...έχω lenovo laptop και μέχρι στιγμής είναι comple (φτου μη το ματιασω ) 2
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 thinkpad for laptops και thinkcentre for desktops...... σωστος. σειρα t,l,twist,helix,edge Κτλ. 1
nikosspeed Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 +1 και από έμενα . Το G555 έχω και το τι έχει περάσει μόνο ο θεός ξέρει .Άντεξε με το παραπάνω . Στο τέλος του έκαψα την μητρική . Το 14 θα ξαναπάρω lenovo μαζεύω λεφτά να κάνω δωράκι στον εαυτό μου . 2
kalosdios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εχουν ανεβάσει τον πήχη σε μεγάλο βαθμό και ειναι πλέον πολύ αξιόπιστα και δεν εχω ακούσει πολλα παράπονα. Sent from my iPhone using Insomnia 1
ektor7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 εχω και εγω λενοβο και παρ'ολο που ειναι πιο φτηνα σε σχεσση με αλλα λαπτοπ φιρμες πχ toshiba,sony κτλ δεν υστερουν καθολου σε ποιοτητα κατασκευης και ανθεκτικοτητα...μην ξεγελιεσαι δεν ειναι σαν τα τουρμπο-χ καμια σχεση στα προτεινω ειναι πολυ αξιοπιστα Η Lenovo είναι μέσα στις 9 κορυφαιες κατασκευαστριες εταιρίες ετοίμων PC με υποστήριξη IBM.Με αλλά λόγια είναι μέσα στις εταιρίες "φιρμες" και είναι ηλίθιο κάποιος να τα μπερδέψει ή να τα συγκρίνει με μηχανήματα τύπου turbo-x! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα