LEF13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό ίσχυε για τα XP, τα 7άρια δεν θέλουν τέτοιους drivers. φίλε μου όταν το iso που έχεις είναι 3-4 χρόνων πώς είναι δυνατόν να έχει μέσα τους drivers απο τα νέα chipsets Που βγαίνουν....
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Και τα XP ήταν από το Οκτώβρη του 2001 αλλά δεν είχαν πρόβλημα σε μητρικές του 2008. Τα xp είχαν πρόβλημα με τους sata δίσκους γιατί δεν υπήρχε sata controller (εμφανίστηκε το 2003) όταν πρωτοβγήκαν. Οι controllers των δίσκων δεν αλλάζουν έτσι εύκολα ούτε και τα chipset και εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει laptop που να μην δέχεται τα 7άρια λόγω controller. Το πρόβλημα εμφανίζεται στα laptop με 8άρια και το protected boot αλλά και εκεί δεν σου λέει ότι δεν βρίσκει δίσκο, απλά δεν μπαίνουν. Ούτε και έχουν πρόβλημα με achi και ide. Αυτά είναι προβλήματα των xp. Εξ άλλου ο poscore είπε ότι είχε ήδη 7άρια οπότε αν πιστεύεται ότι θα χρειαστούν drivers πείτε στον t.s. που να τους βρει (ο οποίος κακώς μέχρι τώρα δεν έχει πει ποιο laptop έχει) και πως να τους βάλει για να μην παιδεύεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα