Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω εχω εναν ανεμηστηρα μπροστα που βαζει αερα- εναν στα πλαγια που βαζει και αυτος και ο πισω βγαζει. Θα ηταν καλυτερο να αλλαξω τον πλαγιο για να βγαζει?

Δημοσ.

Ποιο ειναι το setup σου και σε ποιο κουτι? Αν εχεις μια καρτα γραφικων, βγαλτον εντελως κακο κανει παρα καλο.

Δημοσ.

Ποιο ειναι το setup σου και σε ποιο κουτι? Αν εχεις μια καρτα γραφικων, βγαλτον εντελως κακο κανει παρα καλο.

Γιατί κάνει κακό άμα έχεις κάρτα ? Το ρωτάω γιατί έχω παρόμοιο με τον φίλο
Δημοσ.

Απο 2 και πανω καρτες δεν εχεις καλο airflow οποτε βαζεις τον πλαινο. Στη μια καρτα ομως επιλεγουμε την απλη μεθοδο "βαζει απο μπροστα και βγαινει απο πισω" (θυμιθηκα το ανεκδοτο τωρα :P )....Λιγοτερη φασαρια και ο αερας κυλαει οπως πρεπει χωρις να τον κοβεις στο ενδιαμεσο.

Δημοσ.

ελα ρε zappe υπερβολες,ετσι και αλλιως ο ανεμιστηρας της καρτας τραβαει τοσο πολυ αερα που σιγα το airflow που εχεις στα υπολοιπα components απο τον μπροστα μονο.γιατι μην ξεχνας και την ψυχτρα του επεξεργαστη,τι αερα θα τραβαει απο το airflow.

γνωμη μου,ασε τον πλαινο.νομιζω 92αρης ειναι ε?

Δημοσ.

Απο 2 και πανω καρτες δεν εχεις καλο airflow οποτε βαζεις τον πλαινο. Στη μια καρτα ομως επιλεγουμε την απλη μεθοδο "βαζει απο μπροστα και βγαινει απο πισω" (θυμιθηκα το ανεκδοτο τωρα :P )....Λιγοτερη φασαρια και ο αερας κυλαει οπως πρεπει χωρις να τον κοβεις στο ενδιαμεσο.

Και γω αυτής της λογικής ειμουν ότι δηλαδή θα εχω τον πλαϊνό για.την κάρτα και τον επεξεργαστή και για τις άλλες δύο όπως το.αναφέρεις

Ο πλαινός κανει καλει δουλειά οσο αφορά την κάρτα γραφικών , την κρατάει σε καλα επίπεδα

Και.Για τον επεξεργαστή θα έλεγα καθώς ανανεώνει την περιοχή της ψυκτρας... Αλλά έχει και.με το κουτί στο πού δηλαδή υπάρχουν οι θέσεις ας πούμε στο δικό μου κοιτάει περισσότερο προς επεξεργαστή και τροφοδοτικό παρά κάρτα γραφικών
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το είχα απορία κ εγώ αυτό.σκέφτομαι να βάλω ανεμιστηράκια στα πλάγια γτ τώρα δεν έχει κ απο οτι βλέπετε έχει κ θέση απο πάνω.τώρα έχω ενα μπρόστα να βάζει κ 2 πίσω να βγάζουν.Τι λετε να βάλω 4 στα πλαγια κ τι να κάνουν ολα να βαζουν ή συνδυασμό? κ πάνω?Κάτι ακόμη αξίζει να βάλω σε όλα φίλτρα?

post-279402-0-23089200-1388404110_thumb.jpg

post-279402-0-78577800-1388404447_thumb.gif

Δημοσ.

το είχα απορία κ εγώ αυτό.σκέφτομαι να βάλω ανεμιστηράκια στα πλάγια γτ τώρα δεν έχει κ απο οτι βλέπετε έχει κ θέση απο πάνω.τώρα έχω ενα μπρόστα να βάζει κ 2 πίσω να βγάζουν.Τι λετε να βάλω 4 στα πλαγια κ τι να κάνουν ολα να βαζουν ή συνδυασμό? κ πάνω?Κάτι ακόμη αξίζει να βάλω σε όλα φίλτρα?

Καλύτερα εγω λεω οι πλαινοί να βάζουν θα βαράνε και την κάρτα και ο απο πανω να βγάζει , αρα μπροστά και πλάγια βάζουν και πισω και πανω βγάζουν

Δημοσ.

Καλύτερα εγω λεω οι πλαινοί να βάζουν θα βαράνε και την κάρτα και ο απο πανω να βγάζει , αρα μπροστά και πλάγια βάζουν και πισω και πανω βγάζουν

thanks φίλτρα αξίζει να βάλω?ποια ειναι η γνώμη σου?

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν νομιζω οτι χρειάζεται απαραίτητα φίλτρα , τωρα που βλέπω στην φωτογραφία εχει να βάλεις ανεμιστήρα και στο πατο του κουτιού ? αν ναι βάλε να φέρνει αέρα απο κατω να βάζει δηλαδη

Δημοσ.

Ναι έχει κ απο κάτω αλλά το έχω κάτω στο πάτωμα το κουτί θα φέρνει αέρα σε τόση μικρή απόσταση απο το έδαφος? Θεώρησα οτι αυτό αξίζει να το κάνω αν εχω βάσούλα για το κουτί.

Δημοσ.

Ναι αν δεν εχει περιθώριο απο κατω δεν αξίζει οντως , στο δικό μου εχει ποδαράκια εχει μια απόσταση απο το έδαφος οποτε φέρνει αρκετό αέρα και άνετα , αξίζει παντως να του βάλεις μια βάση και να βάλεις τον ανεμιστήρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...