NickTG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχει το google. Ψάξε και θα βρεις όσα περιστατικά θες. Εδώ Audi R8 που λαμπαδιάζει μετά από σφοδρή σύγκρουση - not. http://www.youtube.com/watch?v=9YuCJrSLuuA
deesnider Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχει το google. Ψάξε και θα βρεις όσα περιστατικά θες. Εδώ Audi R8 που λαμπαδιάζει μετά από σφοδρή σύγκρουση - not. http://www.youtube.com/watch?v=9YuCJrSLuuA Στο video που μού δείχνεις, δε φαίνεται να έχει προηγηθεί καν σύγκρουση, σφοδρή ή όχι... ...να βάλω κι εγώ ένα, όπου το χ τυχαίο αυτοκίνητο, λαμπαδιάζει λόγω ...βραχυκυκλώματος ας πούμε; Μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο εδώ: Το πόσο πιθανό είναι να προκληθεί πυρκαγιά σ' ένα αυτοκίνητο κατηγορίας super car (και μάλιστα από κατασκευαστή τού κύρους τής Porsche), λόγω σύγκρουσης με χαμηλή ταχύτητα. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση είχα μέχρι τώρα...
NickTG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δεν φαίνεται γιατί δεν έχει προηγηθεί. Τα αυτοκίνητα αυτά είναι ευπαθή σε πυρκαγιές λόγω διάταξης. Ξαναλέω. Το google υπάρχει. Ψάξε να βρεις περιστατικά με mid-engined supercars. Υπάρχουν περιστατικά ακόμα και σε κάμποσα με τον κινητήρα μπροστά.
deesnider Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Τα αυτοκίνητα αυτά είναι ευπαθή σε πυρκαγιές λόγω διάταξης. Ξαναλέω. Το google υπάρχει. Ψάξε να βρεις περιστατικά με mid-engined supercars. Υπάρχουν περιστατικά ακόμα και σε κάμποσα με τον κινητήρα μπροστά. Για τι πράγμα να ψάξω ρε αρχηγέ; Αν υπήρχε θέμα ευπάθειας σε πυρκαγιές στα καλά καθούμενα, λόγω διάταξης, ασχέτως του αν έχει σημειωθεί σύγκρουση και ανεξαρτήτως τής σφοδρότητας αυτής, δε θα προλαβαίναμε να μετράμε ειδήσεις για prestige κεντρομήχανα super cars που λαμπαδιάζουν ενώ περιμένουν ν' ανάψει πράσινο. Κάτι Ferrari και παρεμφερείς εταιρίες δε, θα είχαν βαρέσει φαλιμέντο. Θα χρειαζόταν να ψάχνουμε στο google; Η τελευταία δε φράση σου - για τα περιστατικά πυρκαγιάς σε αυτοκίνητα με τον κινητήρα εμπρός - πώς ενισχύει τα προηγούμενα λεγόμενά σου; Μήπως εννοούσες κάτι άλλο; Αν όχι, αυτό που λες είναι ότι ...τελικώς δεν είναι πρόβλημα διάταξης. Επαναλαμβάνω παρ' όλα αυτά: Μίλησα συγκεκριμένα για πιθανότητες πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο τέτοιας κλάσης όπως η Porsche, μετά από σύγκρουση με χαμηλή ταχύτητα. Τι σχέση έχουν αυτά που διαβάζω με αυτό που είπα εγώ, ακόμα παλεύω να το κατανοήσω. Δεν ειρωνεύομαι, όσο κι αν φαίνεται κάτι τέτοιο, ειλικρινά. Απλώς έχω χάσει το μπούσουλα...
NickTG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Πέρα από τη διάταξη ρόλο παίζει και το μέγεθος του κινητήρα. Όλα αυτά είναι στριμωγμένα στο κέντρο του αυτοκινήτου. Η τελευταία φράση αναφέρεται σε καινούρια αυτοκίνητα της Ferrari. Το έβαλα απλά για να δείξω πως μπορείς να την πατήσεις ακόμα και αν είσαι Ferrari, Porsche ή οτιδήποτε άλλο ακόμα και χωρίς το μειονέκτημα της διάταξης. Για τα υπόλοιπα PC έχεις. Δεν θα κάτσω να βρω άρθρα και περιστατικά ή ακόμα και ανακλήσεις για σένα. Ότι είχα να πω το είπα. Φυσικά δεν τα γράφω όλα αυτά για να πω πως λαμπαδιάζουν για πλάκα. Αλλά λόγω διάταξης οι πιθανότητες είναι αυξημένες. Και δεν χρειάζεται καμιά σφοδρή σύγκρουση. Μια μικρή σύγκρουση σε κατάλληλο σημείο φτάνει.
deesnider Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θα κάτσω να βρω άρθρα και περιστατικά ή ακόμα και ανακλήσεις για σένα. Δε σού το ζήτησα, ούτε και θεωρώ ότι χρειάζεται, ώστε να ψάξω ο ίδιος. Σού είπα και νωρίτερα, απλή λογική είναι: Αν τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα περιγράφεις - και μάλιστα στο βαθμό αυτό που τα παρουσιάζεις - θα είχε γίνει χαμός τόσο στον ειδικό τύπο, όσο και σε όλα τα σχετικά με την αυτοκίνηση sites, γύρω από τις απανωτές πυρκαγιές που ξεσπούν για ψύλλου πήδημα σε πανάκριβα αυτοκίνητα. (Αυτό το «P.C έχεις» το αντιπαρέρχομαι ως ανάξιο σχολιασμού. Η ισχύς τού οτιδήποτε είναι που χρήζει αποδείξεως, όχι η μη ισχύς. Ανέκαθεν! Δεν αναζητά αποδείξεις και στοιχεία αυτός που αμφισβητεί την ισχύ μιας θέσης. Αυτός που την υποστηρίζει το κάνει, εφόσον θέλει να στηρίξει τα λεγόμενά του). Μια μικρή σύγκρουση σε κατάλληλο σημείο φτάνει. Σαφώς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πετύχεις τον ...πυροκροτητή κι ας είναι και με 5 χλμ/ω...
ADHD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 R.I.P Paul.. Αυτη η Carrera GT πρέπει να έχει άσχημο handling πάντως. Μόνο σε πίστα οποίος θέλει να τρέξει τόσο, φανταστείτε να είχαν πάρει και τίποτα αθώους μαζί.. Και προφανώς η υψηλή ταχύτητα σκοτώνει, δεν εχουν βγει για πλάκα τα όρια ταχύτητας..
NickTG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις δίκιο deesnider. Ούτε ανακλήσεις από τη Ferrari υπάρχουν για παράδειγμα... http://www.dailymail.co.uk/news/article-1308061/Ferrari-recalls-cursed-supercar-FIVE-458-Italias-burst-flames.html
deesnider Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις δίκιο deesnider. Ούτε ανακλήσεις από τη Ferrari υπάρχουν για παράδειγμα... http://www.dailymail.co.uk/news/article-1308061/Ferrari-recalls-cursed-supercar-FIVE-458-Italias-burst-flames.html Σου είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν; Το τι γράφει το άρθρο πού εσύ παρέθεσες, σχετικά με το πού αποδίδονται τα συγκεκριμένα περιστατικά, το διάβασες ή έμεινες στον τίτλο και αρκέστηκες στη λέξη «ανάκληση»; Διότι εγώ το διάβασα. ...όταν το διαβάσεις κι εσύ, ίσως να μου υποδείξεις το σημείο στο οποίο αναφέρεται στη διάταξη και τη θέση τού κινητήρα, ή - έστω - στο ...ειδικό εκείνο σημείο όπου, αν χτυπήσει το αυτοκίνητο αναφλέγεται. Την ουσία των λεγομένων μου δε, ας μη την επαναλάβω και πάλι, διότι έχει καταντήσει βαρετό πλέον. Η τελευταία παράγραφος, τόσο στο #77, όσο και στο #79 είναι. Αυτό ανέφερα στο πρώτο κιόλας post μου στο οποίο απάντησες. Κατά τ' άλλα, τι λες; Ν' αρχίσουμε να ποστάρουμε μια ο ένας, μια ο άλλος, γενικά για ανακλήσεις αυτοκινήτων λόγω πυρκαγιάς, ανεξαρτήτως αιτιών και συνθηκών υπό τις οποίες εκδηλώθηκε; Διότι σύμφωνα με αυτά που ποστάρεις εσύ, αυτό είναι το θέμα μας. Τι κι αν έχω τονίσει καμιά διακοσαριά φορές τα ίδια και τα ίδια; Δε βαριέσαι...
Thaninho Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Στο βιντεο που κυκλοφορει νομιζω στο 20 σεκ ακουγεται help και ξανα στο 23 help me ....μπορει και να ειναι απο τον οδηγο
Daemonos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δέν παίζει να ακούγεται Help και Help me, ίσως είναι απο περαστικό που προσπαθεί να φωνάξει άλλους να βοηθήσουν, έτρεχε με 300 απο ότι διάβασα... Rip πάντως, το γκάζι είναι γλυκό! Αντισταθείτε!
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 RIP και για τους δύο. Την ίδια ευθύνη έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα