Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβως, τα 8.1 που εχω ειναι απο msdn αγορασμένα γνησια και θα τα περάσω στο στικάκι ή και dvd με το γνωστό tool...

θεωρω οτι δε θα εχω θέμα αλλα σε κάθε περίπτωση με το που το ανοιξω θα δοκιμάσω να μπω στο Bios και θα δω να ειναι σε legacy mode , σωστα;

Δημοσ.

θεωρω οτι δε θα εχω θέμα αλλα σε κάθε περίπτωση με το που το ανοιξω θα δοκιμάσω να μπω στο Bios και θα δω να ειναι σε legacy mode , σωστα;

Αν δεν σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση μπαινεις στο bios και κάνεις την επιλογη uefi -> legacy

Δημοσ.

Τα 7 θελω να βαλω.

βαζεις ahci στο bios αν και λογικα ειναι.για την καρτα δικτυου ισως την βρει ισως οχι οποτε κατεβασε απο καπου αλλου τους drivers προληπτικα.

παιδια με τα efi/legacy/ahci τι παιζει; 

μπορει κάποοις να εξηγησει συνοπτικά τι ΠΡΕΠΕΙ να επιλέξουμε; (προφανως απο το bios)

Εμενα θα εχει SUSE Linux και θέλω να τα ξηλώσω τελείως να βάλω κατευθείαν τα 8.1

το ahci μενει ahci.

επισης σε ενα lenovo που ειχε windows 8 και ηθελα να του περασω 7αρια ναι δεν με αφηνε και ναι ειχα μπει bios και ειχα πειραξει κατι στο uefi  που λετε (αν θυμαμαι καλα )για να κανει την εγκατασταση των 7.

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας, ειμαι κενουργιος εδω σε αυτο το site εχω εναν pc gamer http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=59606&pcode=SHOW_PROD59606και θελω να βαλω windows 7 το θεμα ειναι πως εχει freedos δεν ξερω τι ειναι αυτο το λειτουργικο συστιμα αυτο που θελω ειναι να εχω windows 7 και να λειτουργουν χωρις κανενα προβλημα εχω το (DVD or CD) 

Δημοσ.

Δεν εχει καθολου λειτουργικο επανω.  Αδειος ειναι ο δισκος δηλαδη.

Βρες απο καπου τα 7 (δισκακι ή σε αρχειο μεσα σε usb) και κανε το εγκατασταση απο εκει.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ τη μ@λακία μου:  σε καινούριο laptop με free DOS για την εγκατάσταση των windows είναι απαραίτητο να γίνει format?

Δημοσ.

Όταν φτάσεις στους δίσκους πριν γίνει η εγκατάσταση δεν ειναι ανάγκη να επιλέξεις format αν υπάρχει ήδη partition αλλα απο την στιγμή που δεν εχει τιποτα ο δίσκος μέσα καλό ειναι να του κάνεις και ενα quick format

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα acer laptop free dos και παιδευομαι εδω και 1 μερα να εγκαταστησω τα windows 8 μεσω usb και δεν τα εχω καταφερει..μπαινω στα bios και το γυναω στο legancy mode και de μου το δεχετε ουτε στο uefi mode..μηπως γνωριζουμε τι μπορει να φταιει?ευχαριστωω :)

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα acer laptop free dos και παιδευομαι εδω και 1 μερα να εγκαταστησω τα windows 8 μεσω usb και δεν τα εχω καταφερει..μπαινω στα bios και το γυναω στο legancy mode και de μου το δεχετε ουτε στο uefi mode..μηπως γνωριζουμε τι μπορει να φταιει?ευχαριστωω :)

Είσαι σίγουρος οτι τα 8 που έχεις περάσει στο usb κάνει boot σωστά ?

Δοκίμασε το usb σε καποιο αλλο pc να δεις οτι όντως ειναι οκ και κάνει boot και απο περιέργεια δοκίμασε και καποια αλλη έκοδοση windows ή τα 8 αλλα σε cd

Δημοσ.

1. Φτιάξε ένα USB stick με τα Windows 8.1, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Media Creation Tool της Microsoft.

Αναλυτικές οδηγίες εδώ:

http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/#_1__product_key__Belarc_Advisor

Πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση, διάβασε και αυτό:

http://www.pcsteps.gr/63155-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-8-1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AF/

2. Στο BIOS να ρυθμίσεις λειτουργία UEFI, και να τσεκάρεις αν το AHCI είναι ενεργοποιημένο.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος οτι τα 8 που έχεις περάσει στο usb κάνει boot σωστά ?

Δοκίμασε το usb σε καποιο αλλο pc να δεις οτι όντως ειναι οκ και κάνει boot και απο περιέργεια δοκίμασε και καποια αλλη έκοδοση windows ή τα 8 αλλα σε cd

Το κανα bootable απο ενα προγραμμα rufus,μου τα περασε μεσα κομπλε κ οταν το βαζω μεσα στο λαπτοπ δε μου το βλεπει καν μεσα στο bios στη θυρα usb για να το βαλω ως πρωτη επιλογη για να δουλεψει,δοκιμασα και με windows10 παλι τιποτα..απο cd επισης δε τα βλεπει καν δε τα παιρνει :mellow:

1. Φτιάξε ένα USB stick με τα Windows 8.1, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Media Creation Tool της Microsoft.

Αναλυτικές οδηγίες εδώ:

http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/#_1__product_key__Belarc_Advisor

Πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση, διάβασε και αυτό:

http://www.pcsteps.gr/63155-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-8-1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AF/

2. Στο BIOS να ρυθμίσεις λειτουργία UEFI, και να τσεκάρεις αν το AHCI είναι ενεργοποιημένο.

Ααα ωραια θα το δοκιμασω και αυτο,ευχαριστωωω!ναι σε λειτουργια uefi το χω :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ειχα βαλει σε Freedos τα windows 8 pro 9200 και μου βγαζει οτι ληγουν σε μια βδομαδα ξερει κανεις τι γινεται αν ληξουν ?
ευχαριστω

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

παιδια ειχα βαλει σε Freedos τα windows 8 pro 9200 και μου βγαζει οτι ληγουν σε μια βδομαδα ξερει κανεις τι γινεται αν ληξουν ?

ευχαριστω

Λογικά καποιες απο τις δυνατότητες των windows θα απενεργοποιηθούν οποτε πρέπει να τα αγοράσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μαγκες σορρυ που ξαναρωταω το ιδιο πραγμα αλλα θα θελα καποιος να μου πει τι να κανω για να βαλω τα windows σε ενα free dos βημα, βημα γιατι και το παλικαρι απο εδω ειχε μια ιδεα ενω εγω τιποτα. Ειναι lenovo το λαπτοπ και θελω να βαλω ειτε τα win10 ή τα 7 και μετα να τα αναβαθμισω σε 10. υποψην επειδη δεν τα χω αυθεντικα κατεβασα ενα αρχειο που λεει ''Microsoft Windows 10 5in1 FULL (x64) Nov 2015 [TechTools]΄΄ . το λαπτοπ ειναι 4 gb ram. ειδα καποια βιντεακια sto youtube και μπερδευτηκα. αλλος ελεγε να κατεβασω το win2flash και windowsXP-7-8.iso και αλλος το πηγαινε με δισκο.HELP

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...