TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Τοτε δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα...δοκιμασες να το λειτουργησεις εκτος κουτιου/tower?Vga, μητρικη, τροφοδοτικο, θα μπορουσαν να δημιουργουν το προβλημα, αλλα δοκιμασε το καιεκτος κουτιου: να αποκλεισεις την (μικρη) πιθανοτητα να φταιει/βραχυκυκλωνει κατι, απο αυτο... Απο κει και περα, καθε μητρικη με pci μπορει να δεχτει pci vga, οποτε δεν παροπλιζεται εντελως!Ξεχνας 100% νεοgaming ετσι (με retro-παλιοτερα ειναι ok), μα καποιοι δεν ενοχλουνται, καθολου. Pci vga, μπορει να βρεθει απο χιλιαδες που ειχαν κυκλοφορησει, ενω βγαινουν ακομη τωρα, π.χ:http://www.ebay.co.uk/itm/ATI-9000-256M-DDR-PCI-Graphics-Card-/261207722201?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3cd13188d9Υπαρχει κι αυτος ο converter, που σου επιτρεπει απλως (1x) να συνδεσεις pciex vga @ pci θυρα:http://www.ebay.co.uk/itm/PCI-TO-PCI-E-16X-PCI-Riser-Converter-Card-Windows-7-/150619756121?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2311a31659 1
pigeon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά ήταν κάρτα γραφικών! Δηλαδή το απλούστατο! Επιβεβαιώθηκε απλά μόλις πήρα στα χέρια μου μια μικρή gt610. Το περίεργο είναι ότι η ελλατωματική gpu συνέχισε να δουλεύει εκ περιτροπής και μάλιστα χωρίς πρόβλημα για 24+ ώρες και σε stress tests. Φυσικά, όλα αυτά όταν κατάφερνε να bootαρει... Τέλος καλό όλα καλά, ευχαριστώ θερμά όσους έδωσαν τα φώτα τους! 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ειχαμε πει για την vga #14 κ.ο.κ. Αφου δεν πεταξες ( ) τη μητρικη,τελος αισιο & καλο = ολα καλα !! 2
vasi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο, μου έκαψε-σάπισε το ανεμιστηρακι από μια 6600gt ,την είχα σε μητρική σωκετ 939, έβαλα πάνω μια 4670 hd, πατάω το μποτών, μια στις πέντε δεν γυρνάει ο ανεμιστήρας !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα