exypnakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας, παιδιά! Το case fan άρχισε να κάνει θόρυβο! Είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650154 Το έχω 3 μήνες! Εντάξει, δεν το λέω γιατί πλήρωσα μεγάλο ποσό! 3€ είχα δώσει! Αλλά, έχω 6 χρόνια εγγύηση! Τι να κάνω; Να πάρω τηλ. στο e-shop ή υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω για να σταματήσει ο θόρυβος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Τι θορυβος ειναι ακριβως?? Σα να ακουγονται τα πηνια ή μοιαζει σα να θελει λαδωμα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μήπως καθάρισες τη σκόνη με πιστολάκι μαλλιών η με κομπρεσέρ αέρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Τι θορυβος ειναι ακριβως?? Σα να ακουγονται τα πηνια ή μοιαζει σα να θελει λαδωμα?? Σαν μηχανάκι όταν μαρσάρει! Μήπως καθάρισες τη σκόνη με πιστολάκι μαλλιών η με κομπρεσέρ αέρος? Έχω φυσητήρα, αλλά παίζει ρόλο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Βγαλε τον ανεμηστηρα και καθαρισε τον οπου φτανεις. Λιγοκα απο σκονη και ελλειψη λυπανσης ακουγεται ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Όταν φυσάς δυνατό αέρα πάνω σε ανεμιστήρες είναι καλό να τους κρατάς με το δάχτυλο ώστε να μην περιστρέφονται διότι οι υπερβολικές στροφές τους κάνουν κακό. Αν τον ξεμοντάρεις ώστε να φτάσεις να βλέπεις τα πηνία και να κάνεις εσωτερικό καθαρισμό και βάλεις και μια σταγόνα λίπανσης στον άξονα, ίσως να διορθωθεί το πρόβλημά σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 μηπως συντονιζει με την λαμαρινα του κουτιου και σου τα κανει αυτα?για δοκιμασε να το σφιξεις λιιιιγο παραπανω.ποιο ειναι το κουτι σου?εκτος και εαν το βγαλεις και το κρατησεις με το χερι και το βαλεις να δουλεψει.εαν σου το κανει και τοτε,τοτε φυσικα εγγυηση και περιμενεις αντικατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nike1600 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον τα πιθανοτερα σεναρια ειναι: 1) Δοκιμασε να ξεκολησεις το αυτοκολητο και να ριξεις μια σταγονα λαδι πανω στο μοτερακι του. 2) Λογικα μεσα στη συσκευασια ειχε κατι δαχτυλιδακια απο λαστιχο, τα οποια βαζεις αναμεσα στις βιδες και στο κουτι για να μην μεταφερονται οι δονησεις απο το fan στο κουτι τα εχεις τοποθετησει? 3) Αν καθαρισες το κουτι με αερα (πιστολακι-κομπρεσερ αερα) ειναι πιθανο να φυσηξες πανω στο fan και να πηρε αναποδες στροφες, ισως να ευθυνεται και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μετα απο τρεις μηνες δεν δικαιολογειται τιποτα. Ουτε θορυβος αλλα ουτε και καθαρισμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 2) Λογικα μεσα στη συσκευασια ειχε κατι δαχτυλιδακια απο λαστιχο, τα οποια βαζεις αναμεσα στις βιδες και στο κουτι για να μην μεταφερονται οι δονησεις απο το fan στο κουτι τα εχεις τοποθετησει? Δεν εχει λαστιχακια. Πηρα 2x F12 pwm και εχουν μονο βιδες. Aσε που ο ενας πηγε DOA διοτι εκανε τρομερο θορυβο λες και απογειωνοταν αεροπλανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Το φυσερο οπως σου ειπαν οι προηγουμενοι εκανε την ζημια. Καλυτερα να μην βαλεις χερι στον ανεμιστηρα γιατι θα ειναι προσωρινη λυση αλλα να δοκιμασεις την αντικατασταση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το φυσερο οπως σου ειπαν οι προηγουμενοι εκανε την ζημια. Καλυτερα να μην βαλεις χερι στον ανεμιστηρα γιατι θα ειναι προσωρινη λυση αλλα να δοκιμασεις την αντικατασταση του. Δεν έχω βάλει ακόμα! Πριν τοποθετήσω τον ανεμιστήρα το καθάρισα! Από εκεί και μετά δεν έχω βάλει! Επίσης, εάν έχει σκόνη πώς θα την καθαρίσω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αν πιάνει σκόνη, όπως σου πα και πριν θα βάζεις το φυσερό αλλά θα κρατάς τα φτερά του ανεμιστήρα με το δάχτυλο σου ώστε να μην γυρίζει, επίσης μπορείς να καθαρίζεις τους ανεμιστήρες και όλες τις πλακέτες με ένα απαλό πινελάκι. Εννοείται ότι τους καθαρισμούς τους κάνεις με το pc σβηστό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dangar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασέ τον έξω από το κουτί , κρατώντας τον και περιστρέφοντας τον σε διάφορες θεσεις, Αν ο θόρυβος υπάρχει , αλλαγή , Αν όχι έχεις θέμα συντονισμού με το κουτί. Περίεργο πάντως για τέτοιους ανεμιστήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχω βάλει ακόμα! Πριν τοποθετήσω τον ανεμιστήρα το καθάρισα! Από εκεί και μετά δεν έχω βάλει! Επίσης, εάν έχει σκόνη πώς θα την καθαρίσω;;; Αν δεν χρησιμοποιησες ακομα με αυτον το φυσερο σου τοτε ακολουθησε τις οδηγιες του Thanos1972 και του dangar για να βεβαιωθεις οτι ειναι προβλημα του ανεμιστηρα. Αν ειναι πραγματι προβλημα του ανεμιστηρα ζητησε αντικατασταση του απο το καταστημα .Δεν εχει σημασια η μικρη τιμη του συγκεκριμενου προιοντος ευκαιρια να ελεγξεις την αξιοπιστια της 6ετης εγγυησης. Εγω χρησιμοποιω τους συγκεκριμενους ανεμιστηρες σε διαφορες διαστασεις χωρις απολυτως κανενα προβλημα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αστοχιες του προιοντος γιαυτο και η εγγυηση ειναι καλοδεχουμενη. Οσο για τον καθαρισμο του PC και εγω σκεφτομουν να παρω φυσερο αλλα δεν το εκανα απο τον φοβο μην γινει καμμια στραβη, γιατι ειδα αναφορες για προβληματα με θορυβο στους ανεμιστηρες μετα την χρηση φυσερου και αποκολληση εξαρτηματων απο την μητρικη. Προβληματα που μπορουν να εξαφανιστουν με προσεκτικη χρηση οπως φυσημα απο καποια αποσταση και μπλοκαρισμα της περιστροφης των ανεμιστηρων κατα το φυσημα, αλλα εγω δεν ηθελα να μπλεκω με τις πιθανοτητες και ετσι παραμενω στο απλο και οχι τοσο αποτελεσματικο καθαρισμα με πανακια και πινελακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα