kirileman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Όχι πως έχει σημασία, άλλα πότε και πού έγινε αυτή η δήλωση;
thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Σταμάτησε και επίσημα η παραγωγή του Fast & Furious 7. http://www.nytimes.com/2013/12/06/business/media/production-is-shut-down-for-fast-furious-7-after-stars-death.html
nicoc89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 αν και έπρεπε να γίνει απ την αρχή αυτό ^ όχι τώρα που δεν έβρισκαν λύση πως να το συνεχίσουν anyway , μακάρι να ξέραμε πως βγήκε κ η απόφασημήπως αρνήθηκαν να συνεχίσουν τα γυρίσματα και κάποιοι απο τους ηθοποιούς ?φαντάζομαι πως δεν θα τους ήταν και τόσο εύκολο (σε όσους ηταν φίλοι )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αλλά... "μην κλάψετε για μένα γιατί πέθανα χαμογελώντας" (που αμφιβάλλω αν είπε ποτέ κάτι τέτοιο). Τελικά αποδεικνύεται ότι έφυγε με φρικτές κραυγές και πόνους. Αυτό για τους επίδοξους "wanna die like Paul Walker"! Και αναίσθητος να είσαι, πάλι ζωντανός είσαι. Δεν ξέρω αν σε "ξυπνάει" το να καίγεσαι (ούτε θέλω να μάθω), αλλά ναι, αναρωτιέμαι ποιος θα ήθελε να πεθάνει έτσι.
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 μπορουν χρησιμοποιησουν το ιδιο βιντεο και σε περιπτωση που σκοτωθει ο Vin... 1
MovingShadow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 χτυπιεμαι μόνος μου ..χαχχχχαχααχαχχα 5
Captain Nemo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 χτυπιεμαι μόνος μου ..χαχχχχαχααχαχχα Βρέ την Ανούλα πάρ'τηνε στον γάμο σου να σου πεί και του χρόνου.
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Βρέ την Ανούλα πάρ'τηνε στον γάμο σου να σου πεί και του χρόνου. να σου πει και του χρονου θα ναι καλα. μη σου πει να ζησουμε να τον θυμομαστε η δρακουλιαρα
margaritagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 http://www.zougla.gr/kosmos/article/porisma-sok-gia-ton-8anato-tou-walker Οι βλακειες πληρωνονται. Ακου τουλαχ 160χλμ μεσα σε τετοια περιοχη. Κριμα να προκαλεις ετσι την τυχη σου.
adi32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 160 ειναι τιποτα για υπεραυτοκινητα αλλα απο οτι φαινεται η πορσε αυτη δεν ηταν υπεραυτοκινητο
panagos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Τα "υπεραυτοκίνητα" θέλουν και "υπεροδηγούς".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα