zoranb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Υποθέτω πως θα χρειάζομαι κάποια εφαρμογή, υπάρχει κάποια να προτείνετε για Android? Το Maps αξίζει; Internet κινητής χρειάζεται ή μπορώ να βρώ το δορυφόρο χωρίς internet? Ρωτάω γιατί δεν έχω internet και μονίμως μου βγάζει μήνυμα "your current location is temporarily unavailable", τι σημαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Βασικά το ποιο απαραίτητο εξάρτημα ειναι ενσωματομένος δέκτης gps. Για να είμαστε σίγουροι, έχει gps το κινητό σου; Αν δεν ξέρεις, γράψε το μοντέλο του κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 πρόκειται για το HTC desire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 thanx αλλά δεν μοιάζει όμως το interface του video με το δικό μου! επίσης κ κάτι άλλο, έχω το G2 και όχι το Desire αλλά μου είχαν πεί πως το Desire είναι το αντίστοιχο το G2 εδώ στην Ευρώπη! σορι εάν τα μπέρδεψα Ψάχνωντας λίγο βρήκα πως το θέμα μάλλον λύνεται με την εγκατάσταση του συγκεκριμένου Site: update από την TMobile, αλλά όντας στην Ελλάδα σίγουρα δεν μπορώ να πάρω το συγκεκριμένο update... έχει κανείς καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 T mobile G2 ειναι η συσκευη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ναι (δεν είναι αντίστοιχο το desire ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandis7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Να εχεις δεκτη gps φυσικα και μετα μπορεις να κατεβασεις το sygic (το εχω 2 χρονια τωρα και δουλευει αψογα)Οχι τη φρεε εκδοση.... κατεβασε την κονονικη απο 4sha...Για οτι αλλη πληροφορια θες ελευθερα φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα