kostaras8 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα λάπτοπ του κουτιού Siemens που είχε γίνει αγορά πριν πέντε χρόνια.το πρόβλημα με το συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι όταν θα γίνει σύνδεση με το ίντερνετ κολλάει και δεν κουνιέται ούτε το ποντίκι ούτε πατιεται κανένα πλήκτρο καθώς ούτε το power για να κλείσει.έκανα φορματ πέρασα τα σχετικά drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει.όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο Ίντερνετ ο υπολογιστής λειτουργεί άψογα.τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω για να επιλυσω αυτό το πρόβλημα.για να κλείσει το λάπτοπ καθώς δεν έσβηνε έβγαζα την μπαταρία με αποτέλεσμα η μπαταρία να βγει off.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 [..]έκανα φορματ πέρασα τα σχετικά drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει [..] Παιζει να βρεις διαφορετικες εκδοσεις (παλαιοτερες/ πιο καινουριες) για το wifi και το ethernet? Επισης, το προβλημα εμφανιζεται οταν γινεται χρηση δικτυου WiFi και Εthernet ή μονο σε μια απο τις δυο περιπτωσεις? 1
kostaras8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Είτε χρησιμοποιώ WiFi είτε καλώδιο το πρόβλημα είναι ίδιο.επίσης είναιτα windows είναι vista.όταν λες να βρω εκδόσεις δλδ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Είτε χρησιμοποιώ WiFi είτε καλώδιο το πρόβλημα είναι ίδιο.επίσης είναιτα windows είναι vista.όταν λες να βρω εκδόσεις δλδ? Αλλη εκδοση drivers για τις δυο παραπανω συσκευες. Για να εξαλειψεις την περιπτωση να σου δημιουργει το προβλημα καποια ασυμβατοτητα τους. Παρεπιμπτοντως, εαν υπαρχει η δυνατοτητα να περασεις σε Windows 7 (μια και εχεις πιασει τα format), θα ηταν μια ευχαριστη αλλαγη
kostaras8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Νέους drivers πως μπορώ να βρω για το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω?από το site της Fujitsu Siemens?
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Νέους drivers πως μπορώ να βρω για το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω?από το site της Fujitsu Siemens? Yeap, με την προυποθεση φυσικα πως εχει βγαλει νεωτερους drivers απο αυτους που ηδη εχεις.
kostaras8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Οκ θα το κοιτάξω κ θα ξαναγράψω.επειδή έχω περάσει μερικά αρχεία στο λάπτοπ εν υπάρχει πρόβλημα να χαθούν αν περάσω αλλα drivers έτσι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Οκ θα το κοιτάξω κ θα ξαναγράψω.επειδή έχω περάσει μερικά αρχεία στο λάπτοπ εν υπάρχει πρόβλημα να χαθούν αν περάσω αλλα drivers έτσι? Νοπ, δεν θα χεις τετοιο προβλημα με ανανεωση των drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα