Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ένα κινητό έως 80-85€ με τα εξής χαρακτηριστικά:
1. Να είναι γερή κατασκευή, όχι προβληματικά touchscreen κλπ
2.Να μπορεί να παίξει ικανοποιητικά μουσική, σαν mp3player. Να υποστηρίζει mp3, wma και άλλα διαδεδομένα format.
3.Κατά συνέπεια είναι απαραίτητο να μπορει να συνδέεται με υπολογιστη και να έχει υποδοχή για επέκταση κάρτας μνημης.

ΔΕΝ με ενδιαφέρει καθόλου τι κάμερα θα έχει (ας μην εχει και καθόλου)
ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να υποστηρίζει wifi.

Δημοσ.

ενδιαφέρον, εδώ το βρήκα 70 Link.png Site: click

το έχεις αυτό το κινητό ή ξέρεις κάποιον που να το πήρε και ήταν ικανοποιημένος; Γιατί πολλά απ'τα φθηνά smartphones έχω ακούσει ότι είναι φόλες :-D  Μέχρι στιγμης πάντως του δίνω προτεραιότητα. thnx

αυτό βγαίνει εκτος budget.. thnx πάντως

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ένα κινητό έως 80-85€ με τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Να είναι γερή κατασκευή, όχι προβληματικά touchscreen κλπ

2.Να μπορεί να παίξει ικανοποιητικά μουσική, σαν mp3player. Να υποστηρίζει mp3, wma και άλλα διαδεδομένα format.

3.Κατά συνέπεια είναι απαραίτητο να μπορει να συνδέεται με υπολογιστη και να έχει υποδοχή για επέκταση κάρτας μνημης.

ΔΕΝ με ενδιαφέρει καθόλου τι κάμερα θα έχει (ας μην εχει και καθόλου)

ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να υποστηρίζει wifi.

ενδιαφέρον, εδώ το βρήκα 70 Link.png Site: click

το έχεις αυτό το κινητό ή ξέρεις κάποιον που να το πήρε και ήταν ικανοποιημένος; Γιατί πολλά απ'τα φθηνά smartphones έχω ακούσει ότι είναι φόλες :-D  Μέχρι στιγμης πάντως του δίνω προτεραιότητα. thnx

αυτό βγαίνει εκτος budget.. thnx πάντως

3ευρο παραπανω το θεωρεις εκτως budget?? lol  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

3ευρο παραπανω το θεωρεις εκτως budget?? lol  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

δεν ειναι 3, ειναι 3 + 8 για αντικαταβολη και μεταφορικα. Αρα αλλα 11.. Αν μπορω να παρω ενα με 70 θα προτιμησω αυτο με τα 96; Και πιστεψε με 11 ευρω για μενα μετρανε πολυ.. Φτώχειες βλέπεις...

Δημοσ.

Το Galaxy pocket plus είναι καλούτσικο αν και εγώ θα σου πρότεινα να μάζευες κάποια παραπάνω χρήματα να πήγαινες σε κάτι καλύτερο.

Πρώτον με πιέζει ο χρόνος διότι είμαι διχως κινητό, και αυτό δημιουργεί κάποια προβλήματα όπως καταλαβαίνεις και δεύτερον είναι λίγο δύσκολο να βρώ στο πολύ κοντινό μέλλον παραπάνω χρήματα ως άνεργος φοιτητής.. Παρ'ολα αυτά για κάνε πιο συγκεκριμένη την προτασή σου. Ποιό μοντέλο θα πρότεινες. Ίσως πιεστώ λιγάκι αν αξίζει ως προς την ποιότητα του προϊόντος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...