Προς το περιεχόμενο

SHARP LC50LE750E LED 749 euro ΣΤΟ MEDIAMARKT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή κατασκευή, πολύ ωραίο design. Δεν ειναι Ιαπωνέζικη κατασκευή όπως οι παλιότερες Sharp, και επίσης δεν είναι τα Hz μετρημένα καθαρά όπως τα μέτραγε παλιότερα. Πλέον τα μετράει και αυτός σε AM (Active Motion). Βασισμένη πάνω σε ενεργό 3D. Το γυαλί της αρκετά ακριβό. Πάει γύρω στα 50€ το ένα. Νομίζω έρχεται μαζί με ένα ζευγάρι στην αγορά. Λίγο αργό και ιδιόρυθμο το menu της. Θέλει λίγη εξοικείωση στην αρχή. Σίγουρα καλή αγορά για 749€. Άλλωστε στις 50 ίντσες δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές αν κοιτάξει κανείς σε LED ... Καλή προσφορούλα. 

Δημοσ.

gio θεωρεις δηλαδη οτι ειναι καλο vfm συμφωνα με αυτα που ειδες?

Δεν ειμαι σιγουρος πώς να απαντησω σε αυτο, γι' αυτο αλλωστε και δεν εξεφρασα απο πριν συγκεκριμενη αποψη. Ισως για τα ελληνικα δεδομενα να ειναι μια καλη τιμη, προσωπικα δεν νιωθω να πεταω στα συννεφα παντως (διαβασα και σχολια και για πολυ κακη ποιοτητα ηχου...).

Δημοσ.

Αυτό που με προβληματίζει όταν ψάχνω για review της συγκεκριμένης, είναι ότι δεν υπάρχουν ελληνικά και ότι άλλο αποτέλεσμα είναι στα πολωνικά.

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη τηλεώραση είναι σειρά 7 για την ανατολική ευρώπη.......http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC50LE750V&cat=111

το γερμανικό μαγαζί έχει άλλο μοντέλο γκρ .....ΓΙΑΤΊ;

Άρα μας δουλεύουν κοινώς , πασάρωντας στην ελληνική αγορά 'οτι στοκ εχει περισέψει ........ :mad: :mad: :mad: :mad: :angry: :angry: :angry: :angry:

Δημοσ.

Ολως τυχαιως πηγα χθες σε καταστημα και την ειδα!

Καλες πρωτες εντυπωσεις αν και δεν εκατσα και πολυ ωρα να την επεξεργαστω.

Τρομερα λεπτο το frame της, αρκετα καλη η εικονα αν και οχι τοσο "real-life" οπως καποιες αλλες (ακριβοτερες) sony/samsung.

σε ποιο καταστημα την ειδες φιλε μου?

Δημοσ.

Την είδα κ εγω σήμερα στο Μαρούσι. Δεν ήξεραν κ πολλά οι πωλητές. Από εικόνα αρκετά καλή λέω κ γω(είχα μαζί μου stickάκι με υλικό), ήχος όμως όχι καλός αλλά δεν το λέω σίγουρα γτ με τη βαβούρα που επικρατεί εκεί δύσκολο να καταλάβεις :/ χρειάζομαι κι άλλες πληροφορίες πριν την πάρω :/ κάποιος κάτι;;;

Δημοσ.

σιγουρα με βαση τα specs δεν εχει αντιπαλο...αλλα ειναι λιγο αγνωστη ποσοτητα ρε γμτ (panel=μαυρο,contrast? input lag? bugs?) συνεπως αν καποιον δεν τον πολυενδιαφερει το ACTIVE 3D και τα 100hz καλυτερα να παει σε κατι πιο δοκιμασμενο σε αυτα τα λεφτα (sony 50w656, samsung 50f6100) η να περιμενει καλη προσφορα σε πιο mainstream μοντελο...

Δημοσ.

Παιδιά η τηλεόραση δεν βλέπεται. Πήγα και την είδα. Βέβαια έχω υψηλές απαιτήσεις στην εικόνα αλλά έπαιζε χειρότερα από όλες τις τηλεοράσεις της έκθεσης.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά η τηλεόραση δεν βλέπεται. Πήγα και την είδα. Βέβαια έχω υψηλές απαιτήσεις στην εικόνα αλλά έπαιζε χειρότερα από όλες τις τηλεοράσεις της έκθεσης.

Ρε φίλε έχω την LG sl9000 και ήθελα εδώ και καιρό να κάνω μια αναβαθμισούλα σε smart TV.

Είδα αυτή και πίστευα ότι ήρθε η ώρα να γίνει η αλλαγή!!

Μέχρι που διάβασα το σχόλιό σου!

Γιατί ρε αγορίνα τόσο αρνητικός??? Σίγουρα είναι τόσο χάλια ή απλά υπερβάλεις και λιγάκι??

Δημοσ.

Η τηλεοραση μου ηρθε προχθες. Την δοκιμασα μονο για καμμενα πιξελ, μαυρο + ομοιομορφια (γιατι θα μετακινηθει αρχες του χρονου). Οντας συνηθισμενος στις πλασμα περιμενα να τα παει πολυ χειροτερα σε αυτους τους τομεις αλλα με εξεπληξε θετικα. Καμια εμφανης αλλοιωση στο μαυρο και αρκετα χαμηλη σταθμη για την κατηγορια τιμης. Το μονο αρνητικο ειναι η περιορισμενη γωνια θεασης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...