nicoc89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 δεν ξέρουμε αν ξαφνικά τους τη βάρεσε να βγουν κ όποιον πάρει ο χάρος ή αν έβγαλε πρόβλημα όπως είπαν τα αμάξι και το πήγαν για test drive και τα 160 για αυτό το αμάξι ηταν ΤΙΠΟΤΑ κόντεψα να σκοτωθώ με τον αδερφό μου πριν κάτι χρόνια με ενα κωλοpunto επειδή κόλλησε το γκάζι την ώρα που κατευθυνόμαστε σε στροφή σκοτώστρα κ ήταν κ πρωί . Βάρεσε 100ρικο++ πριν το καταλάβουμε κ δεν είχε κ τρελές μόντες , οπότε υποθέτω τώρα κ εγώ ο άσχετος με το άθλημα οτι ενα υπεραυτοκίνητο θα βάραγε πολλά περισσότερα σε ανάλογη περίπτωση κ οτι θα ήταν καθαρά στο χέρι του οδηγού , στην αντίδραση του εκείνη τη στιγμή (γιατι αυτά γινονται σε δευτερόλεπτα)παίζουν πολλοί παράγοντες , δεν ξέρουμε τι έγινε , ας μη το τραβάμε απ τα μαλλιάτα είπαμε , τα ξαναείπαμε ..
kirileman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 160 ειναι τιποτα για υπεραυτοκινητα αλλα απο οτι φαινεται η πορσε αυτη δεν ηταν υπεραυτοκινητο Το ότι τα 160χλμ/ω απαιτούν και ανάλογους δρόμους δε μας απασχολεί, έτσι; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ε έπρεπε να υπήρχαν, φταίει η πολιτεία! 1
adi32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Στο αμερικα δεν ξέρω τι δρόμους έχει φαντάζομαι καλύτερους από εδώ
margaritagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Περα του οτι το αμαξι ειχε προβλημα διαπιστωμενα, τα 160χλμ τα πας σε αυτοκινητοδρομο και οχι εκει που πηγαιναν αυτοι. Το αμαξι ειχε προβλημα σε συγκεκριμενα οδοστρωματα, κι εκεινοι πηγαν σ ενα τετοιο, το οποιο μαλιστα απο τα βιντεο δε φαινοταν αυτοκινητοδρομος.
Xorxhs! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Τα "υπεραυτοκίνητα" θέλουν και "υπεροδηγούς". και υπερμαλάκες
adi32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 στο βιντεο βλεπω πολυ φαρδυ δρομο παντως διπλασιο απο την ΕΟ Κορινθου Πατρας
wizzy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 στο βιντεο βλεπω πολυ φαρδυ δρομο παντως διπλασιο απο την ΕΟ Κορινθου Πατρας Την ποια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα