Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 5537 έχει ακριβώς ίδιο σασί με το 5521 σε αντίθεση με το 7537 το οποίο είναι καινούργιο σασί κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο

Δημοσ.

Η ανάλυση αυτή παίζει στην ενσωματωμένη οθόνη του laptop με hdmi καλώδιο σε μια εξωτερική οθόνη παίζει στα 1920χ1080p fhd όσο άφορα την κάρτα γραφικών είναι αρκετά δυνατή και θα σε καλύψει   πλήρως.

Η amd 8850m 2gb  είναι εφάμιλλη με μια gtx 740m 2gb

Τέλεια σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα καταλήξω σε αυτό 99%. Κάτι τελευταίο, έχω για οθόνη την LG L225WS-SF που δεν έχει HDMI με έναν adaptor θα είμαι κομπλέ έτσι;

Δημοσ.

Τέλεια σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα καταλήξω σε αυτό 99%. Κάτι τελευταίο, έχω για οθόνη την LG L225WS-SF που δεν έχει HDMI με έναν adaptor θα είμαι κομπλέ έτσι;

ναι φίλε μου καλή αγορά

• Confused 1
Δημοσ.

Ναι το εψαξα λιγο κι εγω λιγο και ειδα και μερικα βιντεακια.

Εξαιρετικο σασι και η γνωμη ειναι πως ειναι πανεμορφο.

άπλα είναι dell εγγύηση

• Confused 1
Δημοσ.

Πήρα το Dell Inspiron που μου πρότεινε ο driverpit στην προηγούμενη σελίδα, μόλις ήρθε και είναι κουκλί. Θα παραγγείλω και τον SSD σήμερα.

Για accessories, βάση θα χρειαστώ? Και για τσάντα τι προτείνετε, μόνο για το laptop ή να πάρω κανένα ωραίο backpack με θήκη για laptop?

Δημοσ.

Πήρα το Dell Inspiron που μου πρότεινε ο driverpit στην προηγούμενη σελίδα, μόλις ήρθε και είναι κουκλί. Θα παραγγείλω και τον SSD σήμερα.

Για accessories, βάση θα χρειαστώ? Και για τσάντα τι προτείνετε, μόνο για το laptop ή να πάρω κανένα ωραίο backpack με θήκη για laptop?

Βάση που να έχει και ψύξη εννοείς για τώρα που είναι χειμώνας δεν νομίζω να έχεις   θέμα με την θερμοκρασία για καλοκαίρι σίγουρα θα χρειαστείς 

http://www.skroutz.gr/s/3730456/CoolerMaster-Notepal-XL.html

Την έχω την συγκεκριμένη 5 μήνες  στην κατοχή μου και έχω μήνη απόλυτα  ευχαριστημένος στο θέμα ψύξης

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...