Cpkdemian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 H Μητρικη μου ειναι η asrock zh77 pro 3 πως μπορω να ρυθμιζω την ταχυτητα απο τα ανεμηστηρακια μου στο κουτι? ο πισω ανεμηστηρας ειναι συνδεδεμενος με το τροφοδοτικο αρα δουλευει full (οπως ειναι και στο bios ρυθμησμενο). μπορω ομως με καποιο προγραμμα να τα ρυθμιζω εγω ωστε να εχω καποιες ωρεσ ηρεμιας ?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 http://www.ebay.com/itm/5-25-PC-Media-Dashboard-Front-Panel-USB-3-0-Card-Reader-Hub-Fan-CPU-LCD-Display-/350939798865?pt=US_Memory_Card_Readers_Adapters&hash=item51b5a45d51
Cpkdemian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 δεν θελω να αγορασω τετοιο πραγμα τρελε. αν γινετε καπως με καποιο programm-utility
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Speedfan αλλά είναι κάπως μπελάς στην ρύθμιση.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ρύθμιση στροφών δεν μπορείς να κάνεις με πρόγραμμα σε ανεμιστήρες που ειναι συνδεμένοι στο τροφοδοτικό 1
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ρύθμιση στροφών δεν μπορείς να κάνεις με πρόγραμμα σε ανεμιστήρες που ειναι συνδεμένοι στο τροφοδοτικό Από ότι κατάλαβα δεν έχει μόνο αυτόν τον έναν «να ρυθμιζω την ταχυτητα απο τα ανεμηστηρακια μου στο κουτι?»
rfc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Βαλτου ενα ποτενσιομετρο 10KOhm στο καλωδιο που εχει τα 12V. Βγαλτο εξω απο το κουτι σου, κολλησε το και παιζε με αυτο, αλλιως θες fan controller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα